Vær beredt på den her trend

Jeg er konsekvent over-ambitiøs med, hvad der på TV tidsmæssigt er muligt i løbet af seks minutter. Derfor et par ekstra ord i dag om fremtidens badeværelse, der kommer til at bestå af 3 afdelinger:

 • Dit eget mini-lab med serum, ampuller og bland-selv-beauty
 • Skønhedstabletter. De klassiske hovedpinetabletter får selskab af tabletter til både hud og hår. Du kender allerede fiskeolietabletterne og de kollagenopbyggende bud som bl.a. Imedeen. Nu er der også anti-gråhårs-kapsler i spil…og meget mere.
 • Velværerummet hitter stadig som det (vel eneste?) rum, hvor det er muligt at låse døren og kaste sig over kropsolien, den gode bodyscrub og favoritduftlyset.

SNUP TRENDEN: Hvis du er i Paris, så tjek det med bland-selv og personliggørelse af hudpleje ud hos Clarins, som står bag det hippe My Blend. I går sad jeg i øvrigt i møde med en af verdens mest sexede, kloge kvinde (og jo, hende kommer jeg tilbage til). Damen står i spidsen for et større hudplejemærke, der også er på trapperne med en vild bland-selv løsning. Stay tuned.

Hvad er der på vej: Noget med at tage afsked med hønserumpen omkring munden plus en bog, du bliver pænere af (og nej, det er ikke min egen) og så en vaskeægte kærlighedscreme.

NB: Sidder og smågriner her bag skærmen, for jeg har ALDRIG været en, hvor nogen spurgte til mit tøj. Så jeg tror altid folk tager gas på mig, når der kommer den slags mails – men her er svar. Kjolen i går var fra GUSTAV.

@Beautyspace på INSTAGRAM

09/04/2014
Klæder det nogen overhovedet?
14/04/2014
Afsked med hønserumpen – første afsnit

Kommentarer

 • @ Anette J – her finder du den: http://beaute-pacifique.com/Shop/clinical/default.aspx

  Stor hilsen Anette

  14/04/2014
 • Anette J

  Hej Anette. Beauté Pacifique Super 3 (den stærke version) – hvor kan jeg købe den?

  13/04/2014
 • @ Rikke, Ihhh altså. SÅ kan ingen vist forlange mere, 1000 tak.

  @ Christina Hansen, jeg er nu ikke sart, men forstod bare ikke kommentaren ;o) Det var MIG på billedet…jeg greb lige sådan en mikron i farten for sjov. Rigtig god påske til dig.

  Stor hilsen Anette

  12/04/2014
 • Christina Hansen

  Jeg har lidt dårlig samvittighed over den bemærkning, jeg smed på instagram. Den lød: øv, så må jeg lade chancen passere. Bare Lisbeth el Kathrine var på arbejde.

  Selvfølgelig forstår du ikke den slags spydigheder og mavesure opstød.
  Men jeg har i længere tid øvet mig på, kun at beskæftige mig med ting/folk, der gør mig glad og ikke det modsatte.
  Så lige gyldigt hvor meget jeg end har lyst til at tænde, når du er på Tv2, så vil jeg ikke risikere at hidse mig op over den kvindelige værts åbenlyse mangel på tv-skills. Ikke mange kan give mig den negative følelse. Men det er nu engang et faktum og så må jeg indrette mig derefter.

  12/04/2014
 • Hej Anette

  Jeg vil bare lige sige god weekend og TAK for bloggen. Jeg læser det hele rub og stup. Her er så meget guf at hente. Jeg elsker din måde at skrive på. Det er altid underholdende, let at læse og sidst men ikke mindst: Så føler jeg, at du skriver til mig. Tak igen!

  Kh Rikke

  11/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – Herligt. Er glad for at høre det.

  @ Gigi – I know, til det første. Til det andet er jeg jo besat af den gode hudkvalitet….når den er der, så er det der, der er i fokus. På samme måde som en ret ryg spottes osv. Noget, der ikke ændrer på, at både gråt hår og linjer kan give fabelagtig karakter.

  Stor hilsen

  11/04/2014
 • Gigi

  Anette min kommentar var nu ikke ment som et udfald mod dig og dit ordvalg. 😉 For uanset hvad vi kalder det, handler det jo om, at mange har et anstrengt forhold til de grå hår, på samme måde, som mange har det til rynker og “erfaringsfurer” i ansigtet, og det synes jeg bare er synd og skam. Som @Birgitte B skriver, så kan (velplejet) gråt hår være flot, og på samme måde synes jeg ofte, et (velplejet) ansigt med folder har meget mere charme, karakter og personlighed. 🙂

  11/04/2014
 • Anette J

  Tak for Tromborg-mascaraen, som jeg fik i trøstepræmie. Den er “rich” og fungerer fint som et ekstra lag mascara, når der skal være fest (har testet :))

  11/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette V – Bliver superglad for at du kigger med. Tak for det.

  @ Birgitte B – HELT enig. Gråt hår er da super flot. Men hvis man ikke er klar til at springe ud som sølvræv, så er det (i øvrigt) jo ikke muligt at gøre en pind ved de hår, der ER vokset ud. Men et ret anerkendt studie peger på, at der er et enzym (KATALASE), som er værd at holde øje med mht. fremtidige hår: http://www.forbes.com/sites/melaniehaiken/2013/02/28/a-pill-to-prevent-gray-hair-is-it-finally-on-the-way/

  @ Pernille S – Desværre ikke, altså hvis det er et desværre…Tag mig med til Paris så.

  @ Gigi – my mistake. Forkert ordvalg.

  Stor hilsen Anette

  11/04/2014
 • Gigi

  @Birgitte B: Lige mine ord!
  I min optik ligger begrebet “anti-grå” på samme, uheldige linje som “anti-age”. 😉

  11/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Hmm gad vide om de der piller også virker på hår som ER blevet gråt…? 😉
  Spændende læsning. Kunne helt fristes til at tage et smut til Paris… God weekend @Anette

  11/04/2014
 • Anti-grå hår piller? Are you kidding me? 😉 personligt synes jeg gråt hår er flot, hvis det er velplejet. Mon de virker, de der piller?

  11/04/2014
 • Jette V

  Jeg bli’r så glad når jeg sidder der i sofaen klokken meget tidligt med morgenkaffe og eye patches, og så dukker du lige op på Go’ Morgen DK med lækker fremtoning og spændende sager på bordet 🙂
  God weekend til alle!

  11/04/2014