fbpx

Verdens billigste hudfornyelse

Årrhhh København altså. Det var en kæmpe stor, hjertevarm fornøjelse at se jer i Politikens Hus i aftes. Sikke en indlevelse, begejstring og god karma der strømmede fra stolerækkerne. 1000 tak.  Vi følte os flyvende på vej hjem i toget. Desværre var der både i Aarhus og København for lidt tid til snak og spørgsmål, og det beklager jeg. Håber kommentarfeltet herunder kan være til hjælp, hvis noget var uklart. Her kommer fire links, som jeg lovede at vende tilbage med:

 • Vaskekluden – den billige fra Ikea – skal bruges vædet op med vand. Har skrevet om den lavpraktiske teknik her. Det imponerende med sådan en lille klud er, at du både får en effekt i hudoverfladen samtidig med, at der sendes signaler ned til kollagenmadrassen.
 • Et link til DIY-ansigtsmassage kommer her
 • Face fitness med lavfrekvent strøm er her
 • Jeg har mange favoritter, når det gælder facemist – eksempelvis Vichy og Maya Water. Eller lav din egen grønne te og brug den afkølet.

Jeg håber, I nyder goodiebagen, som både indeholdt en af mine yndlingsolier til ansigtet og en håndcreme, jeg endnu aldrig har hørt nogen være utilfreds med. Kun det modsatte.

SNUP TIPPET: Det må være tid nu til årets første konkurrence. I hvert fald er John Masters Organics på vej. Og så ved jeg godt, at hele ugen skulle stå i 2015-tendensernes tegn, og det endte med at blive fra mandag til onsdag, fordi andre vigtigheder på bloggen pressede sig på. De sidste to tendenser lægges på i næste uge.

@beautyspace på INSTAGRAM 

22/01/2015
Skru op. Skru ned. Og kom til fest
25/01/2015
Vind!

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Kære Anette – Tusind Tak til dig og Kenneth for en forrygende aften med masser af gode fif, som på ypperste vis blev krydret med fantastiske noter fra hverdagen. Jeg bliver aldrig træt af at høre og se din gejst i beretninger om hud og beautygodter – Din passion, din udstråling og din power er eminent, ligeså er den glæde der stråler fra dig i mødet med dine følgere. – Tja, hvad mere skal jo sige 🙂 Jeg hverken kan eller vil lægge skjul på, at jeg er vild med såvel din faglighed som din person. 🙂 Tak igen – Svampen er skiftet ud med vaskeklude – Føles det dejligere ??? Svaret er: Jah 🙂

  26/01/2015
 • @ Rikke Steen – Sikke dejlige ord, 1000 tak. Jeg vil bruge Bioeffect om aftenen og så CE Ferulic om dagen under dagcremen.

  @ Charlotte Madsen – Det skal jeg prøve at huske. Men ja, det er den du nævner.

  @ Lene – 1000 tak fordi du kom. Der kommer Kenneth Q&A.

  @ Christiana K – Han mener gammeldags alm. pudder og ikke mineralpudder, som du sagtens kan komme på ansigtets ‘store flader’ som kinder og pande.

  @ Marianne F – Herligt. 1000 tak fordi du kom.

  Stor hilsen Anette

  25/01/2015
 • @Pernille Sparsø – SÅ dejligt, at du kom. 1000 tak, og ja, Kenneth kan bookes til mindre sessions i Kbh. Du fanger ham på adelhardt@live.dk

  KH Anette

  25/01/2015
 • @Tanya – Noget af det, der sådan rører mig, er, når folk kommer igen og igen. Du er én af dem og det gør mig gladere, end du aner. TAK for det med ord…vi kunne også springe ud i en tretrinsraket ;o) Og jo, vender tilbage med Kenneth Q&A.

  @Birgitte – Jeg ved, at Kenneth har en mening om begge ting. Det kommer med i opsamlingen.

  Stor hilsen Anette

  24/01/2015
 • Marianne Fristeen

  Kære Anette. Tusind tusind tak for lærerigt og underholdende arrangement torsdag aften i København.
  Idag vil jeg ta’ til IKEA og købe vaskeklude.

  24/01/2015
 • @Karoline – Jeg bliver kun glad hver eneste gang, jeg ser dig. Det med solariet gør mig SÅSÅSÅ glad. Vi ses snart igen.

  @Pernille Juul – Der skal nok komme flere, men det blev nævnt her på Beautyspace flere gange.

  @Sanne – Det er det. Du har ret.

  @Charlotte P – DEJLIGT at hillse på dig. 1000 tak fordi du kom og godt at vende lidt face fitness løsninger.

  Stor hilsen Anette

  24/01/2015
 • Christina kragh

  Hej jeg har faktisk også et spørgsmål til det Kennet fortalte om pudder. ..Når han snakker pudder mener han så gammeldaws matterende pudder el gælder det også vores tromborg / Jane irendale mineral foundation pudder ???For den kommer jeg da i hele ansigtet

  24/01/2015
 • lene

  Skøn aften og jeg kan bare give medhold på de andre kommentarer som skriver det bedre end jeg kunne!
  Kommer gerne igen! Og, ja gerne længere Q&A ville være endda bedre!
  Har også flere spm til Kenneth som jeg tager i en kommende post!
  Hør også gerne mere om forskellige aften rutiner, rens, cremer, rækkefølge o lign.
  God weekend og stort tak!

