Verdens værste kommentar

rochaconcealer

Der er selvfølgelig flere, men jeg synes, at den med ’hvor ser du træt ud’ hører til de virkelig fæle kommentarer. For hvis man ikke er træt i forvejen, så bliver man det af de ord. Det er især, når huden omkring øjnene går i sort, at det er let at se mindre frisk ud – endda selvom vi naturligt er en smule mørkere under øjnene, fordi kindbenenes højde altid vil kaste skygger af sig. Concealer er den absolut hurtigste løsning, for som hudlæge Leslie Baumann engang sagde til mig: Hvad der er skjult, stopper ofte med at genere en. Og ja måske. Se, hvad makeupartist Søren Hedegaard gør lige HER.

Makeup er nu engang … makeup og derfor selvsagt ikke noget, der gør indtryk på huden. Men det er svært at finde en løsning til mørke rande – dog ikke umuligt. For udover sløv cirkulation i hudens bittesmå blodkar under øjnene, er der to grunde til de mørke rande. Dem tager vi i morgen sammen med løsningerne.

SNUP TIPPET: Hurra og tak til alle, der i går tilmeldte sig Beautyspace. Jeg lover, at der bliver noget at komme efter. Der er nemlig ikke bare en ny bog undervejs, men også events på vej – af den sjove slags – og goodiebag-konkurrencer og noget, jeg glæder mig ret meget til: Du ved det med, at man kan komme til at åbne toiletskabet hos andre, når man er gæst. Nu gør jeg det for dig. Åbenlyst. Hos de herligste mennesker. Om lidt.

PS: @beautyspace på Instagram

19/08/2015
I chok
21/08/2015
Afsked med sorte rande #1

Kommentarer

 • Christina kragh

  Hov så ikke den anden kommentar jeg bruger witt by kurwings slow juicer en dyr bandit men pengene værd når man juicer hver dag dog overvejer jeg at afprøve den nye fra Panasonic den skulle også kunne lave is altså af frossen frugt men den kan så til gengæld ikke ta hele frugt og grønt så det gir lidt ekstra snitte arbejde så lige nu holder jeg mig til min kurwings til den ikke kan mere knus

  23/08/2015
 • Christina kragh

  Baronessen71 kram

  23/08/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  Har lige siddet og læst (og rå-nydt) alle kommentarerne igen og 1000 tak fordi I deler oplevelser – lige fra sult & juice til cremegode sager og ikke mindst dræber-kommentarer. TAK fordi I er verdens bedste læsere.

  KH Anette

  23/08/2015
 • Christina hansen

  Og forresten, så vil jeg da gerne finde din insta profil! (Christina Kragh)

  23/08/2015
 • Christina hansen

  Hej CHRISTINA KRAGH
  Tuuuusind tak, fordi du ville dele din historie. Det lyder fristende.
  Jeg kan næsten ikke lide at udspørge dig yderligere, men har du en helt bestemt slowjuicer, du kan anbefale?

  23/08/2015
 • Charlotte J.

  “Hvor ser du træt ud” er helt klar en møgkommentar. Og hvorfor er det, at de fleste helt undlader at st sige noget, når man f.eks. har en hel persille-kvast siddende mellem fortænderne. Dét kan man i det mindste bruge til noget :o)

  21/08/2015
 • Århhh, det er også min hadekommentar no. 1…. Det er jo ikke ligefrem en opkvikkende bemærkning. Fik den ovenikøbet midt i mit kemoforløb sidste år, af en jeg ikke kendte så godt. (‘Du ser træt ud’. ‘Ja, jeg får kemoterapi, hvad er DIN undskyldning?!’)
  Anyway… Flot gået med alle de nye abonnenter, og velkommen til jer. I bliver garanteret ligeså afhængig af Beautyspace som vi andre er!
  God sensommerweekend til jer alle :)!

  21/08/2015
 • Christina kragh

  Pia ø bogen hedder den fedeste juice kur

  21/08/2015
 • Pia Ø

  Christina. Det lyder spændende med den juicekur, findes der en bog om den?

