Verdens måske vigtigste makeup-produkt

…er en concealer. Noget, der burde være enhver-kvindes-eje ifølge makeupartist Bobbi Brown. Jeg har tidligere talt varmt for hendes cremelette af slagsen, og ordene holder stadig. Men hun har fået konkurrence i paletten på billedet. De to forskellige nuancer blander jeg, så de passer min hudtone under øjnene og usynligt dækker rødme og mørke rande. Faktisk dupper jeg helt ned på det øverste af kinden. Minipudderen i paletten helt ude til højre fikserer concealeren. Mascaraen er med, fordi Hypnôse ER en god mascara – jeg kan godt li’, når en mascara giver sortcremet fylde uden drys og klumper og børsten ikke er gigastor. Har i øvrigt lige set, at Hypnôme-familien har hevet 130 internationale skønhedspriser hjem, hvis den slags betyder noget.

Udover min uundværlige eyeliner, er der faktisk kun to andre ting i min makeup-pung lige nu: en nude lipgloss og en CC-cream, der for mig fungerer, fordi den ikke er for fedtet, men mat på en blød og ikke støvet måde.

SNUP TIPPET: Ja, du kan bruge pensel til en concealer og der er en lillebitte en med i kittet Le Correcteur Pro (til 325 kr.) på billedet. Men jeg bruger nu altid fingrene til at dupskubbe produktet på plads.

NB: Du finder @Beautyspace på Instagram, på Bloglovin og på Facebook

FOTO: Ditte fra The Food Club

08/04/2014
Anettes hoved på bloggen og noget med en omvej
09/04/2014
Klæder det nogen overhovedet?

Kommentarer

 • Ulrika Landström

  Hej Anette!
  Jeg ville bare sige at jeg meget meget gerne ville købe din bog, har tænkt købe den i meeeget lang tid, men de der tilbud du har er altid i den ‘forkerte’ ende af måneden.
  Jeg er på kontanthjælp, og de sidste to uger er det ret tomt i pungen.. Kommer det snart ikke et skønt tilbud til os fattige, i den første uge på måneden?
  🙂 KH <3

  23/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karina – Stor tak for dine pæne ord. Jeg er faktisk glad for begge de produkter, du nævner. Jeg vil anbefale, at du får dem afprøvet før køb, så du kan træffe det bedste valg til netop din hud.

  @ Christina – Mange tak for din anbefaling.

  @ Duddi – Jeg laver et mørke rande indlæg indenfor de næste 2-3 uger.

  @ Christina Hansen – Tak for dine gode ord. Min favoriteyeliner er MAC’s Pro Longwear. Mht. under øjnene, så se svar til Duddi – og når det gælder kommentarer, så er jeg jo altid glad for respons. Men det skal kun være hvis man føler, man har noget at sige…og altså ingen pligt jo ;o)

  @ Pia H – Den kom medio februar, så skulle meget gerne være ude i handlen.

  Stor hilsen Anette

  14/04/2014
 • Pia Hvenegaard

  Hej Annette

  Er concealeren fra Lancome kommet til DK, jeg har ikke kunnet finde den nogen steder. Den må bare prøves. Lyder næsten for god til at være sand 🙂
  Kh Pia

  13/04/2014
 • Christina Hansen

  Jeg har i længere tid tænkt mig, at Bobbi Brown’ s concealer, skulle være den næste. Men så kommer den kære Lancôme lige inden om og omdirigerer, korrigerer og forbedrer. Den cremede konsistens, princippet og prisen er nærmest identiske. Så nu er det store spørgsmål, hvilken en jeg skal vælge.
  Jeg deler kvaler med Duddi og ligner ALTID noget der er løgn under øjnene. Jeg har en FED blodåre under det ene, der er så tydelig, at jeg får et grønligt skær. Den kræver en anden dækning en de almindelige mørke rander. Jeg håber, de to forskellige nuancer vil kunne hjælpe.
  En ting er i hvert fald sikkert: Jeg vil handle i Magasin ved den pågældende stand. Der er altid kompetent og professionel hjælp at hente. De kender selvfølgelig deres egne mærker ligeså godt som deres bukselomme og står altid klar med råd og vejledning. Præcis ligesom dit fantastiske råd om, at duppe concealeren helt ned på kinderne.
  P.s. Godt nok har jeg lige været nødt til at bestille min første læsebrille. Men hvor galt står det lige til, når jeg simpelthen ikke kan få øje på din uundværlige eyeliner??? Hvilken er din favorit for tiden?

