fbpx

Verdens letteste makeup-trick

Først 1000 tak for alle de cremede forventningsord, der ramte bloggen i går.  Guf-læsning af bedste kaliber. Som ekstra tak trækker jeg tre 700 kroners-goodie-bag-vindere i morgen tidlig på listen her(hvis du ikke allerede er på, så hop med).

Makeuptricket – det lette – er blush, som faktisk er svært at duppe eller børste forkert på. Ok, du kan selvfølgelig overdosere, men fakta er, at der er gået så meget fashion i røde kinder, at det kan gøres på virkelig mange måder. At cremeblush nyder spotlyset netop nu  er velfortjent, fordi den nye generation (af cremeblush) er nem at arbejde med på smelter-ind-i-huden-måden. Spoler vi frem på året, lader Shiseidos makeupguru Dick Page ligefrem blush få hovedrollen med et ’kill them with your chic’ statement – og et par ord om, at blush klæder alle. A.L.L.E.

SNUP TRENDEN: 1) Læg blush på æblekinden (altså dét sted den er mest æbleformet) og byg langsomt op med mere farve frem for et stort kapow, som kan være svært at nedjustere. 2) Brug creme blush på bar hud – altså uden foundation eller prøv at smøre den under dine foundation – det vil få det friske look til at ligne noget ultra naturligt. 3) Dick Page lader blush gå helt ned mod kæbelinjen – fint til show, men måske skal klædeligheden lige tjekkes, inden du stepper ud i verden. 4)Undgå at børste blush på i 80’er-skrækkelige fartstriber. Hold i stedet fokus på æblekinden og børst rundt. 5) Cremeblush duppes midt på æblekinden – hvorefter du blender og arbejder opad og nedad for ikke at ligne en cirkusprinsesse.

NB: En af mine blushfavoritter ser sådan her ud.

10/04/2012
Vil du hjælpe mig?
13/04/2012
Sephoras tre(hundrede måske) bedste grunde til at begynde din countdown

Kommentarer

 • Jeg har aldrig rigtig brugt blush, men er nu begyndt at bruge en lille smule en gang i mellem. Dét blandt så meget andet – har simpelthen tæsket din blog i gennem på kryds og tværs her på det seneste for at blive lidt klogere på det hele. For én som mig, som aldrig har brugt olier, cremer eller lign., kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Nu mangler jeg bare lige netop en god dagcreme (sådan lidt apropos).

  Men for at komme tilbage til emnet. Så har jeg vist altid haft lidt blush-fobi pga. min søde mormor som i 80’rne var rigtig glad for farven pink på kinderne – og meget af det. I dag kalder vi det at “lave en mormor” = fuld knald på kinderne 🙂

  12/04/2012
 • Jette

  Det ser ud til at Bobbi Brown holder udset hvad der skal klares?

  Sidebemærkning…igen…: Anette, jeg kom til at tænke på de så populære BB-cremer. Hvad er forskellen egentlig på disse, og så fx den creme som jeg bruger, nemlig: dermalogica dagcreme med farve og spf 25?

  Hvilken BB creme vil du anbefale (til sart hud) af alle de som nu findes på markedet??

  12/04/2012
 • Blush er den ene makeupting jeg nødig vil undvære! Jeg har på et tidspunkt fået en tegner til at lave tegninger til mine kurser og powerpoints – ALLE “modellerne” har tydelige røde kinder ;-)Det var et krav fra mig.

  12/04/2012
 • Heidi

  Læser jeg ikke din tekst sådan at pigerne på billederne er klar til scene og at det sådan er lige i overkanten til alm hverdagsliv? Tror i hvert fald at jeg ville se lige frisk nok ud på den måde:O)

  12/04/2012
 • Susanne

  Ja … Blush gir mig ung pige kinderne tilbage

  12/04/2012
 • Jeg elsker blush, det giver mig en helt anden glød i ansigtet og jeg føler bare at jeg ser sundere ud 🙂

  12/04/2012
 • Marie Rasmussen

  Jeg er slet ikke med på noderne. Jeg har nemlig ikke prøvet cremeblush endnu(Kan heldigvis se at jeg ikke er den eneste) Men jeg er vild med looket, og bliver bare NØD til at være med på cremeblush-noderne. Magasin får et besøg af mig imorgen .. nu skal der shoppes blush!!!

  12/04/2012
 • Kira B.

  uhhh blush…er ikke helt hoppet med på bølgen endnu – men denne sommer skal det prøves og 80er traumerne fortrænges 🙂
  Er der nogen der har tip til hvor man kan købe mason pearson børster (som Anette og Søren tidligere har skrevet om her på bloggen) – altså om de evt. er billigere i andre lande?

