fbpx

Ville du turde? Jamen, ville du?

Jeg har to veninder, der har fået fikset øjenlåg. De er henholdsvis 30 og 37 og siger, det er noget af det bedste, de nogensinde har gjort for sig selv. Og så lytter jeg jo. For læser du med herinde, ved du, at jeg ikke hepper på fillers og Botox, men at skære en luns af ansigtet er selvfølgelig noget helt andet…Læs her hvad Miss M på 37 siger:

Anette: Resultatet?

Miss M: Jamen jeg er så ovenud forb***** glad for resultatet og kan kun anbefale det (og hende der skar i mig) til andre. Folk udbryder som det første, at jeg ser friskere ud, mere udhvilet, og endda stråler mere… nu kan de jo pludselig se, jeg har øjne.

Anette: Du havde først en uheldig oplevelse?

Miss M: Ja. Med lægehenvisning troppede jeg først op hos en frygtelig fyr, og thank god jeg ikke fik lagt mig under kniven der. Jeg blev mødt med attituden ”endnu én af dem som bare vil have det gratis”. Venteværelset var fyldt med fedtede, gamle blade, og der var spindelvæv på toilettet. Beskeden var, at jeg havde for hævede øjenlåg, og at resultatet derfor ikke ville blive pænt. Jeg skulle bare ligge højt med hovedet, lave 2 frikadeller af håret, så mit hoved ville ligge lige og så i øvrigt undgå salt.

Anette: Så kom du et godt sted hen…men hvad fik du gjort?

Miss M: Jeg har fået fjernet overskydende hud på begge øverste og meget tunge øjenlåg. Før så jeg altid træt ud og har længe været meget generet af mine øjne, der løb i vand, fordi mascara og eyeliner altid smittede af på de øverste øjenlåg og der blev en hulens masse gnideri.

Anette: Men gjorde det ikke slemt ondt?

Miss M: Netop pga. angsten for at det ville gøre ondt, har jeg holdt mig væk fra den kniv i alt for mange år. Tænk også hvis jeg fik et permanent chokeret/overrasket udtryk. Og ville jeg mon kunne lukke øjnene igen? Osv. osv. osv. Men hele forløbet var super prof. Først med en behagelig konsultation, hvor jeg fik at vide, at jeg ville blive SÅ glad for resultatet. Da  selve dagen kom, var jeg hunderæd og helt upåvirket af stesolid. Blev lagt på biksen, fik grøn hue på håret og ansigtet sprittet af. Da lægen (Eva) spurgte, om hun kunne gå i gang, må stesoliden alligevel have hjulpet, for jeg svarede: ”du kører bare”. Så blev jeg lokalbedøvet, opereret og var ude af døren efter en time. Mærkede intet. Dagen derpå var dog slem mht., hvordan jeg så ud og hævede op (men nul smerter). Efter en uge var alt fint. Nu løber øjnene ikke i vand mere, og jeg bliver glad, hver gang jeg går forbi et spejl. Dog skal sol omkring øjnene undgås, så arene kan hele fint og uden misfarvninger.

SNUP TIPPET: Prisen for Miss M’s behandling var 6000 kr. inkl. konsultation, operation og fjernelse af sting ugen efter. Se evt. mere på www.nexmand.dk (det er ikke en klinik med tilskudsordning).

16/08/2011
Få kål på de forbistrede porer
18/08/2011
Jeg vasker min hund i den her…sagde han

Kommentarer

 • Kære Julia K, Daniela F og Anette Tusind tak for jeres tilbagemelding. 🙂

  22/08/2011
 • Tusind tak til Julia Kim, Daniela Fraser, Anette……Hvor er jeg glad for beautyspace 🙂

  22/08/2011
 • Julia Kim

  Svaret fra min klient, vedr anbefalet læge til øjenløft og reducering af fedtposer under øjnene:

  “Bonnie Erichsen har jeg brugt. Men jeg er ikke sikker på at Benedikte fra samme klinik ikke er bedre! ”

  Håber Kirsten og andre interesserede kan bruge det.
  Held og lykke!
  Kærligst, Julia

  21/08/2011
 • @Anette, jeg er absolut også mere til at skære væk end at proppe ind – og jeg ville heller ikke udelukke om jeg kunne finde på det, jeg ville bare stadig være vildt bange for om noget gik galt, eksempelvis om der blev skåret for meget væk – som jeg har hør om en der fik, således at hun faktisk ikke kunne lukke øjnene (heller ikke når hun skulle sove).

  Jeg afventer stadig svar fra hende der skal have fjernet fedtposer under øjnene, om hvad lægen der foretager indgrebet hedder.
  Skal nok sende info videre, når/hvis jeg får svar.

