fbpx

Ungdoms-vitaminet

Frisk, glattet og pletfri hud, anyone? Det bliver ikke bedre end A-vitamin. For det er netop alfabetets førstedame, der kan fylde hudens springmadras op, så det ses. Dét der i fagnørds-sprog kaldes at øge kollagenproduktionen. Utallige uafhængige publikationer bekræfter A-vitaminets helte-rolle. Både i den kradse receptudgave og den mere venlige variant, der blot kræver et indbygget transportsystem, som kan bringe det skrøbelige og lysfølsomme A-vitamin til endestationen i cellen. Beauté Pacifique er her vist, fordi jeg synes, de dygtigt bruger squalane-olien som A-vit-transportør.

SNUP TIPPET: Urea (også kendt som carbamid) er en anden konge-ingrediens, som er værd at holde øje med, fordi den multitasker i hudpleje: binder fugt effektivt og eksfolierer så blidt, at kun de allerede døde hudceller fejes væk. Derfor er jeg vild med, når dr. Perricone kalder hans carbamid-mættede Blue Plasma serum for the ’unpeel peel’. I for store mængder bliver carbamid dog hudirriterende, men her er det en anbefalelsesværdig fugtmættende cocktail af netop carbamid, hyaluron, aminosyrer (proteindele) og aloe vera. En anden – og langt billigere – eksfolieringsmulighed er jo vaskekluden…dog uden fugtmagneterne. NB: Det er Maria Tang i Lyngby, der forhandler Perricone herhjemme.

Følg Beautyspace på Bloglovin’ // Følg Beautyspace på Instagram: @Beautyspace // Tjek bloggens tabletudgave ved at trykke på iPad-ikonet herunder.

15/03/2013
Noget om vindere og Sara Rostrups uundværligheder
19/03/2013
You simply must

Kommentarer

 • Et lille tip til jer med tørre hænder. Prøv at bruge lidt serum på hænderne om aftenen. Det er ikke kun ansigtet som er glad for de aktive ingredienser:)

  20/03/2013
 • @Emma-Louise, jo, det er der. Parfumen står langt nede på ingredienslisten, men den er der. Du kan kontakte dem mht. specifikke komponenter i parfumen, hvis du har allergi.

  @Jeanne – jeg synes den er fin under øjnene, men de har også en A-vit-creme specielt til øjnene, hvis det er…

  @Kristine – det er deres ‘Clinical’ linje, som kan købes hos dem selv eller hos hudlægen.

  @Tina – jeg er sikker på, vejrfolket hører dig og gør noget ved sagen.

  @Kirsten – det gør mig ondt, at det er under så triste omstændigheder, at du er her.

  Stor hilsen Anette

  20/03/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Hej Anette,

  Man kan købe begge produkter on line i USA. 🙂 BP føres vist også i nogle butikker i NY…

  Jeg nyder meget min dejlige EGF serum præmie. Tusind tak. 🙂

  Jo jeg bor stadig i USA. Jeg er dog en længere periode i DK, pga alvorlig sygdom i familien.

  19/03/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Jeg vil da kigge lidt på Urea, som et boost til huden… Men vaskekluden er nu også ret god.
  Fiffet til hænderne tager jeg i brug fra i morgen. Er pt og generelt i vintermånederne plaget af den tørre hud på hænderne, trods brug af god håndcreme. Balance Me er måske bare mit nye produkt kombineret med bomuldshandsker en uges tid. Herefter den fortsatte håndpleje, og så handskerne ind i mellem, når den kolde periode sætter ind igen. For den må da snart være passé for denne gang. 🙂

  19/03/2013
 • Helene

  Tak for vaskekluds-info:)

  19/03/2013
 • Cremen du omtaler i denne artikel fra BP hvilken er det ?

  Syntes nemlig kun at jeg kan finde SUPER3 BOOSTER

  Bedste hilsner K

  19/03/2013
 • Jeg har længe tænkt på, om Beauté Pacifiques Super 3 Booster mon er for skrap til brug under øjnene?
  Jeg har endnu ikke fundet en rigtig god øjencreme, og da jeg bruger Super 3 Booster hver nat, + at jeg kan se de aller første linier snige sig ind under mine øjne, kunne det jo være smart at slå to fluer med et smæk 😉

  19/03/2013
 • Tak for dit forslag. Er der ikke parfume i den pacifique??