  12/04/2012
 • Blush er fantastisk,…..-specielt Tarte Cheek Stain…..-det er den mest fantastiske og naturlige blush …..-blender rigtig fint ind i huden og efterlader et naturligt look -og kan også bruges som lidt glød på læberne (dog er smagen ikke fantastisk). Har selv brugt denne siden 2005 -Dog har jeg kun fået fat i den i Sephora i USA (aner ikke hvorfor de ikke fører den i deres butikker i Europa???)Men prøv den hvis I kommer i nærheden af den, men pas på den er stærkt vanedannende!!! 🙂

  12/04/2012
 • Pernille Larsen

  Der står godt nok, at alle kan bruge blush, men jeg er måske undtagelsen… Mine kinder har tendens til at blusse op i løbet af dagen, så blush er vel en dum ide. Eller hvad siger du Anette?

  12/04/2012
 • Ditte H.

  Puhh … Jeg synes, det ser såå flot og friskt ud, men ikke om jeg kan finde ud af at lægge det der møg blush på!! Har ellers også købt den der Pot rouge fra Bobbi Brown, men jeg ender hver gang ud med for meget – enten på et for stort område eller for koncentreret på et mindre område …. Intet af det ser hverken flot eller friskt ud,, men bærer snarere præg af, at jeg ikke har kunne styre mig med farveladen … :-/

  12/04/2012
 • Lea

  Jeg elsker blush!

  12/04/2012
 • Tinna

  Åh jeg er bare ikke god til blush …må lære det engang, men synes jeg har rigeligt røde kinder i forvejen og prøver jo faktisk at skjule dem …..

  12/04/2012
 • Så kan man lære at få elskovssmukke kinder HVER dag 😉 TAK!

  12/04/2012
 • Jeg må indrømme, at jeg ikke umiddelbart hopper med på den nyeste blushtrend. Når jeg kigger på billederne ovenfor, så ser jeg netop “cirkusprinsesser” og sådanne kan jeg ikke helt identificere mig med.

  Forleden dag gik jeg ind i en Bodyshop, fordi jeg fik lyst til at prøve noget nyt, og jeg gav ekspeditricen frie hænder til at jonglere med make-up’en på mit ansigt.

  Da jeg kom ud derfra, skyndte jeg mig hjem, for jeg lignede et helt fastelavnsris netop pga. aaalt for meget blush på kinderne. Det virker bedst for mig at lægge den lidt afdæmpet, under kindbenet 🙂

  12/04/2012
 • Tak for blushoplysningerne!:-) har for nogle dage siden investeret i en fra HR med navnet wanted blush i farven glowing peach. Godtnok ikke en cremet udgave, men den er bare fantastisk flot. Håber på at blive trukket som vinder af en af de der goodiebags 😉

  12/04/2012
 • Dorthe

  3 dages fravær fra mit daglige beautyboost på Beautyspace, og jeg er håbløst bagefter.
  Endnu engang tak for en vildt lækker blog – særligt de tre seneste artikler havde jeg nødig været foruden. Selv jeg har oplevet forskellen på huden, når pulsen kommer op mindst en 5 gange om ugen. Tak fordi du deler, Anette.

  12/04/2012
 • Takket være dig blev jeg inspireret til at lave en cremeblush sidste år. Jeg har været så vild med det at jeg har brugt det lige siden.. det er nemlig super nemt at påføre uden at man ser ‘made-up’ ud 🙂 Tak Anette – YOU ROCK!

  12/04/2012
 • Kære Hersom, du har fuldstændig ret – det er et meget sporty, outdoor-agtigt look. Overdrevet en anelse, fordi det er show-makeup.
  Stor hilsen Anette

  12/04/2012
 • Det øverste billede af blush ned til kæben får mig til at tænke på mit ansigt efter en god lang løbetur i skoven. Eller da jeg var på vandretur i Tjekkiet 😀

  12/04/2012
 • Kære Birgitte B,
  Jeg har også i lang tid været dårlig til at huske det, men kan godt se, at det gør en kæmpeforskel. Inden du suser ud og køber, så prøv bare med lidt læbestift på kinderne (fx. laksefarvet eller en svag rød-agtig) – ultra lidt dog. Stor hilsen Anette

  12/04/2012
 • Jeg har aldrig prøvet en cremeblush, men måske man skulle investere i én… er så dårlig til at huske det med ‘de røde kinder’

  12/04/2012