  Apropos det at “komme til” at kigge i andres skabe, så sørger jeg altid for at min egen makeup skuffe (på gæstetoilettet -det er der jeg lægger make up) er ryddet og rengjort før mine gæster kommer. For HVIS nu de er lige så nysgerrige som mig….

  21/08/2015
 • En kæmpe som i KÆMPE stor tak for dejlige kommentarer. Jeg har nydt hver en en, og vender tilbage søndag med svar. Så hæng på.

  Stor hilsen Anette

  21/08/2015
 • Kirsten V

  Stort tillykke. Det glæder mig meget, at der er kommet så mange nye til 🙂

  Du fortjener det.

  20/08/2015
 • Christina kragh

  PS til dem der har mod på “den fedeste juice kur ” som er det bedste jeg har gjort for mig selv må jeg dog tilstå jeg har snydt” lidt for den anbefalede raw protein pulver smager virkelig fælt måske i kan li den ? Så den har jeg ikke drukket. ..jeg tog en protein bar hvilket er helt forbudt MEGET FORBUDT jeg planlægger at ta en tur mere 7 dage måske 14 og der vil jeg forsøge mig med anden protein pulver nok på valle da det smager fint det er dog også FORBUDT da man ikke må indtage mælk el animalske ting det er jo detox men jeg er blevet for gammel til at indtage noget jeg ik kan li haha så hvis i kan li det der “raw Børge” noget så er det det i skal hahaha god fornøjelse hvis i har flere spørgsmål så ved den smukke Anette hvor i kan finde mig på instagram møzz

  20/08/2015
 • Christina kragh

  Altså når man lige starter op kan den for nogen være dyr det afhænger jo af ens i forvejen mad budget og hvordan man ellers har levet. .jeg startede ud med at handle ind til 3 dags kuren da jeg ikke regnede med jeg ville holde til mere end 1 dag haha MEEN allerede første dag fik jeg vild hovedpine om aftenen og dag 2 var jeg rigtig syg som influenza syg ørepine snot osv så dag 2 tilbragte jeg på langs og derfor var dag 2 nem. .Dag 3 var jeg bare træt men det var jeg jo vant til efter 3 dage vågnede jeg op og følte mig på toppen så meget at jeg fortsatte så jeg tog 14 dage i alt dag 12 var slem haha og jeg var mega sulten men klarede den hvis man som bogen anbefaler bruger øko vare skal man regne med 80-100 kr pr dag og så kommer kost tilskud og den anbefalede raw protein pulver som er dyr så jeg brugte godt 700 til 3 dags kuren men kosttilskud og protein har man jo meget længe efterfølgende på de sidste 11 dage syntes jeg egentligt ikke det var dyrt trods jeg kun får førtidspension jeg kom jo min Pepsi Max og sukker trang til livs uden problemer i 24 år har jeg drukket en kasse dåse Max el light om ugen og de sidste 2 år har jeg besøgt lagkagehuset mindst 1 gang om ugen haha det er slut nu nyder jeg min Pepsi Max når jeg er i byen da jeg ikke drikker øl og vin jeg tabte 6 kg de første 14 dage siden har jeg juicet fast 2 dage hver uge med enkelte undtagelser pga medecin og i dag er jeg 15 kg lettere vil gerne af med 8-10 kg mere jeg har ikke dyrket motion under forløbet men er lige startet op. I første omgang gik jeg igang med at juice for at se om det hjalp min hudsygdom vægtab var bare en bonus dog hjalp det ikke på min hudsygdom men min hud i ansigtet hvor jeg ikke et syg ser fantastisk ud som i virkelig fantastisk haha så det er flot hud med juice uden hokuspokus! Og det nemmeste jeg endnu har prøvet i mine 44 år ikke mindst min psyke har fået en detox næsten mere end min krop og jeg er slet ikke færdig endnu! Som info kan jeg sige det er værd at investere i en ordentlig slowjuicer og et stempel kort til Joe and the juice du vil ikke fortryde kram og tak for du vil læse min historie <3

  20/08/2015
 • Christina hansen

  Hej CHRISTINA KRAGH
  Er det muligt, du kan fortælle lidt mere om, hvad det er for en juice kur? Og hvor man eventuelt kan finde yderligere information?
  For den lyder vældig interessant.

