Vil du hjælpe mig?

Jeg har brug for din hjælp – bare én linje eller tre ord. For jeg vil nemlig så utrolig gerne vide, hvad du forventer af din ansigtscreme. Når du står der og smører, hvad håber og forventer du, der vil ske med huden? Det kan også være forventningen, når du køber cremen.

1000 tak og jeg lover dig, at du nok skal høre, hvad det skal bruges til.

10/04/2012
Giv mig 18 minutter og du vil se friskere hud – med og uden snyd
12/04/2012
Verdens letteste makeup-trick

Kommentarer

 • Si

  Uha, godt spørgsmål for man forventer i virkeligheden meget af sin ansigtscreme..

  – at min hud fugtes, og opnår den der glød af sundhed
  – at der er solfaktor i
  – den skal være naturlig og ikke indholde parfume, alkohol osv.
  – må IKKE fedte, og tilstoppe porerne
  – og vigtigst af alt (næsten): fungerer under makeuppen

  14/04/2012
 • Louise

  Cremen indpakning skal være hygiejnisk,dvs cremen skal kunne lukkes helt.Pumpe funktion er lækkert og hygiejnisk, men det er svært at få alt produktet ud.
  Jeg forventer at min creme dufter mildt, ikke syntetisk.Den skal være drøj i brug og let at smøre ud.Min natcreme må gerne få min hud til at skinne,men min dagcreme skal gøre min t-zone mat og lade den forblive sådan!
  Det vigtigste er, at min creme fugter huden i dybden; Hvis min hud er knastør og bgynder at skalle efter jeg har været i bad efter en uges brug,så fungere cremen ikke for mig. Det næstvigtigste er prisen;Min økonomi tillader ikke at jeg bruger mere end 250 kr på 50 ml creme.
  Solfilter i min dagcreme sætter jeg pris på, men det er ikke et must.

  13/04/2012
 • Michelle Kristensen

  Uhhhh…… måske har jeg i virkelighede alt forhøje forventninger, men jeg forventer at den fugter min hud og samtadig balancerer den, så den ikke fedter i løbet af dagen. Og så kan jeg bedste lide en creme der er meget let i konsistensen. Og hvis den så samtidig kan være en god bund for make uppen – så er det jo helt perfekt.
  God weekend til alle 🙂

  13/04/2012
 • Sanne Madsen

  Jeg forventer at den skal give fugt til min tørre hud. Den må ikke indeholde en hulens masse kunstige ingredienser som vil irritere min hud.

  12/04/2012
 • Katrine

  jeg forventer ikke meget udover at den fugter. efter alt for mange penge brugt på cremer der gjorde mere skade end gavn, grundet uheldige parfumestoffer, ønsker jeg mig bare fugt og lidt blødhed.

  12/04/2012
 • Christina AE

  – Den skal give det fugt, min hud har brug for, uden at være fedtet, dvs. den skal trænge helt ind i huden.
  – Den må ikke virke poretilstoppende eller forårsage bumseudbrud/knopper el. lign.
  – Den skal virke matterende.
  – Den må gerne være en kombineret dagcreme/solcreme med MINIMUM spf 30 (så den kan fungere i stedet for en “alm” solcreme – bruger solcreme hver dag, men har desværre endnu ikke fundet én, der ikke gør min hud fedtet, skinnende, tilstopper porerne og forårsager bumser)

  12/04/2012
 • Kære alle,

  Wow altså. I er de bedste. 1000, 1000 tak.

  De varmeste hilsner Anette

  12/04/2012
 • Dorte

  Jeg forventer at mine cremer arbejder på de små rynker, plejer og ikke får mig til at skinne igennem i løbet af dagen – ja så må der også gerne være min. faktor 30 i den. Mange krav – og jeg her ikke fundet den endnu – så der bliver indgået kompromis 🙂

  12/04/2012
 • Jeg forventer at min creme først og fremmest er fri for parfume og parabener. Den skal føler som vand på huden og absolut ikke fedte. Jeg hader cremer hvor man bare føler at ens hud først blive blød og fugtet og derefter bliver “vandt” til cremen og tør – så man bare skal bruge mere og mere creme.
  Cremen skal være så naturlig som mulig og ikke have alt for mange tryllenumre 😀 hihi

  12/04/2012
 • Christina Junker

  Jeg forventer at min dagcreme

  .. giver masser af fugt
  .. beskytter mod frie radikaler og sol
  .. plejer min hud med nærende ingridienser

  -Tak for en super god blog ! 🙂

  12/04/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Fugt, reparere, beskytte, forebygge SPF samt gerne ligge flot på huden og uden en masse nasty ingredients.

