fbpx

Tvillinger leverer beviset

De berømte Pitt-Jolie tvillinger

Berømte tvillinger

Jeg elsker gode historier, og sådan en har oktoberudgaven af det amerikanske magasin Allure. Her følger vi seks tvillingepar, som årene af forskellige årsager er kommet i mellem. Som Susan og Jeanne, der bor langt fra hinanden, men stadig vælger ens gavepapir og identiske julekort. Men når det gælder vejret, er deres smag vidt forskellig. Susan bor i Florida og elsker solen, mens Jeanne aldrig har dyrket de varme stråler. Dertil kommer, at Susan i 16 år har røget en pakke cigaretter dagligt. Og rigtig gættet – resultatet er ikke overraskende: Susan ser ældst ud, men at hun er vurderet til at være hele 11 år ældre er alligevel bemærkelsesværdigt. Sammen med journalisten Bahman guyuron kortlægger magasinet, hvad der virkelig ælder huden. Og jo, vi ved godt det med solen og smøgerne. Men vægten spiller også en væsentlig rolle – som skuespillerinden Catherine Deneuve engang har sagt, så må en kvinde vælge mellem sit ansigt og sin krop, for bliver hun for tynd forsvinder den rynkeudglattende og klædelig fylde også i ansigtet. Derudover listes p-piller som et plus, fordi østrogen forbedrer hudens elasticitet, mens alkohol får et stort minus sammen med skilsmisser!

SNUP TIPPET: Hvis du får fat i magasinet, skal sagen læses for underholdningens skyld – for selvom der også er sandheder i artiklen, så er p-piller som anti-age anbefaling nok liiige at stramme den.

27/09/2009
Dronningen af Vogue
29/09/2009
Postkasserødt penselarbejde

Kommentarer

  • Britta

    Det er desværre alt det sjove man skal give afkald på hvis man vil bevare huden ung … Jeg har hørt en sige: Spis en masse chokolade, det glatter rynkerne 🙂 men så skal man også spise rigtig meget 🙂

    28/09/2009