fbpx

Undgå linjer omkring øjnene

Kragetæer. Foldevægge. Smilerynker. De mangler ikke navne – og du ved, hvad jeg taler om. Uanset om du er 26 eller 46. Normalt ville jeg ikke lave sådan en tjubang-overskrift, for linjerne vil komme. Men det er op til dig, om de skal være mætte og lækre. Mine skal, og derfor elsker jeg øjencreme, selvom den strengt taget er det sted, du kan spare på hudplejebudgettet.  Netop øjencremen er skyld i, at jeg – morgen og aften – husker at lave trykpunktsmassage rundt om øjnene. Og det virker. Sammen med to andre gode værn: solbriller udendørs og fiskeolie (ikke rundt om øjnene, men i smoothien).

SNUP TIPPET: Jeg er ret begejstret for to nye, der netop er kommet ud – begge med masser af E-vitamin i som den beskyttende smidighedsingrediens, der har papirerne i orden: Nilens Jord Eye Creme er en letvægtercreme med fyldestgørende peptider (protein) og hyaluronsyre (fugtmagnet) og Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum, som jo næsten kongelig med sit lange navn. Indholdet tæller flere hurra-ingredienser som titanium dioxid (beskytter og irriterer ikke huden – perfekt til irritabel hud), hvede, koffein og fugtmættende glycerin.  

Se på Instagram @Beautyspace, hvilket øjenplaster jeg ikke vil undvære, når jeg kloger mig HER

NB; Ved du, hvorfor læbestift altid skal på som det første? Nå ikke…jamen, så klik ind og få svaret lige om lidt på bloggen.

15/09/2013
Backstage London FW: vandfarveskygger og eyeliner uden swung
18/09/2013
Derfor skal læbestiften på som det første

Kommentarer

 • Pia Randlev Poulsen

  Tak – glæder mig til at læse om de mørke rander.

  28/09/2013
 • @ Pia – okay. Jeg tror det med de mørke rande kræver et selvstændigt indlæg. Det har jeg faktisk stående på min to-to. Det kræver lidt mere end ‘bare en creme’.

  Men som jeg forstår det – eller også er jeg bare langsom – så har Xtra-dry løst det andet problem?

  Stor hilsen Anette

  27/09/2013
 • Jeg køber Lysi med fra DK i kapsler. 🙂

  20/09/2013
 • Pia Randlev Poulsen

  Fik vist rodet min besked lidt sammen.
  A-cremen dupper jeg på “benet” omkring øjnene og bruger desuden en øjencreme fra Clinique om dagen og Beauté Parcific X-Tra Dry Skin FIx om natten på øjenlåg og under øjet. Det jeg ville skrive var, at jeg er rigtig sart tæt omkring øjet, hvor jeg har haft tendens til eksem, men ikke siden jeg har taget X-Tra Dry Skin Fix i brug.
  Det jeg rigtig gerne ville vide var hvordan jeg dækker både behovet for fugt og gør noget ved de mørke rander 🙂
  Har lige købt concealer double wear fra Estee Lauder double wear for at lappe lidt:-)
  Mvh.Pia

  19/09/2013
 • @ Pia – Er det mon A-vitamincremen til øjnene, du har fået? Jeg synes faktisk ikke, du skal smøre creme på øjenlågene. Skrive noget mere om øjencremer i dag.

  @ Kirsten V – Jeg køber jo Lysi, som dog nok ikke kan fås i USA. Men der er jo utallige andre. Hvad gør du?

  @ Sissel – Tak for dejligt tip.

  @ Sidspe Pipi – Tak for tip, og jeg har jo set på dig, at det virker!

  Stor hilsen Anette

  19/09/2013
 • @ Birgitte B – Hæng lige på, for der kommer en opfølgning til det med øjnene. Jeg tror, du lige skal se alle…inkl. de nye ruller.

  @ Tina – Ja til det første du spørger om og absolut nej til det næste. Jeg tror, hånden på skønhedshjertet, ikke at det gør nogen som helst forskel hvilke fingre vi bruger til at putte øjencremen på med.