  12/04/2012
 • Tine B

  Jeg forventer at en creme kan give en masse fugt og få huden til at stråle af naturlig balance. Især i de kolde perioder, hvor huden tørrer ud, er jeg altid på udkig efter en ansigtscreme der kan virke både pro og reaktivt, hvis skaden allerede er sket 🙂

  12/04/2012
 • Ditte H.

  Min creme skal fugte uden at fedte, og det må absolut ikke være nødvendigt at skulle påføre creme igen senere på dagen, fordi huden igen føles for stram! Så cremen skal altså fugte max, dog uden at være for fed …. Det er ekstra plus, hvis huden tilmed føles blød efter at have fugtet nogle dage med cremen 🙂 Hvilket jeg synes, Murad opfylder til UG og slange!
  Og for lige også at få snobbe-effekten med, så føles det ekstra dejligt at smøre sig ind i creme, hvor emballagen ser lækker ud – Kiehls emballage er jeg ikke tosset med, selv om jeg er VILD med deres læbepomade og creme de corps!

  12/04/2012
 • Charlotte

  Sommerfugle-let konsistens der efterlader huden fugtet, babynumse-blød og med glød. Solfaktor er ikke et must, men en skøn
  “alt-i-en-bonus”.

  12/04/2012
 • sisse hansen

  Trænge hurtigt ind. Giv masse fugt uden at fedte.
  Giv en frisk glød og ikke være fyldt med parfume.

  12/04/2012
 • Den skal være let, fugtgivende, trænge hurtigt ind, uden alt muligt ekstra (duft, farve m.m.)

  12/04/2012
 • kirstine t

  jeg forventer at den fugter, plejer og den giver glød og den må absolut ikke fedte. så må den også gerne have en lækker konsistens – altså blød, lækker og nem at smøre ud og indeholde SPF. Den må også gerne have en dejlig duft – altså en naturlig duft og ikke sådan en skrap parfumeduft.

  12/04/2012
 • Anne-Sophie

  Let konsistens, trænge hurtigt ind, men lade huden virke let fugtet og neutral duft! Gøre min hud pænere end før jeg tog den på 😉

  12/04/2012
 • Louise T.

  Den skal fugte og berolige og trænge ind ASAP – gerne med SPF – for så slipper jeg for et ekstra lag.
  Uden unødig kemi og så må den altså ikke være tyk, fedtet eller klæg, for så føler jeg mig indelukket 😉

  12/04/2012
 • Elena

  Pleje og fugte og være så “ren” som muligt. Helst ingen dufte, da jeg er sart over for dette, og så skal den suges ind relativt hurtigt (:

  12/04/2012
 • R. Wiberg

  At den fugter min tørre hud, giver en god base for efterfølgende foundation og sidst men ikke mindst indeholder SPF.

  12/04/2012
 • Camilla

  Jeg forventer min creme fugter, giver næring, holder min hud sund og smidig (gerne berolige den, samt forebygge rynker) og en ensarttethed men uden at få min hud til at fedte! Men kommer an på hvad min creme lover, for forventer faktisk bare at mit produkt holder hvad den lover 🙂

  11/04/2012
 • Dorthe B.

  At den hurtigt absorberes og gør huden blød. Må også gerne indeholde solfaktor, da min hud er lidt sart.
  At cremen lever op til det den beskriver.
  Jeg er desværre begyndt, at døje med noget eksem/udslæt i ansigtet.
  Derfor er det ekatra vigtigt for mig, at finde den rigtige creme, uden for mange tilsætningsstoffer.
  Jeg kan måske få lidt hjælp til her, hvilken en jeg skal vælge.

  11/04/2012
 • Bende Svenningsen

  forventer, at den passer til det den lover: fugter, opstrammer, plejer…kort sagt, at den giver min hud det bedst mulige.

