fbpx

Vil du med hjem til mig?

Sådan her ser mine badeværelseshylder ud i øjeblikket, og som du ser, er jeg forfalden til salveagtige smørelser (lige fra Repair Cream til Baume 27), som har en særhylde. Jeg bruger dem til alt fra tørre læber til rifter og som ekstra fed dagcreme. Og nej, ikke hver dag, men efter behov. Her er favorit-planen sådan nogenlunde:

Dag: Evolve Gentle Cleansing Melt + Darphin Vital Skin Serum + isClinial Protective Moisturizer SPF 15 + Ole Henriksens kølende rulle ‘Ultimate Lift Eye Gel Roll On’ (som for real køler et ellers træt område i op til halvanden time).

Nat: Det er lidt forkert, at Ling’s Hydra Squalane serum står her, for jeg skifter mellem den og Darphin om dagen. Er VILD med alt, der indeholder squalane (olieudtræk fra oliven), fordi det virker som en af de bedste fugtmagneter. Bioeffect-kuren er en investering, men det virker.

SNUP TIPPET: Jeg eksfolierer egentlig bare med en almindelig bomuldsvaskeklud om aftenen. At jeg alligevel har Pai’s lille Skin Brightening Exfoliator stående, er kun fordi, den gør det godt og blidt. Og så skal alle dage jo heller ikke være vaskekludsdage.

Er der uundværligheder på din badeværelseshylde netop nu?

Det meste kan købes her.

NB: Jeg er væk i skrive-eksil de næste dage, så vær sød mod mine blogsittere, ok? De lægger indlæg op og holder jeres kommentarer i hånden…

02/10/2012
Landets bedste ansigtsbehandlinger #1
05/10/2012
Bare gør mig pænere, sagde hun

Kommentarer

 • CharlotteK

  Jeg lover at være sød:-)

  05/10/2012
 • Blogsitteren

  P.s. @anja: Anette omtaler Evolve i en blogpost fra d. 14. september i år, hvor hun skriver, at den bliver mælkeagtig på huden, så jeg tror bestemt ikke, den fedter.

  04/10/2012
 • Blogsitteren

  En godnathilsen fra Blogsitteren, der desværre har haft problemer med kommentarfeltet i løbet af dagen. Jeg er sikker på, vi holder skansen sammen og passer på beautybiksen mens Anettes pen gløder et sted i det uvisse.
  Tak for jeres opbakning, jeg skal nok holde styr på, at alle spørgsmål til Oraklet kommer videre, og ikke fortaber sig i glemsel her. Vi ses i morgen..

  04/10/2012
 • Marie Rasmussen

  Vi er da altid søde … også ved blogsitteren … sidste gang vi havde blogsitter gik det da vist ganske godt 🙂

  04/10/2012
 • Jeg er blevet vild med Is Clinical… dyrt ja, men helt fantastisk… til min hud 😉
  morgen: vask, cool serum, solcreme
  aften: vask, active serum
  utroligt nemt og så har jeg bare fået dejlig fugtet hud 🙂

  04/10/2012
 • Pia

  Vi skal nok være søde. Ha’ et godt eksil!

  03/10/2012
 • Dorthe

  Så dejligt med et kig på dine hylder – meget inspirerende. Mine uundværlige produkter på hylderne er pt. den meget fugtighedsgivende creme fra “Embryolisse” – “Lait-Créme Concentré”, og så er det “Aromatic Cleansing Balm med rosewood” fra “Daphin” samt den fugtighedsgivende ansigtsolie (som bestemt ikke fedter, selvom det er en olie)”Niaouli”-duft pleje også fra “Daphin”.

  03/10/2012
 • Helle: Ja, det fandt jeg også ud af. Jeg kører da bare med klatten udi stavningens kunst; eller klatter jeg mon nærmere med køerne? 😉

  03/10/2012
 • Helle

  Til Con9
  Det hedder “inkorporere” 🙂
  kærligst Helle

  03/10/2012
 • Anne K

  Min uundværlige på vej ind i efteråret er Santal Face Treatment Oil fra Clarins.. Den har simpelthen bare ændret min hud til bedre, og må ikke mangle på min badeværelsehylde..

  03/10/2012
 • Den der rens fra Evolve ser simpelthen lækker ud! Er den meget fedtet, eller er det en gel der fugter i stedet for at fedte?

  03/10/2012
 • Karin Pihl Rasmussen

  Jeg er total vild med Eve lom cleanser,den er så fantastisk,huden føles mættet efterfølgende,og jeg bruger mindre af mine efterfølgende produkter 🙂

  03/10/2012
 • Tak for at vi må kigge med, og lækre, lækre sager, hvordan er Bio effects kur?