  19/08/2011
 • Daniela Fraser

  Kirsten V Nielsen: Jeg fik faktisk navnet at vide igår og ville have skrevet det, men fik det ikke gjort.
  Jeg vil finde ud af navnet de nærmeste par dage og derefter give Anette besked 🙂

  19/08/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg kender også en som har fået det gjort og han blev virkelig glad for det. Ligesom personen her nævner, så kan man pludselig se øjnene meget bedre og ham jeg kender ser meget mere frisk og glad ud 🙂

  18/08/2011
 • Daniela Fraser, Såfremt det ikke er til uejlighed vil jeg gerne vide hvilken læge dine veninder har været hos. på forhånd tak 🙂

  18/08/2011
 • Ja, jeg kener 3 kvinder som har fået det lavet hos den samme læge og det har taget 10 år fra deres “trætte” udtryk! Det er utroligt så flot det ser ud. Jeg er endnu ikke kandidat, men vil helt sikkert gøre det NÅR det er 🙂

  18/08/2011
 • Jess

  Jeg kom faktisk lige til at tænke på, at for få uger siden blev Helen Mirren nomineret til at have den flotteste krop i verden (af over 3000 brugere af et træningscenter i Los Angeles, som må være højborgen for plastikkirurgi).

  Og for nogle dage siden så jeg et interview med Henrik Byager, hvor han fortalte at trenden går nu mod at kvinder skal være stærke, kloge og naturlige…det synes jeg er en rigtig sundt og dejligt tendens.

  Jeg håber nu bare, at damebladene tager den tete op!

  18/08/2011
 • Tusind tak Anette og Julia Kim for jeres kommentarer. Julia Kim jeg ser frem til at høre nærmere, tak. 🙂

  18/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Tror ikke der er nogen konklusion eller sandhedsvisende retningslinjer her. Det kommer an på den enkelte. Personligt er jeg mere til at skære væk (sorry Julia) end til at proppe ind (Botox og fillers), hvis det SKULLE være. Med alle lidt barskere beauty-procedurer er det afgørende at ha’ gjort sin research og dermed have fuld tillid til behandleren (har set grumme, grumme tilfælde af uheld), hvilket også gælder eks. laser. @Sanna – jeg tror, der er en tilsvarende sammenhæng mellem pris og kvalitet, som indenfor andre områder (dvs. nogle gange ja, men absolut ikke altid). @Kirsten V – jeg er desværre ingen haj indenfor dette område, men lad os se, hvad Julia kommer op med af anbefaling.
  KH Anette

  18/08/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Både ja og nej. egentlig er jeg rigtig bane for at blive skåret i , men øjenlågene kan også blive så tunge at jeg ville overveje det. men selvfølgelig først efter at jeg havde prøvet andre metoder, bla. facelift .

  17/08/2011
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Birdie

  Jo, det vil jeg turde..
  Tror faktisk ikke det varer længe inden jeg skal have gjort noget ved det..
  det er et lille indgreb, hvor man ligner en, som skulle have boet på Danner i 14 dage, men ikke noget at se bagefter.
  Kender mange som har fået det lavet den slags småtterier, men vigtigt at kunne se..

  Så jeg tør ikke lade være, tænk hvis jeg overså en i trafikken, på grund af tunge øjenlåg..

  17/08/2011
 • Jess

  Jeg tror ikke, jeg ville turde det. Jeg har stor respekt for andre menneskers personlige valg…men jeg ville være lidt bange for fejloperationer.

  Og så må jeg indrømme, at jeg synes, der er forskel på kvinder, der ud fra et medicinsk synspunkt har tunge øjenlåg, og så kvinder der ikke nok overflødig hud til at høre til den kategori.

  17/08/2011
 • Pernille Christensen

  kan godt forstå at man gør det hvis det har plaget en måske i årevis.
  Men bare tænk på arrene.
  men det tager en concealer jo bare.

  17/08/2011
 • Julia Kim

  Kirsten V Nielsen, en af mine klienter skal ha foretaget en udsugning under øjnene, grundet fedtophobninger. Jeg spørg hende gerne. Hun er en kendt tv personlighed, og derfor nok ret kritisk. Vender tilbage:) Kh. Julia

  17/08/2011
 • Julia Kim

  Kirsten V Nielsen, en af mine klienter skal ha foretaget en udsugning under øjnene, grundet fedtophobninger. Jeg spørg hende gerne. Hun er en kendt tv personlighed, og derfor nok ret kritisk. Vender tilbage. Kh. Julia

  17/08/2011
 • Kira B

  Må ærligt indrømme at jeg generelt har en filosofi der hedder kirurgi, ja hvis det handler om fjerne noget, nej hvis det handler om at sætte/fylde noget ind. Syntes det er fint at man får ordnet øjnlåg, kender et par stykker der til sidst, havde glemt hvordan deres øjnvipper så ud og øjnskygge var en by i Rusland,og synsfeltet begyndte at mindske sig, så få det for filan gjort, inden det når til det!!!!!!!