  11/04/2012
 • Mila

  Den skal fugte, pleje,beskytte mod solen og absorberes hurtigt

  11/04/2012
 • Mette Vang Johnsen

  Jeg forventer at min creme kan holde min urene hud nede og at den ikke ser fedtet ud.

  11/04/2012
 • Marie Louise U. M.

  Jeg forventer at min hud får den mængde fugt, den kræver, og jeg forventer at den beskytter min hud mod både UVA og UVB stråler (køber altid kun dagcremer med solfaktor) og til sidst forventer jeg, at den ikke tilstopper mine porer/forårsager breakouts (:

  11/04/2012
 • Rikke Ryge

  Jeg forventer at min ansigtscreme mætter min hud, giver den elasticitet og at den er dejlig for huden at påføre.

  11/04/2012
 • Lærke KN.

  Jeg forventer at cremen holder det den lover 🙂 Den er jo tilpasset til min hudtype, så derfor forventer jeg selvfølgelig at den fugter – og min hud bliver ved med at være fugtet, og ikke bliver tør senere på dagen.

  11/04/2012
 • Jeg forventer, at min hud bliver gennemfugtet og forbliver smidig og “ustram” dagen/natten igennem. Så vil jeg også gerne have, at den demper mit naturlige “shine” og evt også min tendens til uren hud. Hvis den kan stramme op, ville det også være dejligt. Kan man få alt det i én creme?

  kh Rikke

  11/04/2012
 • Cecilie

  Huden skal gennemfugtes, men må ikke skinne – altså intet flødebolle look her tak! Derudover skal den give glød glød og meget gerne afhjælpe små urenheder.

  11/04/2012
 • AnneGA

  Jeg forventer min ansigtscreme ikke giver mig parfumeallergi, at den beskytter min hud imod solens stråler og at den fugter min hud hele dagen. Jeg forventer også det er en creme, der ikke tager flere timer om at trænge ind. Bum 😉

  11/04/2012
 • Karin Pihl Rasmussen

  min dagcreme forventer jeg
  .. gir glød
  .. gir fugt
  .. beskytter mod frie radikaler
  får min hud til at se sund og velplejet ud.

  Min nat creme
  .. gir fugt
  .. virker opstrammende
  .. reducerer rynker
  .. gir balance

  11/04/2012
 • Susie H

  Håber den gør huden blød, og fugtmættet uden at fedte. Gerne med solfaktor, så jeg ikke skal bruge 2 produkter. Dejligt hvis den også kan afhjælpe mine pigmentpletter.

  11/04/2012
 • Sara

  glød, fugt og afhjælpe urenheder

  11/04/2012
 • Anne K

  Jeg har ofte ganske høje forventninger til mine cremer.. Skal fugte, balancere, afstresse – og give mig bare lidt marcipan hud 😉

  11/04/2012
 • Josephine offenbach

  jeg har et stort ønske om en creme som giver et “Foundation-finish” UDEN farve – cremen skal være hvid, udglattende, give ensartet hud, mattere – men samtidig sørger for at huden gløder og stråler af liv! udover det skal den kunne gennemfugte og kke ligge sig
  som en hinde på huden.

  11/04/2012
 • Kiss Jacob

  Jeg forventer min creme fugter og opstrammer. Holder på Makeuppen og giver min hud en smuk glans.

  11/04/2012
 • Jeg ønsker at den kan tage de tørre pletter, fugte, og have SPF og være en nydelse at komme på huden. Og hvis den så også er et godt underlag for min makeup vil det være rigtig godt.

  11/04/2012
 • Det vigtigste ved min creme er, at den skal fugte hele dagen, men IKKE fedte, indeholde SPF og forebygge nogle af alle de rynker som jeg ikke ønsker mig foreløbig 😉

  11/04/2012
 • Marie GA

  Sjovt, at du spørger nu, hvor jeg faktisk har indledt jagten på en ny ansigtscreme. Jeg går efter:
  – min. SPF 15 og gerne 30.
  – Fugt, så det kan ses og mærkes også længe efter, at jeg har smurt mig ind, men uden at huden skinner.
  – Ingen unødvendigheder (farve, parfume etc.)

