fbpx

Tvungen fælleshygge og en selfie-liste

Jeg er på vej på julegaveindkøbshygge med en anti-shoppingentusiast af en søn, hvis foretrukne yndlingsselskab i øjeblikket er Playstation og cykelkammerater. Men jeg skal nok få tvunget noget fælleshygge i ham med lommer af madpauser, byens julesang og lune, strøgristede mandler. Hvis nu i øvrigt julegaveindkøb var noget, man sku’ klare til sig selv, så ville min selfie-liste se sådan her ud:

 • Bioeffect – du kan læse mere i Børsen Weekend i dag. Men ultrakort er vækstfaktorer (her EGF) ikke et diskussionsemne. For når det gælder hudforbedring, så virker de. Punktum. Bioeffect håndterer EGF på en cool måde ved at bruge bygplanten som rugemor, så det bliver et plantebaseret produkt. Jeg vil dog gå udelukkende efter serum og springe øjenrullen over.
 • Clean Energy – fabelagtig vaskeolie fra Origins. Forhåbentlig uden at lyde som en reklamepladespiller, så er jeg vild med Origins’ dedikerede tilgang til æteriske olier – også i vaskeolien her med oliven-, tidsel- og solsikkeolie, som let skylles af med vand (jeg har det svært med vaskeolier, som ikke kan skylles af med vand). 195 kr.
 • Brow Drama fra Maybelline – er den bedste brynsmascara, jeg til dato har prøvet. Den er lettere end let at forme og farve brynene med. 100 pct. fool-proof tør jeg godt love. 80 kr.

SNUP DAGENS KALENDERGAVE: I dag foregår BloggersXmasTreat-festen ovre hos Laura med lækre Muuto på spil.

HVEM VANDT DEN 12. DECEMBER? Tillykke til de heldige Bliss-vindere, som blev: Dorte Slouborg, Ida G, Astrid Jes, Lullumut, Rikke Bisgård og Melanie Andersen. Hvis I sender jeres adresse direkte til Bliss på lindasj@dermanor.dk, så kommer der godter den anden vej. Trøstepræmierne fra Sisley går til: Anette Waaben, Nanna Smed, Nipuni Julie, Julie Meyer, Chanette G. Hansen og Denise Pedersen. Hvis du sender din adresse direkte til Sisley på noelle.lindegaard@sisley.fr kommer trøstepræmien din vej.

12/12/2013
VIND dagens kalendergave fra Bliss
14/12/2013
Der er festmakeup, og der er festmakeup

Kommentarer

 • Mads

  Mange tak til både Anette og Annette! 🙂

  18/12/2013
 • Annette

  Så enig i julegave-darlings 🙂
  Har brugt Bioeffect-serum dagligt næsten siden det kom til DK. Det er fantastisk og jeg kan UMULIGT undvære det igen. Min tørre, sarte, problematiske hud er blevet fin og blød 🙂
  @Mads – jeg havde nogle pigmentforandringer, og de i hvert fald væk nu …

  16/12/2013
 • @ Sanne – Clean Energy er sammensat af mange forskellige olier, som åbenbart opfører sig sådan at de ved kontakten med vand, ændrer struktur til at skumme en anelse ”mælket” op – og kan fjernes med vand. Dog bliver en lille ‘film’ siddende på huden.

  @ Filippasmom – Jeg er mindst lige så glad for at få tilbagemeldinger af den slags. Så tak…og beklager det med Pandaøjnene.

  @ Kirsten V – Ja, det er bestemt OK. Hvis du søger på OLIE i Beautyspace-søgefeltet, så er jeg vild med alle de olier ;o)

  @ Mads – Jeg har set deres papirer og undersøgelser, der viser, at der skulle være en bedring. Jeg har ikke selv oplevet det dog. Vil anbefale dig at få huden i en af deres trial-sizes, som af og til er til salg. Og så prøve i den ene halvdel af ansigtet.

  @ Nipuni – Hos Sephora og Magasin.

  @ Yb – Altid en måned ad gangen.

  Stor hilsen Anette

  16/12/2013
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Weeee!!! Det opdagede jeg først nu!!! TAKKKKKK <3

  15/12/2013
 • Anja Strömmer

  jeg har brugt bioeffect længe, og det er for mig den eneste serum der virkelig gør en forskel for min hud.
  i kombination med en dermaroller, er det et fantastisk produkt. mvh.

  15/12/2013
 • Yb

  Hej Anette. Du anbefaler jo altid Bioeffect og Beaute Pacifique SuperBooster og jeg kan forstå du selv bruger begge dele – men hvordan: hveranden nat?

  14/12/2013
 • Nipuni Julie

  Jubiiiiii , hvor jeg glæder mig til trøstepræmien fra Sisley 🙂
  Og så må jeg vide . .Hvor kan Bliss købes?

  14/12/2013
 • Mads

  Tak for tip, kære Anette! 🙂 Jeg har hørt, at Bioeffect og også kan være ganske effektiv mod pigmentpletter – kan du be- eller afkræfte det? 🙂

  14/12/2013
 • Juhuu, sikke en dejlig overraskelse 🙂 Mine hænder er noget så tørre allerede.
  Håber I havde en dejlig juleshoppe tur 🙂 Jeg er også stor fan af brow mascaraen. Jeg bruger den hver morgen og føler, jeg får lidt mere ansigt, haha 🙂

  13/12/2013
 • Lis Marker

  Tak , den der brow drama må jeg prrøve

  13/12/2013
 • Pernille Sparsø

  God weekend:-)

  13/12/2013
 • Håber i har haft en rigtig hyggelig julegave indkøbs hygge dag. 🙂
  Er det ok at bruge fugt ovenpå B.P Booster 3 ?
  Hvilken olie til ansigtet står højt på din favorit liste ?

  13/12/2013
 • kiss Jacob

  Uuuuu dejlige tips.. TAK Anette.. Har lige set hvad jeg skal ønske mig….

  13/12/2013
 • Filippasmom

  Elsker dine tips – tak 🙂 Det er kun sket en enkelt gang, jeg ikke var enig i din vejledning: øko mascara fra Magasin gav panda-øjne :):):)
  Juleknus

  13/12/2013
 • Rie

  Bioeffecf er bestemt på ønskesedlen – trist at den er “hundedyr” 😉

  13/12/2013
 • Jeg forstår altså generelt ikke at olie kan skylles af med vand? Rigtig go’ weekend til dig, smukke. 🙂

  13/12/2013
 • LRP

  Håber så meget det bliver mig ;o)

  13/12/2013
 • @ Birgitte B – nu er du også en af de virkelig hurtige jo!

  @ Karina Tulinus – Man må tro på sit held.

  @ Charlotte K – Ellers må du guide ham omkring Beautyspace.

  @ Sissel – Du vil blive glad, tror jeg.

  Stor hilsen Anette

  13/12/2013
 • Har brugt Brow Drama siden jeg så den ovre hos Jo 🙂 Den er fantastisk!

  13/12/2013
 • Karina Tulinius

  Krydser fingre for, det bliver mig:o)

  13/12/2013
 • CharlotteK

  EGF serum fra Bioeffect er på min ønskeliste i år. Så håber min kære mand kan finde den til mig:-)

  13/12/2013
 • Sissel

  Tusind tak for Brow Drama tippet – den skal prøves! 🙂

  13/12/2013