fbpx

Vil du vide, hvad Andrea går udenom?

Jeg siger ikke, at hendes minusliste er smukhedsopskriften, men vi kan jo godt smugkigge alligevel. Ms. Rudolph siger:

“Jeg bruger hverken sæbe eller produkter med alkohol på min hud, og så er jeg blevet hys med solbeskyttelse. Selvom jeg egentlig elsker at være brun, er jeg klart blevet en kedelig- fornuftig slow tanner. Udover syntetiske farvestoffer og parfumer undgår jeg petrokemiske mineralolier. Og så er naturen jo langtfra giftfri, så generelt holder jeg mig til – eller det må jo så være fra – EU’s liste over de 26 deklarationspligtige parfumestoffer. Derudover er jeg ikke fanatisk – nyder både hvidt brød og en pølsevognspølse, ligesom jeg elsker rigtigt smør, fed piskefløde og god chokolade. Men med en vis selvkontrol. Når jeg er godt stimuleret på alle andre områder, er min sukkertrang lav. Og jeg har det sådan, at selvom jeg ikke er sukkerforskrækket, gider jeg ikke at være afhængig.”

SNUP TIPPET: Vil du være sikker på at få labre (gratis) beauty-tips direkte i din indbakke, så meld dig her.

FOTO: Anne Kring

17/03/2012
Hvis nu ham derhjemme ikke ser helt sådan her ud…
20/03/2012
VIND skræddersyet duft eller goodie bag deluxe

Kommentarer

 • Ej hvor er det gode råd! Ind med fedtet og ud med kulhydraterne. Og ind med det hele engang i mellem. Well said, Andrea 🙂

  22/03/2012
 • Tak for endnu flere kommentarer.

  @Marie – jeg kan kun sige at Dr. Nicolas Perricone, som jeg har stor respekt for, hylder kokosolie som ja, en medium-mættet-olie, vi dog har enorm stor glæde af (ikke at sammenligne altså med trans-fedt). Han anbefaler en teskefuld om dagen og lover det som godt for alt fra din vægt til din hud. Jeg ved ikke nok om kokosmælk til at kende oliens procentsats deri, men måske står det bagpå?

  Stor hilsen Anette

  21/03/2012
 • @lotte.B – Ja hvad med min datter, hvad må hun putte i hovedet og på neglene? Det spørg jeg også mig selv om rigtig tit og det er SUPER svært for jo, hun er nemlig lige præcis i den alder. Helt overordnet så vil jeg aldrig byde hende noget jeg ikke selv ville bruge. Af plejeprodukter; solcreme, shampoo, balsam, creme, salve eller balm bruger jeg som grundregel kun Svanemærkede produkter. Men hun får lov at få neglelak på en gang i mellem og jeg kan også selv huske hvor sjovt det var at lege fin dame med sminke, så det får hun også lov til en gang imellem men det er heldigvis ikke så tit endnu at hun spørg efter det. Jeg tror ikke på fanatisme ej heller forbud, det vil blot skabe endnu større nysgerrighed og sikkert også kun en modreaktion når hun bliver ældre og teenager. Men jeg forsøger at opdrage hende til god kvalitet i hverdagen, uden at skræmme hende. Så alt det vi bruger mest af og det vi bruger hver dag, det er 100% i orden og ikke skadeligt. Og så er der de dage hvor der er plads til leg hvor sikkerheden er mere tvivlsom, selvom jeg gør alt hvad jeg kan for at finde de mest ufarlige alternativer.

  21/03/2012
 • Kære Andrea, tusind tak for at du tog dig tid til at svare. Forstår sandelig godt dine betragtninger mht. at lade dig teste igen – og ikke mindst dine tanker om at vi giver det videre til vores børn.
  Uanset hvad, er jeg sikker på, vi er mange, der er blevet inspireret af din oplevelse og initiativer til at sørge for bedre produkter – så tak for det 😉

  20/03/2012
 • Piskefløde og kokosolie. I love you, Andrea! Det er genkendelsesglæde…

  Sjovt – for jeg stod og kiggede på Cover Kids og tænkte – hvad med hendes datter? Hvad må hun putte i hovedet og på neglene? (- er hun ikke kommet lidt i den alder?).
  Jeg kan godt forstå at Andrea har regler for sig selv, men sikkert også for hendes datter…og så bliver jeg lidt nysgerrig…

  @Anne Bech: jo – du ER fanatisk. Men på den skønne måde!

  20/03/2012
 • marie

  Kokosolie? Gælder det også kokosmælk (det på dåse)? Der er så meget for-og imod debat om det….

