Vandfast virker

foto: Jens Peter Engedal

foto: Jens Peter Engedal

Hvis du én gang har prøvet fordums krasbørstige mascaraer af den vandfaste slags, der bed sig fast i vipperne og skulle gnides af med neglebørste og knofedt, så – indrømmet – kræver et nyt forsøg overvejelse. Men sindsoprivende film, svedige cykelture eller et uventet skub i poolen kan gøre vandfast makeup til tæt på en nødvendighed. Især i de hede eller  våde sommermåneder. I mit tilfælde har den sidste regnfulde uge ved Vesterhavet givet standhaftig makeup en vis berettigelse. Heldigvis er udbuddet anno 2009 mere forfinet i forhold til tidligere tiders insisterende mascaraer og klippefaste eyelinere, som ingen havde en chance for at tone ud, når først stregen var slået.

Du kan læse mere om de arbejds-venlige muligheder og få ekspert-fif fra to professionelle makeup-artister i denne weekends udgave af Dagbladet Børsen – eller alternativt læne dig op af makeup-artist Kenneth Adelhardts vise ord:
             ”Selvfølgelig forstår jeg bruden, der bare må have vandfast mascara på. Til gengæld kan jeg ikke følge, at makeup skulle være nødvendigt ved stranden – her må den kunne skippes helt. For det er vel også de færreste, der spankulerer ned i vandkanten iført stiletter.”

21/07/2009
Ferie
01/08/2009
The world’s best kept beauty secret

Kommentarer

  • JOAN

    Lyder spændende med ny vandfast mascara – men kræver det ikke stadig en speciel makeup-fjerner?

    03/08/2009