fbpx

Varm luft

blc3a6s-pa-haret-foto-cha-cha-cha

Big is better

Ingen kan få for højt hår eller for meget fylde denne sæson. Og du kan blæse dig til resultatet med en professionel power-føntørring, der tilmed holder i op til seks dage (det kræver dog liiiige lidt tørshampoo og et par andre forholdsregler). Alt sammen noget, de godt ved i USA og England, hvor tidsbestillinger til en omgang ’blow dry’ er mere almindeligt end klip og farve. Jeg satte mig forleden i stolen hos dygtige Mette (som er en sand føn-ekspert) hos CHA CHA CHA i Vejle, og udover at få nyt hår med hjem, blev det også til fem kvarters tiltrængt afslapning med hovedbunds- og rygmassage… Hvis du har lyst til læse mere, er dagens powerføn-artikel fra Dagbladet Børsen lagt ind under artikler.

NB: Det kan anbefales at undgå regnskyl, dampbad og hovedpudebetræk af bommuld. Alle tre syndere får nemlig håret til at klaske sammen.

SNUP TENDENSEN: Hvis du ikke vil bruge 200-400 kr. i en salon, kan du hurtigt blæse dig til mere volumen derhjemme. Tre gode tricks er at arbejde både med føntørrens varme og kolde luft (i nævnte rækkefølge), at undgå naturlig lufttørring, hvis formen skal holde og endelig at vælge en volumenshampoo.

03/09/2009
Eksotisk massage
07/09/2009
Carries bølger

Kommentarer

  • Silje

    Tør-shampoo lyder måske underligt, men det ER altså et superfif. Især Bumble&Bumbles version kan få et ordentligt blow-dry til at holde i en uge. KH S

    05/09/2009
  • Marianne

    Prøv også Avedas hårspa hos Palma i Kbh – den er suuuuuper. Koster godt nok 500 kr. (hvis det er powerføn).

    04/09/2009