TV-tricket hvis du ikke har airbrush

Anette, fortæl mig hvad de studieværter gør, siden de altid er så smukke i huden, lød det på @beautyspace på Instagram forleden. Så her kommer et trick – et vildt et – som fra nu af indgår i min festhudsforberedelse. Lili Malene, som er en af Go’ Morgen Danmarks dygtige makeupartister afslører nemlig, hvad der gør huden ekstra flot på TV. En hemmelighed, som hun altid har brugt. Ordet er Lilis:

Airbrush er jo ikke altid tilgængeligt, og personligt synes jeg, det er noget af et udstyr at have med i toiletpungen. Noget, der på (og udenfor) skærmen giver samme effekt er en blanding af tre ting:

La Roche-Posays foundation + MAC’s Strobe Cream + Youngbloods Primer

Bland lige dele af hver (cirka en ærtestørrelse) på håndryggen og kom blandingen på fugtmættet hud. Endelig ikke for tykt et lag og gerne efterfulgt af et enkelt strøg usynligt rispudder. Resultatet er en hud, der er glansfuld og har masser af liv – uden at ligne en skinnende diskokugle.

SNUP FLERE TIPS FRA LILI: Noget, der også altid virker på (og udenfor) skærmen er cremerouge på kinderne og en anelse lys concealer under øjnene. Pas på, at concealeren ikke bliver for tør. Jeg er glad for L’Oréals Lumi Magique Concealer Light.

Lili Malene Rasmussen, makeupartist på Go’ Morgen Danmark

NB: FÅ EN GRATIS HUDTRICK-GUIDE når du hooker op på Beautyspace HER.

@beautyspace på INSTAGRAM

15/10/2014
Røde såler under neglene, anyone ?
17/10/2014
Så kort kan det også gøres

Kommentarer

 • Christine

  Tak for et spændende tip! Jeg lidt forvirret over, hvad det er for en foundation.
  Når man søger på “toleriane teint” og går ind på La Roche-Posays danske side, vises der en tube, der ser anderledes ud (den er hvid med orange hætte). Det er også den, man kan finde på danske apotekers websider.

  Via en billedsøgning har jeg fundet den tube, du viser, på deres internationale side. Det ser dog ud til at være to forskellige foundations, da ingredienserne er forskellige. Den, du viser, har et ganske højt indhold af denatureret alkohol, der jo ikke er godt for huden.

  Nu er mit spørgsmål: hvad er det for en af La Roche-Posays foundations, du anbefaler? Den, der fås på danske apoteker, eller den du viser billede af?

  På forhånd tak for svar 🙂

  05/11/2014
 • Min kombi er Origins zing dagcremen og Youngblood primeren blandet sammen og brugt som foundation ovenpå min almindelige pleje m creme og serum.

  Giver et ret naturligt resultat, så man også kan vise sig udendørs i koldt efterårslys uden at lige en glædespige 😉

  24/10/2014
 • MoM

  TAK ! Du er en

  17/10/2014
 • Tanya

  Genialt, tak fro tippet! Anede ikke at man kunne blande foundation og primer. Det giver mulighed for at jeg endelig kan få brugt den (i øvrigt helt billige) primer jeg har stående på hylden fra elf comsmetics. I min søgen efter BB/CC-cremer UDEN silikone har jeg har nemlig fået købt Cliniques CC-cream, og den er super drøj og kan godt være lidt svær at fordele uden at det ser sminket ud, synes jeg. Men pliiing! Iblandet primeren gik det som en leg her til morgen. (Og ellers har jeg også fundet ud af at ren arganolie (efter mist) også får det hele til at lægge sig glat og fugtmættet på 🙂 )
  Jeg ELSKER dine tips, som har fået min hud til at se så meget sundere ud 🙂

  17/10/2014
 • Tusind tak for tippet! Hvem vil ikke have en lige så smuk hud som tv-værterne? Det vil jeg helt klart kaste mig ud i at prøve til min næste større begivenhed!
  Hvad er Mac’s strobecream? Er det bare en fugtighedscreme – eller hvad bruges den til?

  17/10/2014
 • @ Birgitte B – Dejligt med tried & tested input.

  @ Christina – Det er jeg sikker på, at du kan, og Chanels Aqua ER og en fin letvægtsfoundation (enig).