  20/08/2015
 • Velkommen til dine nye “venner” – og tillykke til dig, du er et meget spændende og inspirerende bekendtskab så de bliver ikke skuffede.

  20/08/2015
 • helle

  Ser frem til din nye bog

  20/08/2015
 • Helle Lina Andersen

  Glæder mig til at blive klogere på minus mørke rande i morgen. Til gengæld sagde min søde kollega Birgit, til mig i morges: hold nu op hvor er din hud bare flot i dag…Fik farvet bryn og vipper i går og havde lige makeuppet huden en lille smule. Se det er en omsorgsfuld bemærkning.

  20/08/2015
 • Lone H

  Den kommentar brugte jeg også tidligere men har altid syntes den var så negativ. Nu siger jeg i stedet “Godmorgen, er du frisk ?” Det får en dialog i gang. ☺

  20/08/2015
 • amaja

  kan kun glæde mig til hvad du har i ærmet

  20/08/2015
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Det er så træls og unødvendig en kommentar! 🙂 Helt enig!

  20/08/2015
 • @ Christina Kragh – Hvor er det godt at høre. Er det dyrt at følge kuren? Har ikke rigtigt researchen på den.

  @ Sanne – Jeg er ikke lysekspert, men en makeupartist, der er lysmester bekræfter at kindbenene kaster et svagt mørkere skær under øjnene, og jeg synes det er rigtigt. Men kan tage fejl.

  Stor hilsen Anette

  20/08/2015
 • Grete

  Glæder mig til at læse din nye bog

  20/08/2015
 • Christina hansen

  Åh nej! Den kommentar elsker min mor at fyre af til mig. Efterfulgt af et bekymret blik og ‘Nu er du vel ikke syg?’
  Så jeg ser virkelig frem til morgendagens indlæg.

  Og selvfølgelig skal jeg være med på en kigger!:-)

  Stort tillykke med de ufattelig mange nye abbonenter, der godt kan glæde sig. ❤

  20/08/2015
 • Susie

  Gode tider i sigte!

  20/08/2015
 • Fuldstændig enig – den der bemærkning om at man ser træt ud, er det værste, nogen kan sige!
  På den anden side er det måske meget godt at man bliver gjort opmærksom på, at noget trænger til at blive rettet til,,hvedemark det er det ydre eller det indre, som skal boostes lidt

  20/08/2015
 • Kiss Jacob

  Spot On Anette – du har så ret.

  Glæder mig… kom og se mit toiletskab, uden du ved det har du haft en finger med i mange dejlige sager på mine hylder… Du er et dyrt bekendtskab 😉

  20/08/2015
 • Onsdagen er som regel slem rent træthedsmæssigt for mig, men jeg prøver altid at peppe mit ansigt lidt op. Når man så har prøvet og prøvet og faktisk synes, at man har skjult træthedstegnene meget godt, så er det ekstra træls at få afvide: “Hold da, lang dag? Du ser da helt smadret ud.” Jeez, tak – det var sødt sagt 😉

  20/08/2015
 • lovisen

  Åh hvor jeg glæder mig til at kigge på hylder, det er så skønt at se hvad andre (og især dem i branchen) har i skabene… og når vi nu ikke kan komme hjem til dem selv, så er det fedt du snuser lidt for os…
  tillykke med de mange nye abonnementer, det er så fortjent.