  19/03/2013
 • Mette Guldberg

  Jeg har forsøgsvis indkøbt Cera de Cupras natcreme. Det er et italiensk produkt med bivoks og a-vitamin. Det er absolut i den prisbillige ende – 120 kr. for a-vitamincremen – og fås på nogle apoteker. Men det er jo ikke nok med a-vitamin, det skal også transporteres ned i huden. Og det er jeg i tvivl om hvorvidt sker i denne creme. Kan du hjælpe og har du erfaringer med mærket? Jeg har ikek prøvet ansigtscremen endnu men har brugt deres bodylotion i et par uger med et godt resultat.

  http://www.cupraline.dk/grafic/Cupra1.pdf

  19/03/2013
 • Trine

  Hej Anette
  Apropos A-vitamin osv faldt jeg forleden over Body Nordic, et dansk firma med hudplejeprodukter til overkommeligt priser. Jeg har aldrig hørt om dem før og jeg synes ikke jeg kan finde ud af hvilke ingredienser dr er i produkterne – mon de var en anmeldelse værd her på din skønne blog ?:-)

  19/03/2013
 • Birthe Hjortshøj

  tak ,for gode råd til tørre hænder, det må jeg prøve 😉
  Birthe H.

  18/03/2013
 • @ Birthe H – prøv at gnide hænderne i vådt, kølet kaffegrums hver dag i en uge. Og sov så med en fed håndcreme (jeg er vild med den fra BALANCE ME)- evt. også iført et par bomuldshandsker. SÅ skal du bare se.

  @ Anette J – åh ja, jeg husker at du også er fan. Det var det med klassikerne, vi talte om. Et lille forhånds-kig på en af dem.

  @ Kirsten V – kan man egentlig købe begge produkter i USA (du er stadig bosat i USA, ikke?) ?

  @ Henrik B – tak fordi du deler.

  @ Hulemor – haha, ja, carbamid lyder måske bedre.

  @ Marie R – et lignende produkt til BP eller Perricone? Heldige dig med sol og varme. Snart.

  @ Mette F – ja, jeg har hørt folk juble over netop det produkt, men har det selv til gode. Ved at hudlæger anbefaler den til eksemhud også.

  @ Lea – tak for dine søde ord. Urea findes faktisk i rigtig mange produkter, så det gælder bare om at vende tuber (god arbejdslyst).

  Mange hilsner Anette

  18/03/2013
 • lea

  Kære Anette,

  Det er helt nyt for mig at Urea skulle være godt for huden. Elsker simpelthen bare nye gode hud fif, så tak for en fantastisk blog.

  Jeg måtte jo straks google på produkter med Urea, og fandt frem til at Beaute Pacifiques fugtighedshedscreme også indeholder Urea, hyaluron og aloe vera.

  Vil gerne have et alternativ til den dyre dr. Perricon creme, kender du til andre gode produkter med Urea?

  18/03/2013
 • @ Rie, Karin V. Sørensen og Frederikke – dét brand har altså hard core fans (som jer). Tak fordi I deler.

  @ Helene – det kan jeg sagtens forstå. Jeg bruger en vaskeklud i ansigtet under bruseren og fejer den bare let hen over huden. Du kan også sagtens gøre det ved vasken…den skal være våd og ikke gnides for hårdt mod huden.

  @ Lise – håber du måske kan få huden i en prøve først.

  Stor hilsen Anette

  18/03/2013
 • Mette F

  Til dig, der har problemer med tørre hænder: BP har en fantastisk håndcreme: “Xtra dry skin fix”, reparations-creme til Xtra tør eller revnet hud. Brug den flittigt og du får de blødeste hænder 🙂

  18/03/2013
 • Marie Rasmussen

  Syntes at jeg for få dage siden læste at kiehls lige er landet med et lignende produkt?! Faktisk er jeg pænt desperat lige pt. for at få balance i huden igen. Ih gud jøsses det vejr vi har i lille DK det kan ødelægge alt … om 4 uger står den på solferie. Tør vædde med at så går min ansigt helt amok i tørhed – knopper – irretation og meget meget mere …. HUSK SOLCREME … YES I WILL 🙂

  18/03/2013
 • henrik boysen

  Hej matas fod og hælkur indeholder også urea faktisk 25 % dette gør den til en vanvittige god fod cream der kan fjerne de døde hud celler fra de tørre fødder.

  18/03/2013
 • Ja altså for en bioanalytiker klinger urea også…ækelt i ørerne! Til gengæld kan kommentarfeltet i dag få mig til at overveje BF, med alle de glade brugere 🙂

  18/03/2013
 • henrik boysen

  Hej Birthe hvis du har tørre hænder så prøv decubal insentiv cream 70% fedt.den er fyldt med de lækrete ingredienser, som B3 vitamin og hud idendiske ingredienser, Plus den er parfume fri. B-)den fedter lidt men det er kun godt da meget tørre hænder har brug for det ekstra fedtlag, for bedre at kunne genopbygge sig igen.
  En anden god ting kunne være at skifte håndsæben med en mildere sæbe. Se om du kan finde en uden pafume og med milde vaske ingredienser i. Bruger selv levevis håndsæbe, eller anglemark kids håndsæbe, begge to er fri for parfume og indeholder milde vaske ingredienser. Ps døjer selv med super tørre hænder men dette trix har gjordt underværker.
  God dag

  18/03/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Beaute Pacifique er bestemt også på min favorit liste.

