Vil du med hjem til Ellen Hillingsø?

På side 62 og 63 i bogen deler skuespiller Ellen Hillingsø ud af sine skønhedstips. De fleste af dem er gratis – eller så godt som. Ét af dem går på sport, hvor hun dyrker en kombination af svømning, styrketræning og yoga. Hver uge. Huden bliver nemlig kønnere af både at få pulsen op og ned. Og på nær svømningen, kan de andre to træningsformer med lidt god vilje godt praktiseres derhjemme. Apropos derhjemme, så fik jeg i weekenden et kig på den karismatiske og pænhudede dames badeværelseshylde, som tæller fire favoritter:

 • Dermalogicas Power Rich Cream, ’fordi den genopliver min hud, så jeg kan se og mærke det’.
 • Rudolph Care Facial Oil, ’fordi den mætter og beskytter og bare føles lækker. Jeg bruger den ovenpå Power Rich’.
 • Karmameju Body Oil og Dermalogicas Body Hydrating Cream, ’fordi de to – uden at være blevet spurgt – bliver blandet hos mig. For mens olien nærer, så forsegler cremen, så der ikke opstår tørketilstand’.

SNUP TIPPET: Du finder Dermalogica og Rudolphcare her, men også på deres respektive websites: dermalogica.dk og rudolphcare.dk, hvor der er også er komplette INCI-lister (=indholdslister, we like).

NB 1: Billedet er fra Berlingske Tidenes Fri sektion i lørdags. En helside havde de flinke mennesker sørme dedikeret til ‘Flot hud uden hokuspokus’.

NB 2: Dermaroller-ord er lagt på iPad-versionen her.

16/02/2013
Fugtmagneter der ikke tømmer bankkontoen
19/02/2013
Måske er du testpersonen, Lisa søger?

Kommentarer

 • Ditte H.

  Pyhh …. Tak, Anette!
  Godt jeg ikke nåede at panikke! Eller nåede at smække olien oven på dagcremen med et fedtet og glinsende ansigt til følge! Men tog det fuldstændig roligt og cool ………. Host
  – Kan så godt skippe min blodtrykssænkende medicin 😉

  19/02/2013
 • @ Kira B – jeg tror ikke, hun opfatter sig selv som powerkvinde, men jeg giver dig ret. Der er knald på hende!

  @ Stephanie – det er jeg glad for, du synes.

  @ Tina Irene – det gode ved Hillingsø …eller det fine er, at hun aldrig bliver skråsikker.

  @ Ditte H – åhhh det er skønt med et godt beautygrin her over morgenkaffen. Du er for sjov. Du kan putte olie under din creme…det gør jeg også. Men Power Rich er sådan en blanding af en serum og en creme, så derfor (og så er der ikke SPF i Power Rich). Du kan derfor roligt trække vejret igen og gøre helt som du plejer.

  @ Henrik B – godt med så klogere læsere, for det er nemlig lige efter beautybogen.

  @ Maj-Britt – det er en cool betegnelse og jo rigtigt. Jeg husker hendes tv-gennembrud, og hun bliver jo kun bedre og bedre. Også at se på.

  @ Annette – 1000 tak.

  @ Charlotte – hele hendes lækkerhedsgaranti-opskrift deler hun i bogen, hvor hun også berører kost, sport og sol.

  @ Nicole – jeg håber, du vil føle dig friskere. I hvert fald er det velfortjent.

  Stor hilsen Anette

  19/02/2013
 • Nicole

  …har slet ikke ord – andet end TUSIND TAK !!!

  Har i dag modtaget en helt uventet og så flot pakke med posten.

  Det du gjorde betyder bare mere end du kan forestille dig.

  Kærlig hilsen og stort knus
  Nicole

  19/02/2013
 • Charlotte

  Er der Ellen Hillingsø lækkerheds-garanti hvis nu jeg smutter ud og køber de samme produkter… 🙂

  18/02/2013
 • annette smed

  Dermalogica er simpelthen bare min favorit og super god artikel med dig i jyllands posten i weekenden 😉

  18/02/2013
 • Maj-Britt

  Læste i et interview engang, at hun kaldte sig “late bloomer”, så sejt- og når det endda kan gøres med så lækker udstråling og stil- YES!!
  Gad vide om hun mon bruger Power Rich omkring øjnene også?
  Hmm og et par make up-favoritter måske….? 😉

  18/02/2013
 • henrik boysen

  Hej det Ditte, betyder ikke nået om du putter olien ovenpå eller under cremen, du kan også vælge at blande creme og olie sammen det er helt op til dig, og hvilken metode du finder bedst for dig og din hud.
  Man skal bare huske at hvis ens dag creme indeholder spf så skal den altid på til sidst og må ikke blandes med nogle andre produkter samtidig, da det forringer cremens spf styrke. God dag 😉

  18/02/2013
 • Ditte H.

  Oh my god!! Jeg hæfter mig ved, at Ellen H. lægger ansigtsolien OVEN på dagcremen?? Og så husker jeg intet andet!!
  Jeg er også blevet afhængig af Rudolphs ansigtsolie, men jeg bruger den UNDER min dagcreme – Anette, sig at jeg får effekt af min Rudolph creme, selv om jeg putter den oven på olien!!
  Alt flimrer for mine øjne nu, kan ikke længere tænke klart -> må have en kop kaffe NU!

  Ha’ en dejlig vinter-dag 🙂

  18/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  En smuk kvinde med en smuk hud. Og jo tak, dejlige fif fra hende kan kun modtages med kyshånd.

  18/02/2013
 • Tak for tips 😀
  super godt indlæg <3

  18/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Hun er sej hende Ellen! Elsker min Pai hybenkerneolie under min dagcreme og som natcreme… Så jeg er helt med på det med olier under!! Hun ser sku altid godt ud hende Ellen… Og en fabelagtig stil!! En sand power kvinde med smuk hud 🙂

  18/02/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.