Vilde damer

Du skal få Elisabeth Sandagers skønhedsopskrift. Men lad mig advare dig først, for hun er inspireret (og lønnet) af en af verdens mest kynisk-vidunderlige beautymadammer. Nemlig Helena Rubinstein, som er foreviget i stakkevis af bøger (tjek Paint War, Ugly Beauty og The Woman Who Invented Beauty hvis du savner sommerferielæsning). Blandt mine favorit- Rubinstein-citater er:

“For mig svarer solen til skønhedsselvmord”

“Jeg tror på hårdt arbejde. Det holder rynkerne væk fra mine tanker og fra min sjæl”

“Folk vil have kortere arbejdstid. De tror, de har noget vigtigere for efter arbejdstid. Men det er jo arbejdet der er det vigtigste”

SNUP TIPPET: Sikkert ikke altid en lige munter chef at have. Men jeg tror, Elisabeth Sandager ville falde i Helena Rubinsteins smag. Både når det gælder mængden af arbejdstimer og mht. hendes hud, som er virkelig fin. Selv mener hun, den kan tilskrives fem ting: 1) gode gener 2) flittig cremepleje siden hun var 15 3) nul røg 4) ser dog ikke solen som skønhedsselvmord, men er altid under SPF-beskyttelse 5) får strøm hver måned: micro current treatments, men undgår Botox og fillers…og så er hun flittig bruger af lys concealer under øjnene for at se ekstra frisk ud.

NB: Måske ved du allerede, at Google Reader lukker ned om små to uger. Hvis du er blandt dem, der læser blogs herfra, er det derfor en god idé at skifte til Bloglovin, hvor det er let at samle sine yndlingsblogs, inddele dem i grupper – og måske endda med en prioritets-not-to-forget-gruppe.

FOTO: En kær bloglæser har fortalt mig, at retroannoncen her er fra 1968, og at produktet stadig kan fås på e-bay. 

19/06/2013
Tattoo-mascara, vandmænd på øjnene og en gal svensker
21/06/2013
En forsinket aprilsnar om sol?

Kommentarer

 • @ Kirsten V – åhhh, det bliver nok til hver anden dag ;o)Hvad med dig?

  29/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Tusind tak for dit svar. 🙂

  Bruger du stadig Nuface hver dag?

  21/06/2013
 • @ Birgitte B – naaeejjj det vil jeg jo ikke mene, for annoncen er fra 1968. Men ‘C’ har fundet det på ebay, så lad os håbe, der er godt med parabener i.

  @ Sanne – teksten er genial i den annonce.

  @ Jette – hvis du søger ude i søgefeltet med ‘micro current’ og ‘nuface’, så finder du mine tidligere blogposts om strøm.

  @ Mette G – nemlig!

  @ C – 1000 tak. Dejligt med så researchende læsere.

  @ Kirsten V – Hudlægen jeg talte med i Schweiz siger, at micro current skal gøres ofte og kontinuerligt for effekt. Men måske er det en særlig gang prof strøm hun får. Jeg har fået navnet på ham, der ‘giver det’. Så måske vender vi tilbage til emnet.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Så Elisabet Sandagers er også Micro current bruger. 🙂

  Mener hun at en gang om mdr er nok til at få fordele af Micro current?

  20/06/2013
 • C
  20/06/2013
 • MetteG.

  Jeg kan godt lide teksten på reklamen “and wear your skirt up to who cares were”. Meget frækt og oprørsk:-)

  20/06/2013
 • Jette

  Vil du uddybe Micro Current Treatments?

  20/06/2013
 • Nude legs! Hey, det produkt MÅ jeg bare eje – gider du lige sørge for at de sætter det i produktion igen? 😉 Mine superblege aspargesben kunne godt trænge til lidt ben-makeup. Og de gennemsigtige sandaler … åhh, suk, savle!

  20/06/2013
 • Leg and body make-up??? Findes produktet stadig? Eller er det ‘bare’ en selvbruner? Det lyder meget avanceret 😉

  20/06/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.