  11/04/2012
 • Tinna

  En god creme som beskytter,giver fugtighed og udglatter de fine linjer, men samtidig ikke fedter ….og man kan lægge makeup stort set med det samme – tid er en vigtig ressource om morgenen 🙂

  11/04/2012
 • Fugt, beskyttelse og velvære 🙂

  Og selvfølgelig vil jeg da altid hjælpe, søde:)

  11/04/2012
 • Sidsel

  Fugt, fugt, fugt. Så få ingredienser som muligt og må ikke give urenheder og udslet. Må gerne indeholde solfaktor, men om sommeren bruger jeg alligevel Vichy’s den fedtfattige ovenpå.

  11/04/2012
 • Fugt, mild og dejlig duft, ikke-fedtende (så jeg kan lægge makeup forholdsvist hurtigt efter påsmøring) – og gerne en pæn krukke til badeværelseshylden. 🙂

  11/04/2012
 • BETINA Z.

  Først og fremmest at den giver min hud den fugt den har brug for..Døjer med tørre “pletter” rundt omkring, så den skal kunne klare den problematik..;O)
  Bruger gerne en del penge på den rette creme, men så forventer jeg også at den kan opfylde mine behov..;O)

  11/04/2012
 • Linda Juul Petersen

  Fugt, solbeskyttelse, ikke fedtende, god base for make-up

  11/04/2012
 • Kira B.

  Allervigtigst – Fugt unden at fedte.
  Derefter spare jeg en creame hvis der solfaktor i, så det er også vigtigt og hvis den samtidig beroliger og beskytter mod ydre miljø – så ville jeg være lykkelig.

  11/04/2012
 • Jeg vil gerne at min creme har/kan:
  Spf min. 15 -vigtigst!
  Minus glinsende overflade
  Giver bariere
  Minsker talg/fedt/stoppe porer
  Fungere under makeup

  Mit serum skal derimod:
  Fugte/trænge dybt og hurtigt ind
  Udjævne/mindske ar
  -helst en kæmpe vitaminbombe

  11/04/2012
 • Lærke

  Jeg forventer at den fugter min hud, så jeg ikke oplever at min hud tørre ud i løbet af dagen.

  11/04/2012
 • Amalie E

  jeg forventer, at min hud får tilført den rette mængde fugt, uden at den ligger som en skinnende hinde på huden. At den forhindrer urenheder i at komme, og giver lidt glød. 🙂

  11/04/2012
 • Kathrinejuhl

  Jeg forventer ikke, at min ansigtscreme udfører mirakler. Men ved at smøre, massere og være i kontakt med min hud dagligt, bilder jeg mig selv ind, at det på lang sigt kaster det lidt god ansigtskarma af sig i form af blødere, glattere og mindre rynket hud:)

  11/04/2012
 • Helle

  Den skal pleje, hvilket i min verden indebærer at den skal udjævne min ansigtskulør, så rødme og gamle aknear bliver mindre synlige. Derudover skal den fugte, men skal også fungere under min mineralpudder = den må ikke fedte! SPF er et plus, men ikke et krav. 🙂

  11/04/2012
 • Bodil

  Den skal beskytte mod solen. Indeholde en masse gode sager til at bekæmpe alderstegn og fugte. Helst på tube eller med pumpe så de gode sager holder bedre. Den må ikke være for fed så jeg skinner. Den må heller ikke irritere huden og være for parfymeret.

  11/04/2012
 • Irene H

  Holde min hud plejet(forebyggelse af tør hud), indeholde SPF, således at jeg om 30 år stadig har velplejet, “ungdomlig” udseende hud.

  11/04/2012
 • jeg forventer at den skal gøre min meget tørre og stramme hud, blød og sund.

  Altså jeg forventer at den føles godt når den er på, men også at den på sigt vil hjælpe min hud.

  11/04/2012
 • Patrycja

  Hej Anette,

  Jeg forventer helt klart fugt – af den længerevarende slags. Huden må desuden gerne føles ren og frisk efterfølgende, og så en form for udjævnelse af hudteksturen….Jeg leder dog stadig efter samtlige effekter. 😉

  K.H.
  P

  11/04/2012
 • :-)). Ha jeg håber vel også på mirakler- men derudover skal den give mig masser af fugt så jeg ikke føler mig så stram i betrækket, den skal gerne stramme op, glatte ud og så gør det ikke noget at den dufter dejligt- og så må det ikke være alkohol i. Jeg har ikke fundet min farvorit creme men shopper lidt rundt.