  17/08/2011
 • Er der nogen af jer der har erfaring med at få strammet huden/ poser under øjnene fjernet via kirugisk indgreb ?
  Hvem er bedst til det i DK?

  17/08/2011
 • Må indrømme jeg ville være rædselssagen ved at få det gjort.

  Det er en af årsagerne til jeg har uddannet mig inden for naturlig ansigtsløftning, hvor øjenløft bl.a. sker ved at mindske spændingerne i ringmuskulaturen omkring øjnene, men faktisk også ved at mindske kindernes og næsens spændinger.
  De fleste af ansigtets muskler hæfter på andre muskler og er derfor med til at trække hinanden ned – eller op.

  Jeg er ikke så meget for symptombehandling af hverken krop eller ansigt (altså bare skære det væk der er i vejen), og tænker derfor i helhed.
  Hvor stammer overspænding/underspænding fra?
  Sindstilstand, hvordan føles området omkring øjenene generelt (tungt, slapt mv).

  Ansigtet gemmer/husker jo ligesom kroppen, ens positive såvel som negative livsoplevlser – og dem kan man ikke bare skære/sprøjte bort.

  Jeg elsker som naturlig facelift terapeut, at se en klients ansigt løftes og blomstre dybt indefra deres sjæl.
  Fordi de både får fjernet mange års stress, bekymringer og samtidig får kontakt til sig selv og deres kerne.

  Har haft en 70 kvinde der efter 8 sessions begejstet udbrød: “Jeg kan jo se mine øjenbryn over brillekanten igen! Jeg har lyst til at gå ud på gaden og vise mig frem for alle, for jeg er så glad.”
  Det gjorde godt nok mig glad:-)

  Men indrømmet, har set flere meget vellykkede øjenløft indgreb i min omgangskreds. Så man skal jo bare gøre det man føler for:)

  17/08/2011
 • Sanna

  Hmmmm… Det ville i hvert fald ikke være en spontan handling. Ville være dødnervøs for, at lande i de forkerte hænder!!!Dog er der nok en sammenhæng mellem kvalitet og pris? Ville i hvert fald prøve alle mulige andre metoder først. A.L.T. behandling, kranio sakral, akupunktur o.l. kan selvklart ikke direkte fjerne halvanden meter udhæng over øjet, men det kan ændre dramatisk på dit udseende!

  17/08/2011
 • Anette J

  Ja, helt ærligt det ville jeg gøre, hvis jeg synes, at det var nødvendigt. Jeg er meget mere skeptisk overfor andre kosmetiske operationer (bryster fx), men små korrektioner ved øjnene – klart ja.

  17/08/2011
 • Kun hvis jeg ikke kan se ud af øjnene pga tunge, hængende øjenlåg. Men jeg ville aldrig lade mig ordne som alt for mange kendte har gjort. De mister jo mimik og naturlighed og kommer efter min mening ikke til at ældes med ynde.

  17/08/2011
 • Louise

  Hvis jeg en dag synes at det bliver nødvenidigt, så ja.
  Jeg vil nok gå efter steder og læger som andre har anbefalt.
  Er godt nok ikke så glad for tanken om, at blive opereret så tæt på øjnene, men synes alligvel at det er 10 gange pænere end fx botox.. Så hvis mine øjenlåg en dag bliver et problem for mig, så ja 🙂

  17/08/2011
 • Sabrina K

  Nu er jeg kun 18 år gammel, og er ikke kommet i den situation endnu – heldigvis da. Men den dag at det vil komme til at genere mig både fysisk og psygisk, og folk vil komme med trætheds kommentarer, så vil jeg helt klart få det gjort – både for at få at komme af med gener, folks negative kommentarer, men også for at vide, at nu ligner jeg den optimale mig og har det godt med det. 🙂

  17/08/2011
 • Louise T.

