Vandt du?

SÅ er vinderne fundet. I Estee Lauder konkurrencen vandt Gitte Zakariasen, Åse Lejbølle, Kirsten Tindbæk, Edit Pinnerup, Ida Funder, Signe Mehl, Maria Louise Rossen, Krabbemis, Annette Smed, Anna Skyggebjerg og Mette Slot Nielsen. Stort tillykke – og send gerne jeres adresse direkte til gtrier@dk.estee.com.

SÅ var der også Origins-konkurrence, hvor de heldige vindere blev Lullumut, Dorte Daugaard, Sidse Pipi, Marie Skaaning, Yvonne I, Gitte Visby, Rie Dyrnes, Jane C Jensen og Line Skjøt. Send gerne jeres adresse direkte til spomiklo@dk.origins.com.

SNUP TIPPET: Prevage-konkurrencen er stadig åben her, hvor vinderne trækkes medio næste uge. Du kan holde dig til, når det gælder updates, konkurrencer og events ved at være hooket op på Beautyspace her.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/01/2015
Noget KAN de blive enige om
13/01/2015
Sidespring på lægens anbefaling

Kommentarer

 • Jane C Jensen

  Jeg har modtaget min præmie fra Origins og det er så lækkert, jeg glæder mig til at prøve alle sagerne.
  God weekend.

  17/01/2015
 • Om jeg vandt? JA, jeg gjorde!! TAK!!

  15/01/2015
 • 1000 tak for jeres kommentarer.

  @ Gus – Jeg kender den ikke overhovedet. Køb hos Complete Me (der er også online service).

  @ Helle – Nej, jeg tænker OPSKRIFTEN for at være helt ærlig.

  KH anette

  14/01/2015
 • Helle Andersen

  Hej Anette
  Jeg syntes processen med at få styr på mit pigmentkoks, heldigvis fortrinsvis i panden(har pandehår), er gået i stå. Jeg har det sidste halve års tid brugt beaute pacifique super 3 booster, til natten. Og den har gjort noget godt i forhold til pigmentpletterne, men jeg begynder at blive utålmodig og kunne godt tænke mig at speede processen lidt op. Jeg tænker OPSKRIFTEN, men den er jo ikke billig. Tænker du at jeg ville bruge Nimue glyco mask i stedet for pure active serum fra Akedemiklinikken?

  13/01/2015
 • Gus

  Min bedre halvdel vil gerne have en dermaroller og jeg har fundet en som jeg vil overraske med.
  Er den her okay?
  http://new-trends.dk/skoenhed/derma-roller.html

  12/01/2015
 • Elise Søgaard

  Åh jeg vil håbe på mit held her. Har fået en rejse prøve på serum og creme og der var så tydelig payoff! Men det er dyrt til budgettet. Krydser 😀

  11/01/2015
 • Ej hvor fantastisk, tusind tak 🙂
  Har netop sendt en mail.
  Ha’ en dejlig weekend 🙂

  11/01/2015
 • lene

  Tillykke til vinderne!

  10/01/2015
 • Dorte Daugaard

  Juhuuuuu! Tusind tak! You rock! 🙂

  10/01/2015
 • Kirsten Tindbæk

  Jubii jeg vandt også, spændt på at se min fine gave.

  10/01/2015
 • Birgitte Elberling Hauge

  Kære Anette. Godt nytår!

  10/01/2015
 • Birgitte Elberling Hauge

  Kære Anette.
  Godt nytår!

  10/01/2015
 • Birgitte Elberling Hauge

  Kære Anette.
  Godt nytår!

  10/01/2015
 • Lene C

  Tillykke til vinderne. Når man klikker på prevage-linket til konkurrencen står der tidsfrist til 5. jan – men kan man stadig nå det? Kh

  10/01/2015
 • Stort tillykke til vinderne! :0))

  god lørdag, smil Lene .0)

  10/01/2015
 • Annette smed

  Jubiii også mig så fedt og tak tak

  10/01/2015
 • Maria Ørum

  Stort tillykke til de super heldige piger 🙂

  10/01/2015
 • Rie Dyrnes

  Jubi jeg vandt 😉

  10/01/2015
 • Yvonne i

  Tusind tak.
  Mail er sendt
  Yvonne i

  10/01/2015
 • Marie Rasmussen

  Tillykke til de heldige 🙂

  09/01/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.