  23/01/2015
 • Charlotte Madsen

  Når du anbefaler face mist fra Vichy..er det så deres eau thermale…den er majet billig…? Når man stadig er ny i det et det så dejligt, mår du skriver navnet på produkterne meget udførligt..;)
  Kh
  Charlotte

  23/01/2015
 • @Ann-Katrine, Mange tak fordi du kom. Det var SÅ dejligt. Jeg samler op med Kenneth mht. alle makeup spørgsmål og laver en samlet blogpost, så du skal få svar om ikke så længe.

  @Rikke Ryge – Næste gang.

  Stor hilsen Anette

  23/01/2015
 • Rikke Steen Olsen

  Tusind tak for et virkelig godt arrangement i går. Det var såå morsomt, ærligt, men allervigtigst, var dit og Kenneths niveau meget højt og alligevel så jordnært og enkelt formidlet.
  I virker fantastisk gode på scenen sammen netop pga af jeres forskellighed.

  Jeg har også et spørgsmål angående aftenrutinen, som jeg ikke nåede at vende med dig i går:
  Jeg bruger pt BioEffect EGF om aftenen efter min vaskeklud, men er det bedst at bruge den hver eneste aften kontinuerligt, eller kan jeg skifte mellem den og CE Ferulic, SkinCeuticals, som jeg også er vildt begejstret for.
  Eller skal jeg bare bruge CE Ferulic om morgenen under min dagcreme i stedet for?

  23/01/2015
 • Pernille Sparsø

  Tusind tak Anette og Kenneth for en super aften. Veloplagte, vidende og skønne at se og høre på. Kom snart igen!
  Tror du Kenneth kan lokkes til Kbh og lave små makeup-kurser? Synes det er mere udfordrende (læs svært) at lægge makeup, desto ældre jeg bliver, jvf. Ann-Katrines indlæg. Jeg er een af dem som har brugt solpudder som indskygningsprodukt, og vil gerne have anbefalet et mærke som ikke gør grå/grøn/solariebrun!
  Rigtig god weekend skønne Anette. Kæft’ hvor så du godt ud 😉

  23/01/2015
 • birgitte linstow

  Tak for et godt – men alt for kort – arrangement i går. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad I synes om mineralfoundation og om hvem der kan bruge en sådan. Yderligere om I har gode tips til øjenmakeup og briller.

  23/01/2015
 • Tanya

  KÆFT hvor så du bare godt ud i går (pardon my French)! Det var en fest at se både dig og Kenneth (første, men forhåbentlig ikke sidste gang)! Og sikke en vidunderlig godtepose!
  Jeg tænker videre over ord (er ude i skønhedssøjlen, plejeprismen og som nævnt hudtrappen, som alle tre er tredimensionale figurer, men hvor jo kun den sidste implicerer opstigen).
  Kan du bede Kenneth om forslag til indskygningsprodukter? ALT hvad han sagde, gav så god mening, så det er det næste jeg skal prøve 🙂

  23/01/2015
 • Charlotte P

  Kære Anette
  Tak til dig og Kenneth for en fin fin aften i går. Det var rigtig dejligt endelig at møde dig. Og tak fordi I begge tog jer tid til en lille snak bagefter – jeg håber at I nåede toget uden for meget tidspres og stress. Jeg er imponeret over at du kunne huske mit navn fra bloggen, for vi er jo så mange:). Jeg glæder mig til at høre mere om dine oplevelser med ulthera og jeg håber at du får de resultater du ønsker dig. Endnu engang tusind tak til jer begge for en lærerig og sjov aften.
  Kærlig hilsen,
  Charlotte (P:))

  Ps. Jeg synes du har et skønt skønt nærvær, både på tv og når man møder dig live.

  23/01/2015
 • Tag det roligt, det er jo stadig 2015, så tendenserne kan jo bare komme dryppende. Rigtig go’ weekend til dig, smukke. 🙂

  23/01/2015
 • Pernille juul

  Kære Anette, det lyder som et arrangement man gerne ville have deltaget i. Hvor burde jeg have læst for have set det ? Kh Pernille og rigtig god weekend

  23/01/2015
 • Karoline Lundberg

  Det var så godt at se dig!

  Tak for kærlighed og den altid gode performance on stage 🙂
  Siden jeg lærte at kende til dig og bloggen i 2010 har jeg lært at behandle min hud bedre og at nurse den, jeg har kvittet solariet og jeg har aldrig været så klog før på face-food.

  Du er en stjerne!

  //K

  23/01/2015
 • Rikke Ryge

  Det lyder – ikke overraskende – som om, man burde have været der :-).

  23/01/2015
 • Ann-Katrine

  Tusind tak til både dig og Kenneth for en meget spændende, sjov og interessant og underholdende aften 🙂
  Håndcremen er allerede taget i brug og jeg ser frem til at prøve olien 🙂
  Ville have spurgt dig eller Kenneth konkret om gode råd til at undgå at makeuppen samler sig i de vandrette lidt dybere rynker der efterhånden er begyndt at dukke op i panden (jeg er 52), men I var begge omringet af ivrige medsøstre i går, så jeg nåede ikke igennem… Bruger mist (Clinique), herefter serum (enten Rudolf Care Serum/Beauté Pacifique Paradoxe serum eller Estee Lauders Night serum. Herefter ansigtscreme (Embryolisse. Derefter Sensei Kanebo Foundation samt pudder fra Nilens Jord som lægges blødt på med Kabuki-børste. Har prøvet forskellige primere men uden held. Har du et godt fif eller kan du anbefale en effektiv primer? Jeg har normal hud. På forhånd tak ogg god weekend fra Roskilde 🙂

  23/01/2015