  11/04/2012
 • Gitte T

  Min creme skal fugte, nærer, beskytte og styrker huden, så huden ikke kommer til at se for gammel ud for hurtigt.

  11/04/2012
 • Maria

  at min hud føles gennemfugtet og blød, og at det ikke klistrer. Deruodver at jeg ikke skal vente alt for længe før creme absorberes

  11/04/2012
 • Rie

  huden skal føles mættet, solfaktor, neutral “duft”, “øko”
  rimelig pris

  11/04/2012
 • susanne

  Jeg køber en creme som vil hjælpe mod tør hud og linjer så det håber jeg jo at den gør og vil være synlig efter ikke ret længe men måske også at den dufter skønt uden at der er nogle tilsætnings stoffer i – Hvis den er dyr – vil jeg nok forvente at det hjælper ASAP 🙂

  11/04/2012
 • Annemarie BB

  Dag:
  Fugt, beskyttelse & glød
  Nat:
  Fugt, genopbyggende & opstrammende

  Og så elsker jeg creme på tube. Man slipper for at få nallerne i krukken og så dejlig nemt at rejse med 🙂

  11/04/2012
 • CharlotteK

  Jeg forventer (håber) at den skal gøre mine rynker mindre og min hud mere ungdommelig, at den ikke fedter og gør min hud skinnende, og at den beskytter mod solen.

  11/04/2012
 • Heidi Ringbæk

  Gerne lidt “fed” i konsistensen. Skal give masser af fugt. Duft betyder ikke så meget, bare den fugter, så huden ser fugtmættet ud. Gerne en rimelig “ren” creme.

  11/04/2012
 • Tanya

  Jeg forventer at den gør min hud blød og smidig, at den hverken matterer eller fedter, og at den hjælper med at holde rynkerne på afstand (har efterhånden lært at det nok drejer sig mere om solfaktor end om smarte ingredienser, men man håber jo altid…)

  11/04/2012
 • Jo

  Fugt, men ikke shine shine! – Glød – solfaktor er et must : )

  11/04/2012
 • Den skal føles som fløjl og gøre min hud fugtmættet og hjælpe til at gøre den fejlfri.

  11/04/2012
 • Salli

  Jeg forventer i korte træk, at min hud føles gennemfugtet, at den i dagtimerne er beskyttet mod solen og så gør det ikke noget hvis den også tager sig af de små rynker og forstørrede porrer 🙂

  11/04/2012
 • Birgitte linstow

  Jeg forventer en creme der fugter, beskytter huden samt at den har solfaktor 15.

  11/04/2012
 • Rigtigt godt spørgsmål. Den skal:
  1-Give en god glød
  2-Minimere porer
  3-Pleje

  11/04/2012
 • Theresa B.

  Glødende, gennemfugtet og sund/glad hud.

  11/04/2012
 • pernille andersen

  Det er altså lidt svært at begrænse sig…
  – Fugte
  – Beskytte (solfaktor)
  – Anti rynke
  Samt give strålende hud / glød – uden at være proppet med alverdens farlige kemikalier!

  / pernille a

  11/04/2012
 • Dorte Daugaard

  Så konkret har jeg vist aldrig tænkt over det – godt spørgsmål! 🙂

  Jeg forventer vist, at den hjælper med at regulere ift. fedtet T-zone, at den fugter, og at der er long term fordele ift. aldring med ynde 🙂

  11/04/2012
 • Jeg forventer en creme der ikke er klistret og som hurtigt optages i huden, så man ikke skal vente.

  Den skal indeholde naturlige produkter og gerne dufte godt.

  Indpakningen skal også være funktionelt, det skal være muligt at få det hele med.

  Jeg vandt jo gennem sig en specialdesignet creme fra Elisabeth, som jeg fik i oktober. Jeg har brugt den hver dag, og den er dejlig drøj, bare en lille dråbe er nok (tror jeg er omkring halvvejs). Men jeg synes prisen er for høj, 1300 for var det 50 ml. Men det er noget andet, hvis man kan få et lignende, som ikke behøver specialdesignet.