  Vil lige sige: Jeg har ikke været så aktiv i kommentarfeltet på det sidste. Men vær ikke “urolig”!! Jeg følger troligt med og er altid inde og kigge flere gange dagligt, for jeg elsker at læse i kommentaren. Faktisk er følelsen, når jeg klikker ind på Beautyspace.dk, fuldstændig som at “komme hjem”. Her er højt til loftet, rummelighed og plads til alle. Altid altid en kærlig tone og svar på tiltale. Her føler jeg mig hjemme. TUSIND TAK ♥♥♥♥♥♥

  12/04/2014
 • Duddi

  Jeg har brug for et godt råd til møørke rande under øjnene…, jeg kan ikke dække det pænt. Hvad gør jeg og hvad bruger jeg? Håber du kan hjælpe mig, da jeg virkelig ser “bombet” ud, selvom jeg føler mig udhvilet..

  Bedste hilsner Duddi

  11/04/2014
 • christina

  Daphin laver en god sol faktor 50 til under makeup den koster ca 450 kr 😉

  09/04/2014
 • Karina

  Hej Anette

  Tak for din skønne blog, som jeg altid læser med stor interesse!

  Jeg ville gerne høre om du har prøvet Kjær Weis foundations? Jeg har på din anbefaling brugt CC cremen fra Origins og den har jeg været utrolig glad for, omend jeg måske ikke synes den holder så længe. Vil gerne have en meget naturligt resultat, men føler godt kunne bruge en anelse mere dækkeevne. Elsker kjær Weis produkter iøvrigt og overvejer altså deres foundation eller måske BB cremen fra Balance me?

  Mange hilsner fra Karina

  09/04/2014
 • @ Dorthe Andersen – Jeg vil prøve Dermablend på apoteket, hvis du har mulighed? Måske vil hudekspert og kosmetiker @Daniela Fraser også komme med et bud her.

  @ Helle Andersen – Jeg laver snart et solindlæg. Afhængig af din hudtype, så har dermalogica en fin sol-booster med faktor …og chanel har en UV-citycreme. Begge er fine under makeup.

  @ Frederikke – Det er den CC på billedet fra pHformula.

  @ Henriette – ;o)

  Stor hilsen Anette

  09/04/2014
 • Frederikke

  Må man godt lige høre, hvilken CC du har? Jeg mangler noget i den dur, du beskriver… 🙂

  09/04/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette
  Tak for dine søde svar, dog savner jeg et bud på en god solfaktor, til daglig brug under min makeup? Syntes ikke rigtig jeg kan få øje på en sådan under dine produkter
  Kh. Helle

  09/04/2014
 • Henriette

  Tak for tippet!! Nu ved jeg, hvad jeg skal have købt næste gang!!

  09/04/2014
 • Dorthe Andersen

  Hej Anette..

  Kender du gode produkter som kan dække vitiligo ( hvide pigment pletter)

  Hilsen Dorthe

  09/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle – tak for din kommentar og dejligt med bogen. I højre side af bloggen finder du en firkant døbt ‘produkter’ med et par forslag. Der vil dog komme en opdatering inden længe her, så stay tuned.

  Stor hilsen Anette

  09/04/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette – jeg har lige læst din bog og er vild med den

  og alt det jeg nu kan gøre for min hud. Men kan ikke finde den produktliste, som du afslutningsvis skriver findes her på din blog.
  Jeg er især intresseret i noget imod pigmentforandringer og en god solfaktor som jeg kan bruge under min farvede dagcreme til heverdag og fest.
  Skønne hilsner Helle

  09/04/2014
 • @ Sanne – Ja, det er nemlig fint, og faktisk endda med den mulighed at selve kittet fås i 3 nuancer, som så hver især har to forskellige nuancer.

  Stor hilsen Anette

  09/04/2014
 • Concealerkittet med minipudder lyder da helt vildt genialt! Og så passer farven altid, for man har jo brug for forskellig farve sommer og vinter. Den ryger på ønskelisten. 🙂

  09/04/2014