Vandt du?

Du kan lige så godt vænne dig til fletninger. De er overalt – både her og under modeugen i New York, hvor blandt andre Skyn Iceland var aktiv backstage. Her med deres nye mobile fugtoptankning af en engangsmaske: Hydro Cool Firming Face Gels, der indeholder en hudgod cocktail af olivenolie, alger, glycerin og peptider. At cremekokke møver sig med under modeugerne understreger, at vi kan make nok så meget up – huden, og at den er i orden, er og bliver det vigtigste.

A pro pos hud, så bød mere end 800 Beautyspacere ind på REN-konkurrencen i torsdags med så mange hurra-ord og  hilsner, at jeg har haft en læsefest. 1000 tak for den massive deltagelse. De 10 heldige vindere blev: Thea P, Tilde, Linn Walberg, Anne, Linda m. Pedersen, Sarah N, Tina Nymann, Marleen, Lisbeth og Line Kristensen. Også 3 trøstepræmier blev det til: Tillykke til Nadja, Rikke E og Tina Lykke Madsen. Send din adresse til open-mind@mail.dk, så kommer der REN luksus den anden vej.

SNUP TIPPET: Om to dage kommer der en ny hudplejemulighed, som ikke kræver held. Du får beskeden via abonnementslisten HER.

@Beautyspace på Instagram

26/09/2014
Slap af med den svamp
30/09/2014
Indrømmer du?

Kommentarer

 • Har jeg overset en anden Rikke E i mængden der vandt? For jeg har ikke fået en mail 🙁

  01/10/2014
 • Alle vindere er fundet og har fået en mail – 1000 tak fordi I deltog. Der kommer snart mere.

  KH Anette

  01/10/2014
 • Anne

  Uh, er den rigtige Anne fundet? Jeg er vist kommet til kun at skrive Anne under navn – som flere andre kan jeg se 😉

  01/10/2014
 • Anne Schelde

  Ej Anette hvor er du skøn. Selvom jeg ikke vandt Ren konkurrencen 🙁
  Jeg har sendt en mail!!!

  30/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne Schelde – Beklager, at det ikke var dig. Min fejl at efternavnet glippede. Send mig din adresse på mail, så får du en trøstepræmie.

  @ Anne Sofie – nej, desværre ikke en Anne Sofie. Men next time…

  @ Nynne – Åh, hvor godt min far ikke har set det. Han er helt hysterisk med den slags (har flere bøger om komma-sætning). Det er fluks rettet. 1000 tak.

  @ Lisbeth – har sendt dig en mail.

  Stor tillykke til vinderne.

  KH Anette

  30/09/2014
 • Anne

  Ja, Anne hvem? 🙂

  30/09/2014
 • Ditte H

  Godmorgen Anette!
  Så fik jeg hentet min godtepose 🙂 Og det var i sandhed en rigtig godtepose!! TUSIND tak!!! Jeg glæder mig til at gå ombord i det alt sammen!! 🙂 Især serummerne 🙂 Hvor er det dejligt!
  Go’ dag

  30/09/2014
 • Lisbeth

  Jeg er også nysgerrig efter hvilken Lisbeth det er 😉

  30/09/2014
 • Nynne Klarskov

  Elsker din inspirerende blog. Men jeg bliver altså nødt til at skrive til dig, at det hedder vænne og ikke vende. Undskyld, hvis jeg er emsig, men jeg kunne næsten ikke holde det ud. Du skriver ellers altid et korrekt dansk, så den her måtte jeg bare lige af med. Fortsæt dit gode arbejde – jeg kan ikke undvære alle dine fantastiske tips og tricks 🙂

  29/09/2014
 • Lisbeth

  Hmm, Lisbeth hvem?

  29/09/2014
 • Linda M Pedersen

  Hurrae!!!
  Jeg er en af de heldige vindere…
  Sender straks min adr…
  Super, super Glad.
  Kh

  29/09/2014
 • Sarah N

  Juhuuuuuu, jeg er en glaaaaad vinder!! (På trods af at kæresten sender mærkelige blikke midt i jublen…) 😀

  29/09/2014
 • Anne Sofie

  Hvilken Anne??

  Anne Sofie??

  29/09/2014
 • Vesna Barbu

  Tillykke til allesammen

  29/09/2014
 • Tina Lykke Madsen

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh, jeg vinder aldrig en *bip*, så jeg glæder mig max til at modtaget min trøstepræmie <3 <3 <3

  29/09/2014
 • Anne Schelde

  Anne hvem?

  29/09/2014
 • tillykke til alle vinderne :0) smil Lene

  29/09/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.