fbpx

TV-tricks før Go’ Morgen Danmark

Der er tv-hajer, og så er der dem, som har brug for hjælp. Jeg hører til de sidste og har derfor ting, jeg nødigt undværer forud for kameraernes nådesløse lysbad. “Vil du have tv-trusserne øverst i skuffen”, spurgte min hjælpende datter i går. Ha. Men sådan er det. Ligesom jeg aldrig er gået til eksamen uden gammeldags druesukker, har jeg også nogle tv-tics-ting, som eksempelvis noget med undertøj uden kanter. Just in case.  Du skal spares for trusserne, men her kommer ordene om mine andre vigtigheder:

# Søvn & natcreme af den ekstra mættende slags. La Crème du Soir fra Absolution indeholder arganolie, magnesium og en pæn portion fugtmagneter.

# Kaffe (jeg ELSKER kaffe på grænsen af afhængighedsstadiet). Især om morgenen.

# Hudstrygejernet med lavfrekvent strøm fra NuFace er mit afslappende to-minutters-ritual.

# Kølende eye patches fra SkynIceland er fyldt med hexapeptider (protein), der gør trætte øjne friske kl. 5.30. Går rundt med dem i 10 minutter.

# Hybenkerneolie i et ultrafint lag sikrer glød og mæt hud. Både Pai og Ole Henriksen har gode bud…sidstnævnte er på trapperne.

# Vipper åbner øjnene ekstra op. Ikke nødvendigvis så vildt som her. Men fordi mine egne er ret sparsomme, og jeg ikke får fyldt op her, hvilket ellers varmt kan anbefales, er vippehjælp nødvendig.

SNUP TIPPET: Olay (du ved dem, der gør troværdig brug af hudforbedrende B3-vitamin, også kaldt Niacinamid) holder en Beautyspace-konkurrence. Du er med ved at sende en mail til olay.denmark@hkstrategies.com med svar på, om det er 1) Sonja Richter 2) Sidse Barbett eller 3) Mille Dinesen, der er talskvinde for Olay. Skriv gerne Beautyspace i emnelinjen…der er tre sæt á 860 kr. på højkant. 

Følg Beautyspace på Bloglovin’ // Følg Beautyspace på Instagram: @Beautyspace // Tjek bloggens tabletudgave ved at trykke på iPad-ikonet herunder.

19/03/2013
You simply must
22/03/2013
Kender du neglenes eneste redning?

Kommentarer

 • Henrik boysen

  sol cream er vejen frem hvis man vil holde sin hud kvalitet i top længst muligt

  02/04/2013
 • @ Vibeke Lentz – hvor er det godt at høre om din erfaring. Jeg er enig i din vurdering af, at cremer ikke kan fjerne karsprængninger – kun i bedste fald dæmpe. I øjeblikket bruger jeg ‘Clinical A-vit boosteren’ fra BP om natten og er meget spændt på at vurdere resultatet om en måneds tid. Mht. sommeren skal der jo lidt SPF til også…

  @Henrik – God idé!

  @ Carina – jo, der bliver også blæst med lidt airbrush. Det har du ret i.

  Stor hilsen Anette

  25/03/2013
 • Jeg har brugt paradoxe og metamorphique denne vinter, og jeg er virkelig imponeret. Jeg har ikke behøvet at supplere med fugtmasker eller min vanlige e-vitamin olie. Desuden har jeg nogle karsprængninger der på mirakuløs vis næsten er forsvundet…hvilket jeg ikke troede på at cremer i sig selv kunne gøre??! Af alt hvad jeg har prøvet, må jeg sige at det er det mærke der nogensinde har gjort mest for min hud, så jeg er mere end imponeret. Nu er jeg bare spændt på hvordan denne hud-creme-kombinationen reagere på sol og sommer?

  24/03/2013
 • henrik boysen

  Hej mette man kan købe prøver på paulas produkter på hendes side, så kan du jo prøve om det er nået for dig 😀 hilsen theangrybeautynerd.dk

  22/03/2013
 • Carina Christensen

  deter jo midt om natten.. Jeg troede faktisk at H.D. t.v. krævede en omgang airbrush, – bruger de ikke det i morgen t.v? Tak for en god blog!K.h Carina

  22/03/2013
 • @ Vibeke Lentz – er glad for deres clinical A-vit-booster. Hvis du går et par blogposts tilbage er der noget om den. Har du erfaring med dem?

  @ Louise E – har du prøvet A-Dermas Hydralba Light Hydrating Cream (tror ikke du vil finde den for fed)?

  @ Dorthe K – åh ja, den kommer først uge 18, desværre.