  20/03/2012
 • Kære dejlige damer, tak for jeres helt vildt skønne og søde ord…i har lige gjort min tirsdag endnu bedre!! Og mht. til dit spørgsmål (Huleboer) så er det rigtigt at jeg valgte at ændre livsstil efter jeg fik målt hvor mange skadelige kemikalier mit blod indholdeholdte. Jeg har ikke testet det siden (det koster også 20.000,-!!), det ville ikke give så meget mening for jeg har siden da ammet min datter i 6 måneder og den vej har jeg desværre givet mange af mine kemikalier videre til hende. Det er en af de eneste måder at komme af med dem på!! Så jeg har helt sikkert færre kemikalier i blodet i dag end dengang. NU er de så i min datter så derfor er det også vigtigt at jeg opdrager hende til at passe på sig selv og mindste sit indtag af den slags. Hvis jeg valgte at måle min datters blod så ville man kunne begynde at lægge tingene sammen, men det kan jeg ikke få mig selv til. Håber det er svar nok 🙂 Kærligst Andrea

  20/03/2012
 • Rositta

  Smuk er hun … Teorien tager nogle af hendes råd til mig hvis det kan gøre en smukk smukkere ;);) skøn blog Anette stor ros til dig

  19/03/2012
 • sveta

  Er hun ikke bare skøn? og lidt ligesom os andre! Det er sgu så dejligt at høre i stedet for alt det jamre: jeg holder mig fra dit og ikke spiser dat….. Go’ girl!
  God dag til alle jer

  19/03/2012
 • Classy lady!

  19/03/2012
 • Marie Rasmussen

  Hun er godt nok en godte hende Ms. Rudolph … Waoo!!! – Og klog er hun også! Dobbelt Waoo!!!

  Glæder mig til imorgen tidlig kl. 07.00 – en god kop kaffe og lækkerier på Bautyspace. Det kan kun blive en god tirsdag 🙂

  19/03/2012
 • Jeg husker skriverierne om, at Andrea engang blev testet for kemikalier i blodet – og dermed lagde sin livsstil om ift. skønhedsprodukter. Ved du om den smukke A har fået testet sin kemikaliestatus sidenhen?
  Jeg synes nemlig det er voldsomt interessant hvor meget, vi optager af alle de herligheder, vi (nogle af os) smører os med…det er jo ikke helt så gennemskueligt,som det, der ryger gennem munden, hi hi 😉

  19/03/2012
 • Dejligt at høre.. Livet skal nydes!

  19/03/2012
 • Laura R

  jeg vil gerne tilslutte mig Anettes hurra for laster. man er også bare smukkere, når man er glad – og det tror jeg bestemt ikke man bliver, ved konsekvent at nægte sig selv noget. 🙂

  19/03/2012
 • Der er fantastisk god evidens for hvad skønne Andrea siger. Det er nemlig nu bevist, at det er ikke er fedtet, der er den helt store synder mere, men derimod de dårlig kulhydrater i form af sukker og hvidt hvedemel. Så det giver supergod mening at have både olie og smør på plus listen (det har jeg også selv) xx Lone – Super blog, du har her Anette 🙂

  19/03/2012
 • Åh ja, Andrea er et perfekt billede på sine egne produkter – superlækker, naturlig og så helt utrolig godt for både øjne og sanser.

  Gotta love it 🙂

  19/03/2012
 • I øvrigt er der både for og imod kokosolie… Det er ikke en umættede fedt… Men i små mængder kan man sagtens spise det.

  19/03/2012
 • Kære dame(r). Man kan godt kalde mig fanatisk, some would. Og min plus-liste har også smør, chokolade og gode olier på! Så Andrea lever livet sundt og velovervejet. Med livet lagt ind i rillerne, som jeg plejer at kalde det. Og det kan man sagtens, og stadig se smuk og lækker ud.
  Andrea, love the products. Anette, love the blog! 🙂

  19/03/2012
 • Jeg tror at hun har fat i noget af det rigtige:) Vi skal ikke blive fanatiske, men også spise det vi elsker, men på den kontrollerede måde.
  Med hensyn til hendes produkter Rudolph Care, syntes jeg at facial oil og body oil er rigtig lækre.

  19/03/2012
 • CharlotteK

  Puha, jeg er bange for at min plus-liste er noget længere….:-)
  Hvad er petrokemiske mineralolier????

  19/03/2012
 • Kira B.

  dejligt at høre om folk som lever sundt uden at være fanatisk!!

  19/03/2012
 • Jeg er vild med Julia Kims nytårsforsæt! 🙂 🙂

  19/03/2012
 • Dejligt at høre at der er balance i tingene hos andrea – ingen fanatiske yderligheder:-) venter spændt på den anderledes konkurrence:-)

  19/03/2012
 • susanne

  sjovt at se hvad Andrea har på plus liste – 🙂 så er man vel ikke så galt på den after all… hun er jo skønheden selv 🙂
  glæder mig til imorgen

  19/03/2012
 • Hurra for laster! Tror også på de forskønner, så længe de rånydes! Takket være Andrea R. landede der ekstra piskefløde i søndagsmiddagen hos mig i går.

  19/03/2012
 • Mit nytårsfortsæt 2012 er at smage alle flødeskumskager fra Lagkagehuset. Jeg tror det lykkes at overholde det!
  Tror at livsnydelse m lige mængde sund fornuft og uhæmmet nydelse er både forskønnende og livsglædelig:-)

  19/03/2012
 • Jeg har stort set også opgivet at holde mig fra mine laster. Så hellere nyde det og ikke gøre det så tit…

  19/03/2012
 • Nanna Friis

  Jeg vil gerne vide, hvorfor hun mon springer over kokosolie? Det prøver jeg nemlig, at spise en del af. 🙂

  19/03/2012