Turen med Jennifer Aniston

Altså det er jo ønsketænkning, når jeg skriver sådan. For det var hendes foretrukne krøllejern, der udgjorde rejseselskabet i det døgns tid, hvor næstegenerationen af ghds styler blev afsløret på Saatchi Gallery i London.

For mig vil ghd altid være et af de brands, der nærmest ejede et helt årti. Nemlig indgangen til 00’erne og afskeden med 90’erne, som i øjeblikket hitter big time. Du ved tiden, hvor man nærmest drak CK One, og alt blev renere og enklere ovenpå 80’ernes høje hår og farvefest. Og det var her på kanten af det nye årtusinde, at Rachel fra Venner en dag på den røde sagde: ”I’ve been ghd’ed’ – en sætning, der siden har holdt selvsamme jern varmt.

Nu – eller det vil sige i slutningen af februar – kommer en ny ghd wonderbaby, som jeg ikke vil sige så meget andet om, end at den er formidable til kvinder med krus og afrokrøl og dem med et kræsent luksusgen. Glattejerns-styleren vejer ingenting, fungerer ved en lavere temperatur (altså mere skånsom for håret) end tidligere set og har en mere jævn varmepåvirkning. Resultat: du kan med det samme ændre en hårbane, der er forkert glattet eller krøllet og skal ikke som nu vente på, at håret bliver koldt.  

SNUP TIPPET: ghd er netop kommet i dette cool selskab og har derfor noget at have selvtilliden i. NB: Hvis du vil se, hvordan makeup og hud fra 90erne bringes op til 2013, så smugkig i Børsen Weekend i dag, hvor der også er andre listige historier. 

@Beautyspace på Instagram

22/01/2013
En slags pausefisk
28/01/2013
Gisp så er det i dag

Kommentarer

 • Kira Bjørnestad

  Ja jeg modtog den i går med posten – havde forudbestilt den hos Saxo!!! Den er super flot!!!! Glæder mig til at læse mere i den 🙂

  27/01/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @Kira B – wow. Har du allerede fået den? Udkommer ellers først d. 28/1 – men der må være speed postbude i dit kvarter. Det er helt almindelige bomuldsvaskeklude – og jeg kan bedst lide de lidt tynde af slagsen, som bl.a. fås i Ikea for 2 kr. stykket. Mange hilsner Anette

  27/01/2013
 • Kira Bjørnestad

  Hej Anette
  Har prøvet at scrolle igennem beautyspace, for at finde ud ad hvilken vaskeklud du skrev om på et tidspunkt? Er gået igang med din bog, og jeg har besluttet mig for at det er den fremtidige eksfolieringsmetode for mig

  27/01/2013
 • Louise

  YES!!!!

  26/01/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline – ja, de gør det godt. Mærket er engelsk.

  @ Rikke K – jeg vil mene, der ER tale om en lille revolution, så glæd dig.

  @ Marie – ja, det er farligt at opdage behov man ikke vidste man havde ;o)

  @ Dorthe – jeg tror du vil blive begejstret.

  @ Susanne – ak ja…vi er nogen, der ville ønske vi bare HAVDE lidt krøller.

  @ Sanne – Stort i lige måde!

  26/01/2013
 • Måske jeg skulle prøve det, når nu mit 25-år gamle krøllejern en dag brænder sammen. 😉 Rigtig go’ weekend, smukke.

  25/01/2013
 • susanne

  Skøøøønt at hører .. at der endeligt kommer noget for det krøllede 😉

  25/01/2013
 • Dorthe

  De seneste 9 år har ghd været mit daglige våben mod alle hårkriser – særligt fordi jeg har et hår med naturlig krøl. Og ghd er intet mindre end fantastisk både til at glatte samt forstærke naturlige krøller – et flad- og krøllejern i ét!
  I love it, som Ole ville ha’ sagt!
  Glæder mig vildt til at høre mere om – og prøve – den nye baby. 🙂

  25/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg aner intet – absolut intet om ghd og produkterne. Måske man skulle åbne op for en ny verden? (Og evt. begynde at sætte sit hår???????) Jeg kan da ihvertfald starte med at google og tjekke links ud.
  GOD WEEKEND 🙂

  25/01/2013
 • Lyder virkelig spændende! Specielt det med lavere varme, glæder mig til at høre mere om det, synes altid mit hår “flader” ud hurtigt hvis jeg f.eks. krøller det med et fladjern der kører med lav varme.

  25/01/2013
 • waaaarh !
  GHD er det vildeste, og bedste jeg nogensinde har oplevet ! – Er det ikke også dansk?

  Anyways, jeg vil gerne snart investere i et nyt, så håber der kommer et til mit glatte hår !

  – Håber det var en god tur !

  //K

  25/01/2013