  Jeg synes det er en lidt skræmmende tanke med kirugi omkring øjnene, men jo det tror jeg, at jeg ville.
  Dejligt med sådan en solstrålehistorie – min mor fik det lavet for år tilbage, og jeg synes ikke dengang (og heller ikke nu) at resultatet var imponerende… Hun skulle heller ikke nyde noget for at få lavet det om, men hun synes også nu, at hun er blevet for gammel…

  17/08/2011
 • Charlotte B

  DER har jeg været – med stor succes. Var nemlig allerede som 30-årig beriget med et par te-poser der fik folk til at tage mig for Tommy Kenter. Eller bare spørge om jeg var meget træt. Lille indgreb med stor effekt – men selvfølgelig kun for dem der har behov.

  17/08/2011
 • Jeg er slet heller ikke afvisende overfor disse indgreb – synes det er fantastisk at det er muligt at få det gjort, da det tilsyneladende ikke kun giver bedre syn/udtryk men også forbedret livskvalitet.

  17/08/2011
 • Jeg har altid haft lidt tunge øjenlåg ligesom min mor, det generer mig dog kun nogle gange kosmetisk og endnu ikke fysisk, men hvis det en dag ender med at genere mig fysisk vil jeg ikke afvise, at jeg kunne finde på at lægge mig under kniven.

  17/08/2011
 • Regitze

  Der er mange år til at jeg skal tage den slags beslutninger gudskelov/forhåbentlig – men jeg afviser ikke at kniven og jeg mødes. Især hvis det var mine øjenlåg, men muligvis også efter amning, hvis jeg synes mine bryster hænger for meget… vi får se, vi får se!

  17/08/2011
 • Hmm.. jeg ville ikke lægge mig under kniven for ingenting, for det medfører en risiko hver gang at komme i narkose.
  Men ville helt klart gøre det hvis mine øjenlåg nærmest hang ned over øjnene, altså hvis det fysisk irriterede. Ellers, nej tak..

  17/08/2011
 • Nej tak, jeg bilder mig selv ind at jeg kan ældes med ynde. Så kun hvis jeg en dag ikke kan se ud af øjnene eller får svamp eller andet seriøst æv. Jeg kender faktisk en som de sidste 15 år har lignet en overrasket kineser, ikke godt.

  17/08/2011
 • Frederikke

  Jeg tog turen første gang for 10 år siden, og igen med højre øje for 4 år siden. It works wonders. INGEN øjencreme eller gel kan få overflødig hud til at forsvinde. Smerten er da klart til at leve med, resultatet er i top. Jeg betalte ikke en øre, da det var en øjenlæge, der foretog indgrebet :o) Go girls – go get fresh eyes, og så må man jo gerne pleje efterfølgende med de skønne øjenprodukter, som markedet bugner af.

  17/08/2011
 • Karen Sophie

  Jeg er i virkeligheden meget øko tantet, men jeg ville få det gjort anytime hvis behovet opstod. Lige præcis fordi det ikke involverer gift eller andet snavs det bliver sprøjtet ind forkerte steder.

  17/08/2011
 • CharlotteK

  Min mor har fået det gjort, men med et knapt så heldigt resultat – det var lige som om der kom en lille “tømmerlus”, der hvor stingene sluttede, så efter 1 års tid fik hun lavet det om, med et bedre resultat. Jeg tror, hun er glad for det – jeg synes hun kom til at se lidt friskere ud. Min svigermor fik det også gjort og med et meget flot resultat. Jeg vil helt klart få det gjort, når mine øjenlåg begynder at hænge for meget – og hellere før end siden.

  17/08/2011
 • Hvis mine øjenlåg en dag hænger som gardiner og får mig til at ligne en, der forlængst burde ligge i sin seng – så ja!!

  17/08/2011
 • Jeg har på det sidste seriøst overvejet at få det gjort. Synes huden begynder at hænge længere og længere ned over øjet, men har været lidt bange for hele det der indgreb og smerter… Tror sgu lige jeg venter lidt endnu.
  PS. Er det mon ved at blive sådan en af de der ‘populær’ operationer?

  17/08/2011
 • Kender 2 der har fået det lavet i en noget højere alder (en var over 60, den anden midt i 50’erne), og de var begge super glade og så netop ikke træt ud mere.

  17/08/2011
 • Personligt kan jeg godt være bekymret for fejloperationer og at det ændrer for meget ens udtryk, men kan på den anden side godt forstå det folk får det gjort – Kh Jo

  17/08/2011
 • Jo. Ja. Jeg vil gøre det. En dag, hvis jeg synes at behovet opstod…og det gør det jo nok.
  Altså – kan det ses at hun har været under kniven? Jeg vil være bange for ar…
  …og så vil jeg klart gå efter steder, som andre anbefaler (- og det lyder sq som en anbefaling den her historie! På den gode måde!)

  17/08/2011