  @ Mette – jeg linker til Paula på min blog roll, men har ikke erfaring med hendes produkter. Har du mulighed for at se en hudlæge?

  Stor hilsen Anette

  22/03/2013
 • CharlotteK

  TV-trusser!!! Hi hi, ser panikken for mig hvis de ikke lige er blevet vasket og klar til brug:-)
  Jeg er også kaffeafhængig – specielt om morgenen, så det kan sagtens følges. Og konkurrencer er jo altid dejlige:-)

  22/03/2013
 • Mette

  Jeg har gode resultater med flydende Evitamin (40 kr.) samt Hybenkerneolie (80 kr.) blandet i min creme. Det giver den ekstra fugt, der er nødvendig her i kulden (sig mig, er jeg den eneste, der ligner een, der har malet med rødlig tusch omkring øjne, næse og mund… arhmen altså den kulde).

  Har du ellers nogle erfaringer med Paulas Choice? Har overvejet at prøve det af efter adskillige anbefalinger – mangler stadig at finde en god løsning på min teenagehud (endnu mere arhmen)…

  21/03/2013
 • Marie Rasmussen

  Tak for et godt grin og gode fif 🙂 (Igen igen)

  21/03/2013
 • Det trænger jeg lige til 🙂

  21/03/2013
 • TV-trusserne! Hun er da skøn, din datter. 🙂

  21/03/2013
 • Dorthe K

  Og så må man blot tålmodigt vente på at den der Pure Truth Youth Activating Oil lander i butikkerne.. Var lige SÅ klar til at gi den gas:-) Men tak for tippet – jeg venter (ikke så tålmodigt endda) ved postkassen:-)

  21/03/2013
 • Louise Eriksen

  Jeg har atopisk eksem også det der kaldes børneeksem i ansigtet, heldigvis en meget mild en.
  Er der en hudplejeserie som du kan anbefale? Jeg har prøvet A-derma fra Appteket. Kan godt bruge det om aftenen men om dagen er det alt for fed til mig.

  21/03/2013
 • Skønne tips og lækre, lækre sager-altid dejligt at få lov at kigge over skulderen.
  Hvordan har du det med Beauté Pacifiques produkter?

  21/03/2013
 • @ Anette J – tak for super tip. Du har jo nærmest opfundet din egen leave on maske.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2013
 • Anette J

  Bare en enkel kommentar om ansigtsolie. Jeg har gode erfaringer med ansigtsolien fra Tromborg, nu hvor det er koldt vejr.
  Jeg bruger den dog om aftenen efter almindelig rens, jeg lader den sidde mens jeg børster tænder og vasker det overskydende af med en vaskeklud. Og så skal der creme på bagefter.

  21/03/2013
 • @ Marina – er sikker på, du har heldet med dig.

  @ Nipuni – jeg har købt mit online fra producenten i USA. Se posten her: https://beautyspace.dk/?p=9347

  @ Mette G – jeg bruger olie lige efter rens og under dagcreme. Det er super vigtigt, at huden er en andelse fugtig, når olien lander. Brug kun en anelse. Hvis du i forvejen har en fedtet hudtype kan det være svært at få til at fungere (dog har jurlique en god olie til netop kombineret hud).

  @ LisaLise – spændt på petrolatum testen. Har lagt link hos Nipuni…man trykker bare på en knap og så giver den bittesmå prik.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2013
 • super tips! Jeg er meget nysgerrig over at vide mere om ‘strygejernet’ .. har selv prøvet en behandling en enkelt gang men det involverede nogle særlige gel man skulle bruge til. Hvordan fungerer din?

  (er i øvrigt lige ved at være klar med resultaterne af petrolatum-frie læbepleje test. Venter et par svar til…)

  21/03/2013
 • Mette Guldberg

  Gode tips!
  Jeg bliver nødt til at spørge til det der med at bruge ansigtsolie. Jeg har faktisk flere forskellige typer, men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg bruger det så det ikke fedter/skinner. Bruger du olien lige efter rens/vask eller efter toner/serum eller efter creme?
  Jeg har pørvet mig frem men synes at jeg uanset hvad får fedtet og skinnende hud som får make up’en til at klumpe (også selv om jeg venter 10-15 min. før jeg går i gang med den).

  21/03/2013
 • Nipuni Julie

  Godmorgen Anette. (eller det er nok aften for dig, med de tider du står op på engang imellem).
  Hvor køber du dit lille apparat / hudstrygejern til ansigtet og gør den underværker? 🙂

  21/03/2013
 • Puh, de tricks kunne jeg godt bruge i dag…

  Skønt med en morgenkonkurrence! Go’ dag til dig, Anette, og de andre læsere…

  21/03/2013