  – Den trænger hurtigt ind i huden, er ikke klistret og dufter selvfølgelig af det man gerne vil. Om min hud er blevet bedre ved jeg ikke, men den føles bedre.

  11/04/2012
 • Trine

  Den skal fugte, minimere porer og få huden til at se frisk ud – hele dagen 🙂

  Kh Trine

  11/04/2012
 • Fugt, fugt og fugt… og at den ikke fedter senere på dagen. (og indrømmer, efterhånden må den også gerne være med noget rynkefjerner)

  11/04/2012
 • En hel del…

  At den fugter, at den ikke indeholder for mange slemme stoffer (- lidt parabener for holdbarheden kan jeg leve med – de gode parabener!). Så er jeg begyndt at gå 100% efter vitamincremerne, da de lader til at virke godt på min hud. Og så også meget gerne SPF, tak!

  11/04/2012
 • Mie

  Sikke dybe spørgsmål over en cream. Endnu engang minder du mig om, at det med at være kritisk i forhold til, hvordan jeg behandler min hud er vigtigt!
  Jeg kan godt lide, når min hud føles blød og ren. Ja, så er jeg helt igennem fan af et naturligt look………

  11/04/2012
 • Det skal føles rart. Ingen klistret fornemmelse. Den skal fugte og gøre min dag god. Helst uparfumeret.

  10/04/2012
 • 1)at den ikke er sundhedsskadelig
  2)ikke er fyldt med unødige stoffer
  3)ikke er allergifremkaldende
  4)at huden forbliver frisk og sund at se, mærke og føle på
  5)fugt og pleje

  10/04/2012
 • Tre ord – fugter, blødgør, “antirynker”.. Altså det sidste ord findes vel egentlig ikke, men du ved hvad jeg mener:-)

  Og selvom jeg godt ved, at der bare ikke findes mirakelkure, så synes jeg faktisk, at Dermalogica er tæt nok på! For efter at ha prøvet et hav af billige, ikke helt så billige og svinedyre cremer, så har jeg altså fundet min mirakelmaker.. Ikke at jeg dermed kom til at ligne en på 25, men den gør præcis ovenstående!

  10/04/2012
 • Marie N

  Jeg forventer at den holder min hus fugtig hele dagen, og gerne aftenen med. Jeg er i konstant søgen efter den perfekte dagcreme til min hud der i øjeblikket viser tørre plamager. På trods af at have købt olier og cremer for flere tusind kroner er det endnu ikke lukkedes mig.

  10/04/2012
 • 1. At min hud bliver gennemfugtet (ikke fedtet)
  2. At beskytte huden mod solens stråler
  3. At få glød

  glæder mig til at se, hvad du skal bruge det til 🙂

  10/04/2012
 • Kære alle,

  Jeg er afhængig af jer…ved I det? Tak altså – big time.

  Stor hilsen Anette

  10/04/2012
 • åh ja, vil da altid hjælpe dig søde Anette!

  Jeg forventer, at min hud bliver gennemfugtet, så den har det rart, og også at den er mit værn mod kedelig kulde og udtørrende sol.

  🙂

  ps. jeg sender dig kærlige tanker hver morgen, når jeg smører mig ind i min nye personlige kropsolie. åh, åh, ÅH, hvor var det en helt igennem bund-skøn oplevelse, som faktisk også gjorde mig en del klogere på mig selv. TAK!

  10/04/2012
 • Denise P

  Er begyndt at bruge en dyr sag fra Tromborg og til den pris var/er mine forventninger lidt store.

  Jeg forventer at den går ind og hjælper mig med at komme min akne til livs, og at den er fri for parfume, parabener og andre grimme sager.

  10/04/2012
 • At den fugter uden at fedte – som skrevet ovenfor – at den dufter frisk, men ikke syntetisk og at jeg kan se en forskel på min porer og gløden, når jeg begynder at bruge den. Og at den så er uden alt muligt underligt konserverings-halløj.

  10/04/2012
 • Laura R

  jeg forventer, at den min ansigtscreme:
  1. er uden parfume og farvestoffer
  2. fugter men ikke fedter
  3. ja.gør noget godt for min hud.