  Stor hilsen Anette

  18/09/2013
 • @ Ditte H – Du har ret. Den er nemlig til at betale. Hyaluronsyre hedder oftest bare sodium hyalunate. Håber det hjælper lidt.

  @ Mette H – Der kommer mere til øjnene lige straks.

  @ Signe – Der er cremerne i indlægget her og så kommer der flere bud lige om lidt. Jeg vil anbefale dig aku-pressurtryk. Skal nok linke i næste indlæg.

  Stor hilsen Anette

  18/09/2013
 • Pia Randlev Poulsen

  Har netop fået en prøve fra Beaty Pacific med a-vitamin. Spurgte efter et product som kunne afhjælpe de mørke rander. A-vitaminet skulle efter sigende gøre huden tykkere. Elsker både følelsen og synet af fugtmætte omkring øjnene og tænker Clarins lyder super for min sarte hud på især øjenlåg. Hvordan laver jeg bedst en combi????

  18/09/2013
 • frk. Clarins

  Uhm hvor er det dejlige nyheder for en C-addict 🙂

  17/09/2013
 • Hvilken fiskeolie ? 🙂

  17/09/2013
 • Sidse Pipi

  Den med “ringfingeren” er god nok, jeg siger det samme til mine kunder når de er til behandling. Træk ikke i huden, men dup og klap meget let. Du kan også punkttrykke let på knoglen hele vejen rundt om øjet, det virker meget afspændende og øger blodomløbet.

  Jeg har det selv bedst med en kølende gel om natten og så den fede gode fyldige creme til dag, specielt når der lægges concealer eller Foundation efterfølgende, det bliver bare så fint, uden tørre linjer.

  Men klart klart som Anette nævner. Olie olie og olie, indenbords med det, og du vil se strålende ud hele livet. 😉

  17/09/2013
 • Sissel

  Dragon’s Blood Eye Gel er et hit her – hyaluronsyre, og så kan den stilles i køleskabet, så den er dejlig kølende, når man lægger den på om morgenen 🙂

  17/09/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Jeg var ultimo 2012 hos Clarins i Magasin i Århus, hvor jeg fik den skønneste ansigtsbehandling. Blev her præsenteret for Clarins Advanced Extra-Firming Eye Contour Serum. Super lækker serum som er også er kølende og opfriskende, hvilket gør at man sagtens kan duppe en ekstra gang midt eller sidst på dagen, hvis der lige er behov for en opfriskning. Jeg er lige ved at være i bund med den jeg har, og vil med den givne succes vælge Clarins igen, da jeg formoder at den nye serum mindst er på niveau med den forrige. 🙂 Jeg fik forleden oplyst, at man skal bruge ringefingrene, når man påfører øjenserum/øjencreme. Dette fordi vi har mindst kræfter i ringefingeren, hvilket derfor er mindst belastende for øjenomgivelsernes sarte hud. Noget du har stiftet bekendtskab med ???

  17/09/2013
 • Uh, den der Nilens Jord skal jeg vist lige kigge lidt på. Mangler snart en ny øjencreme. Bruger kun gele roll-on om morgenen, da jeg synes den er bedre til ‘puffy-eyes’. Creme bruger jeg så hver aften 🙂

  17/09/2013
 • SIgne

  Jeg er 24 og har allerede nogle dybe rynker om øjnene som er helt røde og endnu dybere efter jeg har sovet. Jeg smører løs uden resultat. Har du nogen gode cremer eller råd? 🙂

  Vh Signe

  17/09/2013
 • Mette Holmgaard

  TAK, Anette, du er en sveske :-).

  17/09/2013
 • Ditte H

  Uh! Af sti af sted med mig! Tænker at øjencremen fra Nilens Jord er til at betale (har en eller anden ting med øjencremer! Tsk tsk) + hurra ordet Hyaluronsyre!!
  Apropos Hyaluronsyre, så fornemmer jeg det er et buzz word, og det er guf for huden!? Men når man skal se ingredienslisten og gerne vil have MASSER af det der hyaluronsyre, kan det så hedde andre ting også? Ligesom man skal holde tungen satans lige i munden, når man gerne vil UNDGÅ for meget silikone i ens cremer??!
  Ha’ en dejlig efterårs aften!

  16/09/2013