Vesterbros øko-hule

Tosomhed

Tosomhed

Postkortet med teksten no more trafficking, drug-dealing, abuse, fear ligger på den sirligt opredte himmelseng og vidner om den råhed, øko-oasen Hotel Guldsmeden på Vesterbro er omgivet af. Og som jeg sammen med min Emma på 8 år har suget til mig de sidste 24 timer. Vi trængte til et break fra provinsen. Trængte til det rigtige København, som Vesterbro er mere end leveringsdygtig i. Kombinationen med øko-oasen i Helgolandsgade og Istedgades originalitet var balsam for mig og lidt af en øjenåbner for Emma.

SNUP TIPPET: Du behøver ikke at sove på Hotel Guldsmeden for at nyde deres kropsmassager eller berømte og gennem-økologiske morgenmad med hjemmelavet vaniljeyoghurt, tørrede blåbær, Emmerys brød og mandler i honning.
NB: Og er du i området, så gå ikke glip af et café-besøg på Bang & Jensen i Istedgade. Det er himmelsk mad til budgetpriser.

07/04/2010
Til beauty-freaks
09/04/2010
Chance-dråber?

Kommentarer

 • Faktisk opdagede jeg selv Guldsmeden AXEL for et par uger siden. Vores overbo skulle holde fest om lørdagen (og vi plejer at være ufrivilligt med, når de fester) så jeg overraskede min mand med en overnatning i Axel’s Penthouse med privat tagterasse og Jacuzzi. Det er absolut anbefalelsesværdigt! :-Daniela

  09/04/2010
 • Tinna

  Lyder bare så skønt Anette, hvor er det bare dejligt at I gør det <3 ja det må altså blive næste tur, ren råhygge med datteren:)

  08/04/2010
 • Helle

  Og så er deres spa i kælderen altså den rene Aladdins hule! Man kan også bare slænge sig dernede og slappe af – selv om det er svært at modstå fristelsen til at snuppe en behandling samtidig.

  08/04/2010
 • Hvor lyder det gennemskønt. Jeg vidste faktisk slet ikke, at der et Guldsmeden-hotel i København. Jeg kender kun til den i Århus, som jeg havde fornøjelsen af, da min roomie arbejdede der og jævntlig bragte lækre rester med hjem derfra. Lyder til dig og datteren har stornydt København.

  08/04/2010
 • Årh – hvor fedt!!

  Og jeg er superglad for din anmeldelse. Har overvejet stedet til en venindes polterabend, men synes faktisk at location var lidt kedelig. Men – jeg tror at jeg hopper på Guldsmeden nu!! (- og overvejer nærmest at sove der natten før…)

  08/04/2010
 • Åhr – får helt hjemve til de knap 7 år, hvor min base var KBH og arbejdspladsen på Vesterbro. Guldsmeden ser fantastisk ud og bang og jensen var min foretrukne cafe. Sidder også pludselig og bliver for mæt af provins og ør efter en tur til København. Suk. kh karin

  08/04/2010
 • Oh, det ser lækkert ud. Det er bestemt noteret, at jeg skal et smut der forbi på et tidspunkt.

  Ang. Bang & Jensen, så må du love mig at prøve deres æggemad, næste gang, du kommer forbi. Totalt old-school med mayo og karse. Bestiller man et glas mælk til, bliver det næsten ikke bedre 🙂 (Forudsætter naturligvis, at man kan lide æg og/eller mælk)…

  08/04/2010
 • Pia

  Der vil jeg da brunche den ved næstkommende lejlighed! Uhm det lyder lækkert.

  08/04/2010
 • Lene

  Tror at Emmas moster er nødt til at tage med næste gang:O)

  08/04/2010
 • Jette Rasmussen

  Øko hule er jo lige min stil! :o). Fantastisk at kunne tage på mor/datter afslapning sådan et sted! Og så med brød fra Emmerys! Emmerys’ super gode brød kan også købes i Guldsmedegade (mener jeg det er) i Århus C., og iøvrigt købes over nettet.

  08/04/2010