  + meget gerne indeholder solfaktor

  10/04/2012
 • Fugt, fugt, fugt! Beskyttelse mod solens stråler, lækkert design og en god, men ikke for kraftig duft. Hm… Det var mange ting 😉

  10/04/2012
 • Min creme skal beskytte mig mod solen, gøre noget godt for lige præcis min hudtype og så skal den helst være så “ren” som muligt 🙂

  10/04/2012
 • SHM

  Fugte og beskytte – og derudover gerne et lille mirakel som rynkemindskning!

  10/04/2012
 • Liv

  Den skal hjælpe mig til at være – og blive ved at være – den smukke og sunde udgave af mig! Altså fugt, faktor og måske lidt opstramning!

  10/04/2012
 • 1. Den skal holde hvad den lover
  2. forbedre hudens tilstand
  3. beskytte
  4. forebygge

  10/04/2012
 • Jeg forventer at den fugter, strammer op og måske fjerner en rynke eller to:-)

  10/04/2012
 • M

  Jeg søger stadig efter en creme, der kan give mig fornemmelsen af at få tilført masser af fugt til huden uden at den bliver “tung” i det, men derimod føles strammet op!

  10/04/2012
 • Rebecca

  Jeg forventer at den fugter. Sådan rigtig fugter – og hurtigt så at jeg ikke skal vente en time før jeg kan begynde på min makeup.

  10/04/2012
 • Maria S

  Jeg forventer, at min hud er beskyttet mod vind og vejr og tørt indeklima.
  Og så håber jeg som alle andre lidt på mirakler 🙂

  10/04/2012
 • 1. Fugte
  2. Fugte
  3. Beskytte (SPF)

  10/04/2012
 • Den skal afhjælpe den der stramme maske jeg føler jeg har på inden jeg smører creme på. Og sørge for at jeg ikke skaller og får gedigne tørre plamager i ansigtet. Og så skal min pande – der ikke er lige så tør som resten – ikke skinne. Den måtte nu også meget gerne også have SPF, men denne kombination – til en rimelig penge – er der ikke lykkedes mig at finde. Og så skal der være så lidt kemikalier i som muligt og ingen parfume, da jeg nemt ender med store røde pletter på halsen. A-derma fra apoteket er den eneste jeg har fundet til nu der opfylder alle kriterier!

  10/04/2012
 • Ida

  Jeg forventer cremen trænger hurtigt ind, er meget fugtgivende og nem at påføre. Derudover forventer jeg at der er mindst mulig fy-stoffer og unødig kemi i.

  10/04/2012
 • At ansigtscremen fugter og styrker min hud. Dertil må den gerne være miljømærket, øko og ikke alt for dyr.

  10/04/2012
 • Den skal fugte, fugte, fugte, uden at man bliver helt skinnende, men så man får en sundt udseende hud, der er mættet af fugt. Og så skal den selvfølgelig være med min SPH 15.

  10/04/2012
 • Nanna F

  Jeg forventer, at den giver min hud glød uden at fedte og vigtigst af alt – holder bumser og andet nede.

  10/04/2012
 • Mirakler 😉
  Ansigtscreme skal helst være uparfumeret, indeholde SPF. Og så skal den IKKE fedte eller tilstoppe. Men den må SKAL alligevel fugte og pleje.
  Det kan godt være lidt svært at finde den rette, når man har problemhud – for ofte er ansigtscremer til kombineret/urenhud hud lavet til at mattere, og fugter til gengæld ikke særlig meget.

  10/04/2012
 • Louise F

  Må IKKE fedte, skal have solfaktor på min 15 SPF og så skal jeg få en følelse af at det ikke er forgæves at jeg bruger tid på det…

  10/04/2012
 • Lovisen

  Jeg forventer, eller nok nærmere håber at den gør min hud blød, smidig, ikke skallende og fri for tørhedsrynker. Når jeg kun håber, er det fordi det sjældent lykkedes at finde en creme der kan afhjælpe min tøre hud. Jeg vil også lige sige, at jo dyrere creme jeg køber, jo mere forventer jeg at den kan klare…

  10/04/2012