  @ Lene – DEJLIGT ord: Anette-preppet. 1000 tak. Tør ikke sige, om der findes en mindre størrelse.

  @ Jette V – Tak for tip.

  @ MoM – Jeg har lavet lidt om rækkefølge her: https://beautyspace.dk/?p=16882 (håber det hjælper).

  @ Charlotte – Smiler…jeg kender ikke din hud, og kan derfor ikke svare på, om dit valg er serum og ansigtscreme er optimalt. Tjek evt på skintypesolutions.com hvilke ingredienser du skal gå efter og hold så op imod de produkter, du bruger. MIST skal altid på som det første på helt ren hud (derudover kan man i løbet af dagen miste ovenpå makeuppen, hvis behov).

  @ Kiss – På apoteket.

  KH anette

  17/10/2014
 • Kiss Jacob

  Lækkert tip… Hvor køber vi La “Roche-Posays foundation” ?

  16/10/2014
 • Charlotte

  Anette, når du ikke siger noget om de produkter, jeg bruger og rækkefølgen, er det så fordi, det er ok..? Og hvad med det der skintonic, er det bare oldfashioned…? Hvornår i rækkefølgen bruges mist mest optimalt..? Kh spørgejørgen, der så gerne vil blive klogere..;)

  16/10/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte Newbie – Du skal kigge efter gode fugtmagneter som især glycerin, urea og hyaluronsyre – faktisk også silkeprotein. Jeg har skrevet lidt om det her: https://beautyspace.dk/?p=17897

  Stor hilsen Anette

  16/10/2014
 • MoM

  Søde Anette ! Jeg håber du svarer Charlotte . .dessuden vil jeg gerne vide : HVORNÅR skal man bruge fugtighedsproduktet i forløbet ? Kan man tex bruge den nye oile fra Vichy (Neovadiol ) efter rens-serum-kræm..eller skal den bruges inden serum ? Og hvornår skal man bruge Eau Thermale ? (Tak f tippet ! Kan ikke leve uden den.)Hilsen en trofast “gæst”

  16/10/2014
 • @ Tina Nymann – ;o)

  @ Dorthe – GOD idé. Nej, jeg har ikke set Morrocan Oil derinde, men derimod INGREDIÉN.

  Stor hilsen Anette

  16/10/2014
 • Jette V

  @ Charlotte: Jeg har lige købt Balance Me’s SKin Bright Hydrating Mist (med hyaluronsyre). Den er lidt pebret i pris i forhold til de 60 ml, men den er alle pengene værd 🙂

  16/10/2014
 • Charlotte newabie...;)

  Må vi ikke lige få navne på de gode mists med fugtmagneter….og er skintonic efterhånden bare helt yt…? Jeg renser om morgenen, bruger serum fra Beauty Pacific og derefter Paradoxe creme fra samme mærke…nogen forslag til forbedringer?….misten skal vel ind mellem serum og dagcreme…?

  16/10/2014
 • lene

  Men jeg skal nok forbi mac og prøve den der strobe creme… hvad mon koster den, findes der ikke en mindre pakke hvis jeg husker korrekt…??

  16/10/2014
 • lene

  Godt tip, jeg blander selv lige nu max factor illuminating foundation (har den ikke her lige nu men det er den nyeste) med lidt ginzing dagcreme (den med zziing) og lidt af børne La roche posay spf 50 (rester der skal bruges) og det giver fin effekt lagt på med foundationpensel på anette preppet hud.
  Anette-preppet betyder her mange lag fugt, som serum, olie og mist med fugtmagneter! <3

  16/10/2014
 • christina

  Lækkert fif 😉 jeg selv har lige prøvet chanel aqua foudation den er ik helt tosset jeg er ellers mest til mineral pudder …men det her skal prøves jeg kan vel også blande min mac primer med min strobe crem og chanel foundation eller hva ? 🙂

  16/10/2014
 • Den concealer elsker jeg også. Rigtig god til os med lys/fregnet hud 🙂

  16/10/2014
 • Dorthe

  Tak for anvendelige tips! Har længe overvejet rispudder, så det skal vist prøves nu.
  Måske vi også kan få lidt tips til tv-håret? Bruger de mon morrocan oil til det altid glansfulde og fyldige hår.. 🙂

  16/10/2014
 • Super tip:-)
  Tak

  16/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.