fbpx

Vandt du?

YSL-vinderne er trukket og stort tillykke til: Onkel Anne, Christina Bonke, Mette G, Lærke Bjørnholm, Linda Juul Petersen, Ann Q, Birgitte B, Charlotte Ahrensberg, Rijah og Mette Marie Lei Lange. Send endelig jeres adresser til open-mind@mail.dk, så gevinsterne kan komme på YSL’s postvogn.

SNUP TIPPET: Jeg skal ikke bestemme, om du følger Beautyspace på Bloglovin’, bare klikker ind efter behov, eller om du er tilmeldt her. Men er du det sidste, og dermed Beautyspace-abonnent, vil der løbende komme trend-updates, pre-invitationer til skønhedsevents, særlige beauty-deals og konkurrencer i din retning. Ved tilmelding får du min gratis hudtrick-guide tilsendt.

NB: Jeg bliver ofte spurgt, om tablet-versionen af Beautyspace kan læses på computer. Svaret er ja, ligesom Instagram @Beautyspace ikke er forbeholdt telefonen.

02/06/2014
Derfor bliver du snydt
04/06/2014
Nærvær, ja tak. Men hvordan?

Kommentarer

 • Lene Jespersen

  Nope, det var desværre ikke mig der vandt denne gang… Elsker konkurrencer, men jeg er da lidt af en dårlig taber 🙂 Glæder mig til næste gang, tror altid på mit HELD 🙂 Stort kram til dig Anette

  04/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Sofie – jeg har lige prøvet at sende en mail til dig, men får den retur. Vil du ikke lige prøve at skrive til mig på open-mind@mail.dk ? Stor tak.

  Mange hilsner Anette

  04/06/2014
 • @Sofie – selv om jeg er blogger, så får jeg altså ikke tilsendt gaver i forvejen…
  @Anette – yeah at jeg vandt – og fantastisk præmie. Er glad for at du har så mange give-aways 🙂

  04/06/2014
 • @sofie:
  Jeg er også blogger og har været det ad flere omgange og gennem flere år, og jeg har aldrig fået så meget som en bøjet spændeskive smidt i nakken. Med al respekt, så er det lidt af en fordom, du lufter her. Til gengæld har jeg flere gange været blandt vinderne her på bloggen, også da jeg ikke var blogger. 😉
  I øvrigt STORT TILLYKKE til de heldige vindere!!

  03/06/2014
 • sofie

  Jeg har skam før vundet en af dine konkurrencer og blev meget glad. En glæde jeg kunne unde andre fattige studerende eller almindelige mennesker. Det er ikke misundelse – det er en undren da bloggere jo netop i forvejen får produkter kastet i nakken.

  03/06/2014
 • MetteG.

  Øhh, jeg vil også gerne vide hvilken MetteG det er. Håber det er mig:-) – og næste gang kommer hele efternavnet på;-)

  03/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Tillykke til de heldige – og @Sofie, ingen er desværre herre over hende med bind for øjnene, der trækker de heldige vindere, og som jeg udmiddelbart kan se, er der vist bare et par enkelte bloggere i blandt. Er sikker på at heldet snart er med dig.

  Stor hilsen Anette

  03/06/2014
 • sofie

  Er det ikke lidt specielt at andre bloggere går af med præmien. Folk som i forvejen får sendt gaver? Undrer mig bare lidt over at almindelige mennesker ikke får den mulighed i stedet for..

  03/06/2014
 • Mette G

  Der er tilsyneladende flere ved navn Mette G der har deltaget, hvem af os er en af de heldige vindere??

  03/06/2014
 • Linda Juul Petersen

  Ej hvor fedt at vinde – tusind tak!!! Og tak for dejlig blog – også på tablet….

  03/06/2014
 • Hmm er det mon mig der har vundet? 😮

  03/06/2014
 • Mette G.

  Skønt at vinde 🙂 Tak!

  03/06/2014
 • Jeg følger dig over det hele, og Tablet versionen fungerer fint i Bloglovin’, sku’ jeg hilse at sige. 🙂 PS: Jeg bryder mig heller ikke særligt meget om YSL. 😉

  03/06/2014