  20/08/2015
 • HeLene

  Glæder mig til mere om mørke rande som jeg haft siden jeg fødtes. Så er jeg også natugle… Det var jeg vist også dengang… Når jeg kommer concealer på ligner det ofte mere hvide rande, jeg ved ikke vad det er men det lægger sig bare ikke pænt hvis man har de der Onassis mørke rande fra fødselsdagen… (nok genetisk, tak mor)

  Jeg håber jeg står bag nogle af de nye tilmeldinger da jeg slet ikke kan lukke munden hvor jeg end går om hvor fed en blog det her er!!!

  Og glæder mig vildt til både anmelderhold, ny bog og levende events.
  Og ikke mindst til at kikke ind i toiletskabene hos folk (schhh jeg gør det allerede…lidt…nogle gange…jeg har aldrig sagt dette… slette…slette…)
  Fnis!

  20/08/2015
 • Pia Randlev Poulsen

  Glæder mig så meget til at høre mere om “gymnastik” for de mørke rander 🙂

  Jeg klapper min øjencreme på hver morgen i håb om det kan være med til at holde “liv” i den tynde hud.

  Min husbond har nogle gange overværet øvelsen og nok så hjælpsomt tilbudt….at han da godt kunne klaske løs for mig 🙂 🙂 🙂

  20/08/2015
 • Rikke Bisgård Sørensen

  PRÆCIS den kommentar, som jeg ofte sagde til andre, MEN det er jeg stoppet med for flere år siden 😀 Jeg tænkte slet ikke over det på den måde, men troede mere, at jeg tog en form for hensyn, når jeg brugte den kommentar 😉

  20/08/2015
 • Nina

  Sjovt nok tænkte jeg “du ser træt ud” allerede, inden jeg klikkede på linket i e-mailen.
  Men det minder mig om, at jeg skal til at investere i min første øjncreme… så det skal lige researches lidt.

  20/08/2015
 • CharlotteK

  Holy, moly, det var en ordentlig bunke nye abonnenter! Men den klarer du, Anettte! For du er bare for sej!

  20/08/2015
 • “Hvorfor er du så sur?” er også god – specielt i festligt lag i byen…
  Held og lykke med bogen og det hele. Sweets/Laura

  20/08/2015
 • Altså, Anette – “kindbenenes højde altid vil kaste skygger”, det fordrer at lyset kommer nedefra, og det gør det meget sjældent for mig. 😉

  Tillykke med de toethalvttusinde nye abonnenter, flot! 🙂

  20/08/2015
 • Christina kragh

  Hvis man ser bort fra at jeg pga min hudsygdom ikke sover og derfor har de vildeste mørke rander el havde så et lille fif efter jeg fulgte den fedeste juice kur i 14 dage er mine mørke rander forsvundet og det er selvom jeg stadig ikke får sovet meget

  20/08/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorthe – Køligt kompres virker. Enig. Og så er jeg vild med, når også agurk er indblandet.

  @ Viola – Det er så SÅ nedbrydende en kommentar. I stedet skulle man spørge det menneske, man står overfor: Har du det godt?

  Stor hilsen Anette

  20/08/2015
 • Hvor er jeg glad for at du ligesom jeg hader at få at få at vide at du ser træt ud Anette. Min mormor har på de to uger jeg tilbragte med hende for nylig, to gange sagt til mig at jeg så træt ud og anden gang blev jeg virkelig sur på hende. Det er virkelig ikke et kompliment på nogen måde og sådan en kommentar gør mig virkelig i dårlig humør. Det er lidt ligesom når folk spørger om man er sur? Nej! Men nu kan du være sikker på at jeg er blevet det.

  Jeg må arbejde på at gøre noget så jeg ser mindre træt ud og så vil jeg glæde mig til i morgen på bloggen 🙂

  20/08/2015
 • Dorthe

  Dén kommentar får bestemt ikke en til at se mere frisk ud, nej – selv er jeg fan af et køligt kompres på øjnene, hvis de er ekstra hævet og trætte om morgenen. 🙂
  Sikke spændende med nye events og ikke mindst et kig i herlige menneskers toiletskab. Can’t wait!

  20/08/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.