fbpx

Unaturligt anti-age fif på naturlig vis

Jeg lovede at vende tilbage til det med væksthormoner som antiage-kur – også selvom det strengt taget er ulovligt. Sejlivede rygter vil, at der er læger, som i ny og næ nyder lidt foryngende væksthormon, og det gør jo ikke ligefrem interessen hos os andre mindre.

Niveauet af væksthormon daler naturligt i kroppen jo ældre vi bliver. Men studier viser, at netop væksthormon bliver ved med at spille en vigtig rolle gennem hele livet for bl.a. stofskiftet og kroppens evne til at forbrænde fedt. Svenske dr. Rudman fra Gøteborg er blandt dem, der har fået sin forskning på området publiceret i eksempelvis tidsskriftet The New England Journal of Medicine. Ifølge kostvejleder Winnie Borch Nielsen fra Risskov kan vi selv booste mængden af det væksthormon, vi allerede fra naturen har indenfor huden. Hun siger: ”kræv din søvn, for det er, når du sover, hormonet stortrives. Sørg også for at få trænet – hverken for lidt eller for meget og undgå hurtige og luftige kulhydrater, som får insulinniveaet til hoppe i vejret og væksthormonet til at dale”.

SNUP TIPPET: Hvis du kommer i nærheden af det nye ELLE, håber jeg, du har lyst til at læse min artikel om Notox-bølgen. Og nej, det handler ikke om at dømme metoder ude…men om at folde nye hudkærlige aspekter ud.

19/10/2012
Er du fugtforvirret?
23/10/2012
Camilla Kjems’ hoved på bloggen

Kommentarer

 • @ Anette W – sådan: https://beautyspace.dk/?p=11494

  @ Sanne – du kan tro, det bliver en trend. Det ER en trend.

  Mange hilsner Anette

  23/10/2012
 • Notox – hvor skønt, håber det er en trend der er kommet for at blive. Jeg kræver min ret til at blive gammel. 😉

  23/10/2012
 • Anette Waaben

  Hej Anette!
  Jeg har et spørgemål:
  For nogen tid siden havde vi en dag på bloggen, hvor læserne fortalte om deres egne yndlings beauty produkter. Bl a var der en , som fortalte om nogen bestemte produkter, hun købte på franske apoteker. Dem vil jeg gerne prøve, men jeg kan ikke finde den pågældende dato, selv om jeg har prøvet at søge på de sidste par måneder.
  Kan du hjælpe mig?

  23/10/2012
 • Kære Kirsten,

  Mange tak for din hilsen!

  23/10/2012
 • Nu må jeg lige være med herovre fra USA ! Spændende stof…

  Jeg er HELT enig med Anette og mange af jer andre 🙂

  Jeg ville skynde mig at købe ELLE hvis jeg var i DK !!! 🙂

  23/10/2012
 • CharlotteK

  Det lyder ikke helt vildt sundt, medmindre man har brug for væksthormon af medicinske årsager. Men ikke noget jeg aner en dyt om! Notox, det lyder da meget spændende, hvad mon det er? Kunne være man skulle bevæge sig ud efter det nye Elle….

  22/10/2012
 • Jeg har godt læst artiklen i ELLE, og synes også de hiver nogle ganske gode pointer frem – men jeg må sige at jeg stadig har et lidt ambivalent forhold til anti-age og indsprøjtninger… godtnok er jeg ‘kun’ 28, men hvis den rasende udvikling (…eller besættelse?) på evigt-ung-fronten skal fortsætte, vil jeg måske snart skulle overveje at bestille en behandling til min 40-årige jeg imorgen?? Min mor fylder snart 70, men hun har altser stadig hud som en 50-årig, og hendes ansigt er kun præget af ganske få mimik-rynker! Gudesmuk er hun, hvis du spørger mig. Og hun har aldrig brugt andet end alm. fugtighedscreme fra Nivea, og ellers opretholdt en sund og aktiv livsstil i form af flere daglige gåture med hendes hund, samt spist en fhv. sund og varieret kost (hvilket først startede da hun var sidst i 40’erne da hun fik en bypass-op, og ja, hun har givet mig lov til at fortælle det).

  At læse om anti-age flere og flere steder, og så se min mor, har fået mig til at undre mig over, hvad der skete med divisen “at ældes med ynde”?

  Bare et par tanker fra mig henover morgenkaffen 🙂

  22/10/2012
 • Kære alle,

  Som et NB til blog-posten skal nævnes, at der jo er en grund til at indsprøjtninger med væksthormon er ulovlige med mindre man er syg og har problemer med…ja, væksten. Mht. kostvejlederens ord, så er det jo de sunde tricks, som de fleste af os kender.

  @Malene – så det desværre ikke. Var hun amerikaner?
  @Kira B – NYD den pasta…al nydelse kan læses i hud og øjne, tror jeg på.
  @Tanya – accept forskønner også, for netop kramagtig higen efter noget, der ER smuttet er mindre kønt.
  @Carla – enig. Lidt uhygge er der over det.

  Stor hilsen Anette

  22/10/2012
 • Tanya

  Haha, holder med Kira! 🙂
  Og helt seriøst, selv om vi sikkert alle har tendens tl at ønske rynker, rande og slap hud et vist sted hen, så tager ungdomsforhippelsen altså også overhånd for mange. Helt skønt at pleje sin hud og spise det der giver en velvære, men vi burde også blive bedre til at værdsætte erfaring og levet liv – og de spor det sætter sig.
  Hav en dejlig dag! 🙂

  22/10/2012
 • Kira B.

  Har levet lidt under min egen “speciale-sten” her på det sidste, så måske er det derfor at jeg troede at dette fænomen blot eksisterede i USA. Så også dokumentaren på DR2 og selvom resultat tilsyneladende så imponerende ud (hun have vist også fået lavet både nip og tuck af det hele), så syntes jeg egentlig (helt personligt) at det er skræmmende at man putter den slags ind i sin krop af egen fri vilje og af kosmetiske årsager… Har derudover tænkt mig at æde pasta til den store guldmedalje og gå sent i seng i dag… Men det er vel ikke for sent at starte i morgen 😉

  21/10/2012
 • Det lyder godtnok spændende, men også lidt farligt..:/ Væksthormoner henleder lidt tanken hen på kræft syntes jeg umiddelbart. Men lad os da håbe det ikke er tilfældet, og at man har fundet en ungdomskur!:)

  21/10/2012
 • Det er spændende, så en dokumentar på DR2 for noget tid, (handlede vidst om langt liv eller sådan noget), hvor en dame brugte MANGE tusiende kroner hver måned på at få disse indsprøjtninger selvom hun var sidst i 60erne eller engang i 70’erne, men lignede en i midt halvtresserne, og var så livlig og frisk pga. dette hormon.

  Kunne være fantastisk hvis vi engang ude i fremtiden kunne opleve noget lignende lovligt.

  21/10/2012