Trendupdate til din forårsmakeup # 1

Blev altså virkelig ekstra meget glad i går. For blogland. Af to grunde: 1) Kirsten som følger med fra USA (og som jeg aldrig har mødt IRL) skriver en rørende hjælpsom kommentar under Beautronics-posten. Ikke til mig. Men til Jer. 2) Søren Hedegaard tager sig (uopfordret) tid til at besvare to udfordringer fra Camilla A og Lotte under Modeugens makkerpar extraordinaire. Hurra for cyberspace og al dens væsen og big time LOVE.

Nu til noget meget mere alvorligt. Forårstrends i makeuppen. Du får 5 i første omgang:

# Bliv Blush-o-man (sådan skrev Regitze engang til mig, og siden har ordet haft fast plads i min ordbog). Creme blush er sagen, og jeg skal vise dig to senere i dag , som er virkelig lette at arbejde med.

# Neon. Skru op eller ned for effekten, som også kan lande på læberne (måske husker du Bobbi Browns neon-læber).

# Nude. Minimalistisk og all about skin og lækre ’hud-læber’

# Barnlig-smart. På catwalken har der været rigtig meget dukkeri. Lige fra påsatte fregner til vipper med vildt svaj plus alt, hvad der hiver smilebåndene i rigtig retning. MAC er her vist i et finurligt match med fashiondarlingen Beth Ditto (kollektionen kommer til juni).

# Peach. Ferskenfarve hitter stort – Vogue siger endda, at den er ‘the new bronze’ – både som blush og highlighter. Og her rammer den cremede Instant Light Creme blush fra Clarins plet.

NB: Nogle af Jer efterlyser hele looks fra de forskellige brands. Her vil jeg anbefale at lure på min blog roll, hvor dygtige Mikkel fra LOVE THE LOOK laver fine wrap ups i netop den afdeling.

09/02/2012
Verdens måske bedste håndcreme til forret
12/02/2012
Lad dem være våde. Kindkyssene…

Kommentarer

 • @Winniebn – har lige fået bekræftet at Dermablend kommer til DK i løbet af i år, så jeg vender tilbage med noget konkret. Stor hilsen Anette

  16/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Regitze – du er endda brugt i Børsen også nu ;o) Stor hilsen Anette

  16/02/2012
 • Hehehe – og jeg er STADIGVÆK blushoman 😉 Tak for tips, især spændende med neon… Hmm!

  15/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Winniebn – der kommer en anmeldelse på bloggen snart af Jurliques Skin Balancing Oil…måske er den noget for dig. Vichy DK er ved at undersøge om Dermablend også rammer Danmark inden længe. Stor hilsen Anette

  15/02/2012
 • Jeg har fået en antibiotika-kur fra lægen, og synes også det hjalp, men nu hvor kuren er ovre, er der stadig ubalance i huden.
  Jeg overvejer kræftigt at starte på kuren fra acne.org, men tanken om den skræmmer mig lidt, fordi den er så ekstrem.

  13/02/2012
 • Kære alle,
  1000 tak for jeres kommentarer.
  @Con9 – du har nemlig præcis ret. Fersken er også min favorit og i øvrigt den nuance der netop nu bruges af af de prof som alternativ til bronzer.
  @Anja – Chanel er eminent til være helt fremme i look-bussen, så jeg forstår din lidenskab. Tak for herligt link.
  @Susanne – jep, og så du MAC Nude-looket for et par uger siden på bloggen?
  @Anette J – der er jo masser af fine (og mere tilgængelige) pasteller, men som du selv siger, så giver neon lidt mere pang. Bare som en enkelt detalje.
  @Susan – åhhh ja. Fab. Tak.
  @Pia – det er show-makeup. Bare til inspiration og så kan man jo altid hapse en enkelt detalje og skrue op eller ned.
  @Winniebn – spændende med Vichy og dermablend (enig). Jeg har noteret dit forslag, men lover ikke noget. Mht at få din hud i balance, har du da gang i noget behandling?
  Stor hilsen Anette

  12/02/2012
 • Haløjsa
  Jeg er ved at løbe tør for foundation og skal derfor have fat på en ny. Jeg har ikke været 100% tilfreds med min foundation (bobbi brown) især fordi min hud er midlertidig ude af balance, og dermed ekstremt fedtet og bumset.
  Men så har jeg jo hørt om fantastiske dermablend og deres samarbejde med vichy. Se. Reklamevideo med dermablend og skeleton boy.
  Nu ved jeg så hvilket mærke jeg skal købe, men men men… Dermablend kan ikke fåes i Danmark har jeg ladet mig høre…. Jeg kan jo bestille den på nettet, problemet er bare at jeg ikke kan vide hvilken farvekode jeg skal have, og farver træder desværre frem forskelligt fra computer til computer.
  Så min bøn er…
  Kan du lave en tester af vichy dermablend med konsistens, farvekoder, samlignet dækkevne og pris? Måske også hvor man kan købe det?
  -har også hørt at vichy dermablend har en translucent powder der går perfekt til deres foundation?
  Jeg lægger gerne krop til testning hvis nødvendig.

