Verdens værste interview

Sådan havde vi planlagt det. Aftalen var, at Katrine skulle stille mig spørgsmål, jeg ville hade at få. Tror ikke helt det blev sådan – måske fik hun ondt af mig og ændrede kurs? I hvert fald endte det aldrig som noget, der var værst. Jeg følte mig tvært imod i godt selskab. Som hos Julia Lahme, der vil vide, hvad der er vigtigst, når det gælder hud (udover hvad alle ved om SPF 20 og renseri) – OG hvordan balancen skal være mellem ydre og indre skønhed. Jamen er det store spørgsmål eller hvad? FOTO: Kim Vadskær

14/09/2015
Det bliver ikke lettere
16/09/2015
Den her er lidt farlig

Kommentarer

 • Liselotte Alminde

  Glæder mig til at læse din nye bog, for jeg er vild med den første 🙂

  17/09/2015
 • Nanna Romanowski

  Dejligt med sådanne videoer også den tidligere 🙂 Flere af dem ville ikke gøre noget 🙂

  16/09/2015
 • HeLene

  JA, jeg har også beviser for at man får farve, trods solcreme i to lag (bioderma ekstra høj UVA creme 50+ og ovenpå et lag matterende Vichy 50+ og derudover lidt CC creme med solfaktor og mineralpudder med UV filter) samt solbriller, hat og til tider paraply (midt om dagen, det var mig og dem fra asien) for at undgå solen + klæder med dække. Jeg kom også mere solspray og solbeskyttelse pudder på under dagens løb. Og, efter to uger i NYC så har jag alligevel en anden farvetone… Ikke sådan at folk studser og siger åh har du grillet dig i marocco, men altså tydelig farve… Hm, det er det da mange der ikke ville tro var muligt. Og jeg var ikke en gang ude hele tiden, men i metro og i butikker og altid i skyggen og på den skyggede side af vejen etc… Men jeg var mere udenfor end normalt det var jeg.

  16/09/2015
 • Mariann Lange

  To flotte og kloge damer! Bogen er meget brugbar!

  15/09/2015
 • Helle Rick

  Det var et super godt interview, og et rigtig godt indslag med live TV 🙂 Det må du gerne lave mere af 🙂

  15/09/2015
 • Fint interview, kan godt li’ at du siger der skal ryddes op. Tror at enkelheden vil få mange i gang. 🙂

  15/09/2015
 • @ Tanya – Du har ret, man kan sagtens få farve, selvom man har solcreme på (det tror, min mor bare ikke). Når det er sagt, så vil den brune farve ALTID være udtryk for hud, der er er gået i forsvarsposition. I mit tilfælde er min solkonto overtrukket, fordi jeg som ung har være forbrændt for meget. Men det er jo individuelt. Energien og D-vitaminen er vi også helt enige om. Stor hilsen Anette

  15/09/2015
 • Bente

  Jeg ber også om litt annoncering om når du er på TV 🙂 Så kan vi som bor i utlandet opptar det, og se det på aftenen!

  15/09/2015
 • Tanya

  Jeg er helt med Marie: hvor er I smukke, begge to – og med den lækreste, bløde hud SUPERHUD! Wow, bare det var mig!
  Men én ting: jeg synes ikke det er min erfaring at man ikke bliver brun bare fordi man har solcreme på. Det går måske langsommere, men det bliver også pænere og mere ensartet. Og jeg kan altså ikke undvære solens dejligt varme stråler om sommeren, så hellere godt med solcreme og så suge energi til mig, end kun at være i skyggen, for eksempel.

  15/09/2015
 • @ Vibeke – Åh, du er sød. Og jeg smiler. Jeg går aldrig rundt og siger til nogen ‘hold øje’ eller ‘husk at se med’, for der kan så hurtigt komme ændringer. Men generelt kan jeg fortælle dig, at Go’ Morgens skønhedsindslag typisk er lagt på mandage.

  Stor hilsen Anette

  15/09/2015
 • Vibeke Juul Poulsen

  Kære Anette. Fin video. Jeg har en lille bøn. Er det for meget at bede dig om at annoncere, at i morgen er jeg i go’mor-gen Danmark? Jeg har ikke mulighed for at se programmet hver morgen, men DIG vil jeg jo gerne se og høre på.
  Mange gode hudhilsner
  VibekeJP

  15/09/2015
 • Mange flere af denne slags videoblogging – JA TAK! 🙂

  15/09/2015
 • Rikke R

  Fint lille interview. Den bog kan man vist ikke leve uden .

  15/09/2015
 • HeLene

  Skønt interview Anette, er meget glad for de her filmede indlæg du lægger ind lidt nu og da. Men jeg vil også meget gerne beholde meget af det du skriver fordi det gør du også så godt og det går i dybden.
  Tak for at få se og lytte med!

  15/09/2015
 • Super fint indslag 🙂 glæder mig til at læse bogen. Kh. Birgitte

  15/09/2015
 • Marie Rasmussen

  Jubiii video igen. Det er jeg ret vild med. Og så er jeg vild med “Anette og Katrine kombinationen” hold op hvor er i bare smukke begge to. På den helt rigtige måde!!! BEAUTY GIRL POWER 🙂

  15/09/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.