TV-tricks og noget med en indianer

Du ligner Pocahontas, lød det i morges fra hjemmefronten, inden jeg ilede til Go’ Morgen Danmark for at tale om tang og alger. Indianer eller ej, så er de vandede ingredienser sejlivede i øjeblikket, fordi de rammer den hudplejebølge, hvor vi godt kan li’ ting, der er enkle, til at forstå og har papirerne i orden. Flere hudlæger er begejstrede, fordi tang og alger kan kaste beskyttelse af sig (hold bl.a. øje med astaxanthin og spirulina), lindre hud med lav lunte og fugtmætte.

Der sker altid noget uventet (for mig), når det er live. Som at jeg får en tom Biotherm-flaske med. Eller ikke når alting på de 6 minutter. Som at få nævnt den hudkærlige blanding af gletchervand, røde alger og fugtmagneterne hyaluron & squalane fra SkynIceland. Eller hvorfor tang i tasker holder. For kender du ikke det med at få bestilt en fluffy, sund salat, der over hele hovedet ikke mætter? Med lidt tørret tang (fx fra Clear Springs)  i tasken ka’ sådan en salat altid spices mættende op.

SNUP TIPPET: Dygtige Johanne havde glattet mit hår – løftet det med Kerastase Lift Vertige Gel og blanket det af med Biosilk i længderne.

NB: VIND det nye wonder-serum fra Beauté Pacifique på Instagram @Beautyspace (under billedet der viser flasken).

31/08/2013
VIND!
03/09/2013
Don’t miss

Kommentarer

 • @ Bodil P – jeg er vild med al den tang, Clear Spring har (du finder dem på Naturesource.dk)

  @ Marie R – Du overlever det med Instagram…

  @ Jo’s – okay så ;o)

  @ Kirsten V – Haha…sorry, Jeg aner det ikke. Teknik er ikke min stærke side.

  Stor hilsen Anette

  05/09/2013
 • Dorthe

  Well done! Så super godt – herligt du deler, når man ikke får det set live. 😉

  03/09/2013
 • Jeg vil rigtig gerne på instagram men hvad gør vi “stakler” der har en windows phone ? 🙁

  03/09/2013
 • Anette du så skøn ud som altid og der er altså ikke fordi du har været forbi min stol…det ligger bare naturligt til dig : )

  Mht til Biosilk så holder jeg på at hvis man kun bruger det i længderne, så kan jeg godt leve med silikonen… Anbefaler ikke at komme det i hovedbunden. Og det er nu virkelig et rigtig godt produkt til lang hår : )

  02/09/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg er heller ikke på instagram … Men mest fordi jeg ikke ved hvad det skal gøre godt for … Okay, kan godt høre at jeg lyder som en på 79 år … Men alligevel. Så hvis der er en her på bloggen der lige kan fortælle mig hvad jeg skal bruge det til, så bliver jeg en glad 39 årig igen 🙂

  02/09/2013
 • Bodil P

  Hvilken tang spiser du i salaten som også er taskevenlig. Det er aldrig lykkedes mig at finde en tang jeg kan lide, måske du kan hjælpe lidt? Bruger istedet Taremel,som desværre ikke er særligt taskevenligt!

  02/09/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – Du er sød, men grib fat i Go’ Morgen Danmark, hvis du har mulighed.

  @ Dorte D – Haha, det har vi faktisk planer om at prøve snart.

  @ Fru Striib – Altså nu står jeg ikke og hepper med armene over hovedet mht. Biosilk, for der er masser af silikone i. Men. Vasker man sit hår uden brug af balsam, så er det genialt til at kramme i håret og gør børstens arbejde let. Jeg bruger det KUN i længderne og kun når jeg skal noget. Det kaster fin glans af sig, men jeg er ikke vild med at bruge silikone hver eneste dag i håret.

  @ Birgitte B – Håber du vil tage fat i Go’ Morgen Danmark. Tror det kræver TV2 play.

  @ Kirsti – Ja, jeg havde jo brugt indholdet ;o) :o) Nej. Det var en promoflaske, fordi det er en olie, der liiiige er kommet ud.

  @ Jette V – Du har ret. Det var fordi, der var frøns på skjorten.

  @ Anette J – Vil du ikke overveje det? Instagram.

  Stor hilsen Anette

  02/09/2013
 • Anette J

  ØV,ØV,ØV jeg er ikke på Instagram.

  Biosilk har jeg også stor glæde af – har langt hår som Anette.

  02/09/2013
 • Jette V

  Tom eller ej, den er altså pæn den Biothermflaske … 🙂

  – Og Pocahontas er jo en smuk kvinde, så hvorfor ikke bare tage det som en kompliment ;)?

  02/09/2013
 • Så godt at program værten ikke kunne få noget ud af flasken 🙂

  02/09/2013
 • Jeg så det ikke – så smid gerne et link 🙂

  02/09/2013
 • Fru Striib

  Så det desværre heller ikke.

  Hvad er det for noget biosilk? Er det goe sager vi må eje ?

  01/09/2013
 • Dorte Daugaard

  Sig mig, holder du og Johanne aldrig fri?! 🙂
  Jeg fik desværre ikke set det – men er sikker på, at det var klogt.
  (Synes ikke, du ligner Pocahontas) 🙂

  01/09/2013
 • Du hoster osse’ ligeop med videoklip, som du plejer, ikke smukke? 🙂 Jeg vil da nødigt gå glip af noget.

  01/09/2013