  Bruger dog EGF serum iøjeblikket. Den er også helt fantastisk !

  Jeg var en af de meget heldige, der vandt EGF serum her på Beautyspace 🙂

  Hvor jeg nyder min præmie 🙂

  18/03/2013
 • Anette J

  Jeg er fan af super boost fra Beaute Pacifique. Bruger den 1-2 gange om ugen om natten.

  18/03/2013
 • Birthe Hjortshøj

  Hej Anette, du som ved så meget om cremer,kan du ikke anbefale en virkelig god creme til hænderne, jeg syntes jeg har prøvet alt men mine hænder er og bliver tørre, særligt fingerspidserne og neglene, de hænger i alt

  18/03/2013
 • Karin V. Sørensen

  kære Anette!
  Ved du hvor god Beaute Pacifique er? Den er så god – for min hud i al fald – at den slår Bioeffect af banen med flere længder 😀
  Jeg har brugt Bioeffect – både serum og dagcreme – gennem halvanden måned men blev nødt til at gå tilbage til Booster 3 og Creme Paradoxe fordi min hud blev mere og mere udpint og tør og RYNKET!! Nu har jeg brugt den gode BP serie i tre dage og min hud er næsten i topform igen.
  Af alle de serier jeg har prøvet – og tro mig, der er mange!! er BP den mest suveræne.
  Hav en god dag.
  KVS

  18/03/2013
 • Jeg skal vist snart have prøvet det der beauté Pacifique. Tænk hvis det er et hit for mig – som jeg ikke har opdaget endnu 🙂

  18/03/2013
 • Helene

  Kære Anette

  Flere gange på din blog og i din bog nævner du vaskekluden som en favorit. Jeg er jo blevet lidt nysgerrig og ønsker selv at prøve at bruge sådan en.

  Men noget så enkelt som sådan en klud kan faktisk forvirre mig. For hvor meget/lidt skal man skrubbe, skal den være fugtig eller plaskvåd, skal den have et produkt på sig, i det hele taget – hvordan gør man? 🙂

  På forhånd mange tak for svar.

  Hilsen Helene

  18/03/2013
 • Frederikke

  Elsker Super Booster 3, den er kongen af cremer 🙂

  18/03/2013
 • Rie

  Jeg bruger Beauté Pacifique hver nat her om vinteren og min hud elsker det…

  18/03/2013
 • Louise T.

  Jeg har det lidt sådan *øøøøh* med Urea – det er sådan et multiprodukt som også bliver brugt som gødning og de-icing 😉

  18/03/2013
 • @ Loulou – never change a winning product, hvis det fungerer godt for dig.

  @ Tanya – lige her er det klinikversionen af deres A-vitaminbooster-creme, som er bedst egnet som en natcreme (meget fed, men trænger dog hurtigt ind)- og ja, fint med tube.

  @ Kira B – begge disse produkter holder, hvad de lover. Og skin feel er også fin, så jeg er meget positivt stemt (og ingen silikone i A-vitproduktet).

  @ Karoline – du har jo set min hud, fordi du er så ivrig en event-deltager (so you tell me). I min bog (sorry for salgstale) beskriver jeg, hvordan jeg ved, hvad jeg skal vige udenom. Dog er det primært solen, der har været synderen.

  Stor hilsen Anette

  18/03/2013
 • Kæreste Anette

  Jeg gætter på, at du afprøver alverdens skønhedssager – og her kommer så mit spørgsmål. Har din hud taget skade? Har du fået allergiske reaktioner? Og er der ting du holder dig helt fra?

  Som altid spændende læsning.

  Kyskys K

  18/03/2013
 • Kira Bjørnestad

  Uh så det på instagram i går!!!
  Hvad er din personlige dom har du prøvet/testet produktet?

  18/03/2013
 • Tanya

  Er det en dagcreme eller en maske (eller noget tredje) der ligger der og ser fin ud? Jeg er glad over at se en tube frem for en krukke. Der skulle være mindre risiko for iltning og påførsel af bakterier i en tube (ting som Mads Timmerman fra Danish Skin Care altid advarer mod) 🙂

  18/03/2013
 • Tak for de tips. Jeg bruger Amazing Space, men tror jeg vil prøve Beauté Pacifique nœste gang.

  18/03/2013