  03/10/2012
 • Frederikke

  Elsker shampoo og balsam fra Karmameju. Skønne effektive naturlige produkter. Scrub og face creme fra Organic MAKE – noget af det eneste min stakkels hud tåler og guffer i sig uden at spytte ud med røde knopper og sære pletter. Nemt og enkelt at bruge – godt resultat.

  03/10/2012
 • Ja!
  Et af mine yndlingsshoppingsteder i hele verden er de franske apoteker – specielt dem der er 50/50 apotek og parfumeri. Jeg er helt afhængig af indtil flere franske hudplejeprodukter, og fatter slet ikke at nogen ikke for længst har sørget for at få dem til Danmark.
  Allerede nævnte Crealine H2O fra Bioderma er et af dem – bedste makeupfjerner ever – men hvis jeg skal fremhæve ét, så må det blive den helt fantastiske Eau de Beauté fra Caudalie. Det er vel nærmest en toner – på sprayflaske – og den har udrettet mirakler på mig. Så meget at folk bemærker det og siger det til mig. Det er aldrig sket før!

  03/10/2012
 • Pernille Bølkov

  JA, jeg vil da gerne med dig hjem, Annette 😉 nej spøg til side, jeg har Dior, Exuviance og Nuxe, jeg ikke kan leve uden 😉

  03/10/2012
 • Metteline

  Uhm, lækre ting du har der, Anette 🙂
  På min hylde står bl.a. Kiehls Midnight Recovery concentrate, som jeg elsker at bruge hver aften. En lækker olieserum.
  Murads Hydro-Dynamic Ultimate Moisture står der også, lige til at smøre i ansigtet hver morgen. Den SKØNNESTE, fugtgivende creme – som jeg i øvrigt kan takke dig for at introducere mig til. TAK, A 🙂
  Til kroppen står Rudolph Cares lækre bodylotion klar til at blive brugt efter badet. Den er så lækker. Og så dufter den altså lidt af FUNNY-tyggegummi.. Det pink/gule fra min barndom. På den gode måde!! Men altså – det er jo ren natur, der gør det. Ingen tilsatte dufte i Rudolph-produkter.
  Der står også en milliard (ca) andre produkter – en del i prøvestørrelse – men dette er nogle af favoritterne!

  03/10/2012
 • Sus

  Var til Femina aften og købte Niveas Aqua sensation på tilbud- den er vildt god- det havde jeg ikke lige set komme! Ellers eeeelsker jeg Rens Omega3 Night Repair serum- som jeg bruger døgnet rundt! Ret dyr- men sammen med Nivea er gennemsnitsprisen jo ok;-)

  03/10/2012
 • Uhhh, der er er mange godter hos jer. Jeg læser det hele med stor interessere …men der vil være tavshed fra mig i kommentarfeltet de næste dage, hvor mine søde og dygtige blogsitter tager over.

  Varme hilsner Anette

  03/10/2012
 • Hahaaaa – *inkorperere, naturligvis! 😉

  03/10/2012
 • Anette J

  Lige nu kan jeg ikke undvære Evening Primrose Shampoo fra John Masters – den plejer håret (også langt hår) og dufter så dejligt. Uundværlig er også forskellige sager fra La Roche Porsay – købte en lille “taske” med ansigtspleje på lokale apotek, og de virker virkelig for mig. Også LRP Lipkar bodylotion er god. Og så er læbebalsam fra Karmameju bare lækker til læberne (og meget andet) lige nu.

  03/10/2012
 • Kan simpelthen ikke undvære mine håndcremer! Har en med pumpe fra The Body Shop på hylden og har en i tasken også. Mine tørre hænder kan simpelthen ikke undvære dem!
  Er også ganske afhængig af advocado bodybutter fra Matas 🙂

  03/10/2012
 • Uh – det ser spændende ud, Anette! Lige nu er jeg igang med at inkorpere avocado-olie, såvel indvortes som udvortes. Kan ikke sige så meget om resultatet endnu, men det føles slet ikk’ tossi! 😉

  03/10/2012
 • Mette L.T.

  Ja, Avene Cleanance K gel. Har gennem længere tid døjet med hud der gakker ud i acnelignende bumser (selvom jeg er i midten af 30’erne) – men denne creme har gjort UNDERVÆRKER 🙂

  Også har jeg opdaget Bioderma Crealine, som jeg har prøvet at overtale Matas til at forhandle – men det tror ikke på at produktet er så stor en sællert, som jeg gør 😉

  Tak for dine tips.

  03/10/2012
 • Ann-Marie

  Er der en plan? :O)

  02/10/2012
 • Britt

  Tak for tip 🙂

  02/10/2012