  12/02/2012
 • Pia

  Kræver det ikke at man er utrolig køn i forvejen hvis man skal snuppe neonlooket? Kan ikke lige se mig selv med så meget øjenmakeup hele vejen rundt om øjet. Folk ville tro jeg havde slået mig. Men det ser fantastisk ud på modellen!

  11/02/2012
 • Joan

  Åh jeg elsker når du tager os med på job! fedt lige at være en flue på væggen.

  11/02/2012
 • Lene

  Oh la la – det ser spændende ud. Det er vel også med såda nogle looks at man ikke kopierer det, men tager en tendens. Kan i hvert fald ikke forstile mig at skrue helt op for det der neon-look! ;O)

  11/02/2012
 • Pernille Bølkov

  Annette – altid en fornøjelse, at læse din blog, læser den altid 😉

  11/02/2012
 • TUSIND TAK ANETTE for de venlige samt store og smukke ord, det var rigtig sødt af dig. 🙂

  Det ville glæde mig at kunne hjælpe dig og mine med-bloggere.

  Vi må jo stå sammen 😉

  11/02/2012
 • susan

  Det er flot – og især det nederste foto får mig til at tænke på
  http://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw
  … if your colours were like my dream, red gold and green… 🙂

  10/02/2012
 • susan

  Det er flot – og især det nederste foto får mig til at tænke på
  http://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw
  … if your colours were like my dream, red gold and green… 🙂

  10/02/2012
 • Der er i hvertfald noget doll-look over dette her:

  http://glamorousglory.blogspot.com/2010/09/doll-makeup-inspired-look.html

  10/02/2012
 • Anette J

  Hvor er det fint det første billede. Jeg er ikke til neonfarver i ansigtet men overvejer at hoppe på trenden alligevel – et bælte i neon fx. Det vil da sætte lidt fut i de blide forårsfarver, som bliver vist allevegne for tiden.

  10/02/2012
 • Lea

  Flotte billeder, omend jeg ikke ville have mod til de vilde farver.

  10/02/2012
 • susanne

  Jeg tror jeg holder mig til den naturlige – neutral – har også hørt at det bliver det sidste hit også fra MAC glæder mig bare så meget til at se dette. Men igen PANG farverne er jo også skønne når man skal til fest

  10/02/2012
 • I læbestifter er min yndlings indtil videre Chanels nr. 69 med navnet “flirt” totalt det næste køb for mig 😉 Den er ferskenfarvet og giver et nude men friskt lille strejf af farve til læberne(går godt med Chanels “June”-neglelak – som jeg allerede er hooked godt og grundigt på :)) Men MAC har også nogle gode bud – har jeg jo set herinde – på gode farver nude/”naturlige” læbestifter.

  10/02/2012
 • Jeg synes simpelthen Chanel kan noget med de der hele looks med forårsfarver. Selvom jeg ikke har råd, så er deres neglelakker og læbestifter skønne og – i min verden – utroligt “rigtigt” forårsagtige 😀

  10/02/2012
 • Hmm, lurer på om det “billige trick” skulle have noget med læbestift at gøre? Det er nemlig den metode jeg har brugt hidtil, da jeg endnu ikke har fundet mig en cremeblush 😉 Glæder mig til at høre nærmere! Og peach lyder lækkert; min favorit (pudder)-blush er netop en lækker peach! 🙂

  10/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – coming right up + et billigt i-mangel-af-bedre trick (som du måske allerede kender).
  @ Lisa Lise – skal finde de dukkelook (de ER heldigvis med glimt i øjet).
  Mange hilsner Anette

  10/02/2012
 • Looke’et fra Mac er vildt sjov – lidt for ungdommelig til mig, men jeg gad godt se nogle friske piger med dukke look.

  10/02/2012
 • Glæder mig til at høre mere om den creme-blush. Har længe tænkt på at prøve, men er lidt i tvivl om, hvilke der er gode – og hvordan man gør 🙂

  10/02/2012