Uvenner

Jeg ved ikke med dig, men jeg har dem. Uvenner. Både professionelt og privat. Ikke mange, men alligevel. De er der. På alle gode dage læner jeg mig trygt op af ordene oven over. På en  skæv dag undrer jeg mig helt ind til benet over, at der er nogen, som ikke ka’ li’ mig. Hey, det er mig, Anette, som aldrig kunne have hverken lyst (eller tid) til at gøre nogen noget skidt. Fatter det i al sin barnlighed ikke. De skyggekloge vil sige, at man automatisk har det dårligt med dem, der repræsenterer ens skyggesider. Måske. Jeg læner mig mere op af Elles dygtige redaktionschef, som engang sagde til mig, at det er når ens værdier clasher for voldsomt, at det bliver udfordrende.

I går blev nogen af verdens største skønhedsfjender så venner. Og vi taler en årelang kamp.

Det gælder familieklanen Hermès og så LVMH-koncernen (dem med Dior, Ole Henriksen, Givenchy, Kenzo osv.). Og der er nu noget…omend ikke smukt, så lettende over at begrave fjendskab. I hvert fald blev stridsøkserne skrottet denne uge blandt to af Frankrigs største luksusudbydere. Den milde nye stemning opstod, da LVMH slap deres 23 procent tunge Hermès-aktiepost og Kelly-taskens hus til gengæld trak alle juridiske anklager (og der er mange) tilbage mod LVMH.

SNUP TIPPET: Jeg har prøvet at blive gode venner med nogen, hvor forholdet var mere end anstrengt,  og det er blevet til virkelige gaver. Jeg har også prøvet at række hånden ud til nogen, hvor det har været umuligt at komme til at holde af hinanden. Men faktisk var det slet ikke det, jeg ville sige, men bare, at jeg håber, vi ses på @beautyspace og bloggen i weekenden. Vi skal nemlig møde en, jeg tror, du kender. Hvis du ellers kan genkende hende.  Og så er hængepartier, der ikke er glemt.

04/09/2014
Stryg 11-tallet mellem brynene
06/09/2014
Hørt i radion

Kommentarer

 • Britt

  Cool!

  05/09/2014
 • Marie Rasmussen

  Det er meget muligt, at der findes en enkelt eller to i dette land der ikke er super-crazy-vilde med dig søde Anette. Men, jeg tør vædde en god middag på, at de lurer din blog hver eneste dag …. Bare for at blive klogere og smukkere. Fuldstændig ligesom alle os andre der faktisk ER super-crazy-vilde med dig.
  God weekend 🙂

  05/09/2014
 • kiss Jacob

  Spændende… vil det sige Hermès er tilbage hos familien eller hvem ejer Hermès nu ??

  05/09/2014
 • Tanya

  Mon ikke også du og andre der er synlige i både cyberspace og på tv, er mere i risiko for at støde på de der mærkelige væsener der synes det bedste er at være sure på andre? Jeg mener, det er langt lettere for os andre at undgå ubehagelige typer, og vi møder formentlig også langt færre mennesker i det hele taget. Men jo, der er nogle få, jeg ikke har det rigtig godt med, og sikkert flere der har det skidt med mig, men dem behøver jeg så heller ikke at omgås.
  Hold hovedet højt, og husk på at bitterhed rammer den bitre hårdest 🙂
  God weekend, også her på bloggen!

  05/09/2014
 • Maria Hjørngaard

  Så fint skrevet, Anette…
  Jeg er blevet glad for YSL Touche Eclat foundation, som du har skrevet om…Hvilken pudder vil du anbefale, jeg kan toppe den med? Synes nemlig, jeg kommer til at skinne lidt i løbet af dagen…

  05/09/2014
 • Maria Hjørngaard

  Så fint skrevet, Anette….
  Jeg er blevet glad for YSL Touche Eclat foundation, som du også har skrevet om…Hvilken pudder kan du anbefale, til at toppe den med? Synes jeg skinner lidt indløbet af dagen, uden at “matte” den lidt 😉

  05/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anna Kristine – det står desværre kun oplyst som ‘unknown’, hvilket jeg har gengivet på min Insta-profil. Men det er fint.

  KH Anette

  05/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Sanne – Hvor godt. Selv holder jeg Pinterest-pause – det bliver for mange platforme for mig.

  Stor hilsen Anette

  05/09/2014
 • Anna Kristine

  Fedt slogan! Ved du hvem der har skrevet det?
  Glæder mig til weekenden så 😉

  05/09/2014
 • Fedt slogan, det røg på min Pinterest. Og selvfølgelig ses vi i weekenden, jeg kan aldrig undvære dig og bloggen. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  05/09/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.