Vind stjernehud

Den (endnu) smukkere hud kan blive din. Beautyspace.dk udlodder 6 sæt

Den (endnu) smukkere hud kan blive din. Beautyspace.dk udlodder 6 sæt

Smuk hud, der strutter af sundhed, går aldrig af mode.  Jeg er (som du kunne læse her på bloggen i onsdags) stor fan af Kronprinsesse Marys fantastiske ansigtshud, og jeg er nysgerrig efter at vide, om du har et hud-idol?

Hvem beundrer du for hendes (eller hans) smukke ansigtshud? Det kan også være, at du har et uundværligt tip, som kan hjælpe i kampen for den perfekte ansigtshud? Læg dit navn på bloggen og deltag i konkurrencen om 6 ultralækre beauty-sæt, der kan sikre dig flot teint. 

Hvert sæt indeholder:

• Tromborg Mineral Foundation
• Tromborg Kabuki Brush
• Tromborg Rice Powder
• Tromborg Mineral Concealer
• Bobbi Brown Hydrating Face Cream
• Bobbi Brown SPF 15 Tinted Moisturizer
Værdi 1565 kr./sæt

SNUP TIPPET: I indlægget Hvem der havde Kronprinsessens hud” får du makeupartist Søren Hedegaards tips til, hvordan produkterne bedst bruges.

NB: Vinderne trækkes mandag aften (den 11. januar)

07/01/2010
God hud – god krop
11/01/2010
Forbilleder, klorvand og fed creme

Kommentarer

 • Fie26

  Jeg mener også at Mary har den smukkeste porcelænshud. Jeg har mødt hende da hun kom på besøg på en skole jeg arbejdede på, hendes hud er LYSENDE, man kan ikke lade vær med at stirre.. og beundre : ) Oveni går hun med de fineste hatte, for at beskytte sin fine fine hud mod solen stråler…
  Jeg ønsker mig en lignende hud!!!!
  : )
  Jeg gør selv meget for at få en smuk hud, lave et godt fundament..
  Jeg exfolierer med en blanding af olivenolie, honning, sukker og kamillete-vand.. Drikker masser af vand.. Men det er som om at der mangler noget…. (hint hint : )
  kh Fie

  17/05/2010
 • Lotte N

  Jeg synes, den norsk-svenske skuespillerinde Maria Bonnevie, har en hud, der fortjener at komme på listen…

  For en flot ansigtshud vil jeg anbefale altid at rense huden morgen og aften og at fugte den tilstrækkeligt med en god creme, evt. med en olie eller serum under. Og så tror jeg solbeskyttelse er afgørende!

  Tak for en super konkurrence og ikke mindst en skøn og brugbar blog, som jeg først lige har opdaget, men det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger herind! 🙂

  11/01/2010
 • Bente

  Jeg synes, Caroline Flemming har en fantastisk flot ansigtshud. Mener også at have læst et sted, at hun er tilhænger af mineral pudder… Ja, bare man kunne være så heldig at vinde denne skønne præmie og selv få det afprøvet 🙂

  11/01/2010
 • Heidi

  Hej

  Åhh kunne jeg dog bare være heldig!
  Søvn er et vidundermiddel – hvor er der bare en utrolig forskel på ens hud de dage hvor man ikke får sove nok og de dage hvor man er udhvilet. Det er ikke for ingentingdet hedder skønhedssøvn.

  kh Heidi

  11/01/2010
 • Du får også lige et skønhedstip med i puljen fra mig:

  Bland kaffegrums med citron og olivenolie og du får en eminent scrub.

  Selvfølgelig økologisk!
  Man får en virkelig blød hud og den kan både bruges til krop og ansigt. især tørre vinterhænder er den god til!
  //Julie

  11/01/2010
 • Mit forbillede er uden tvivl min grandmoster “Gudmor Aase” som bor i en lille lejlighed i Kbh NV. Hun er næsten 90, men dufter altid af Chanel no 5, er indbegrebet af god pleje. Hendes hud matcher handes alder, men er super velholdt. Og hun er et levende bevis på, at leverpletter ikke er uundgåelige (eller også har hun en sindssygt god concealer).

  11/01/2010
 • Marianne Nørmark

  Hej Anette

  Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde i samme bladhus som Didder Rønlund, mangeårig modeekspert på B.T. der bl.a. har mødt Coco Chanel live. Didder er efterhånden en ældre dame, over 80 år, men hun er stadig fantastisk smuk med en helt unik udstråling og med meget smuk hud. Hun gav fornylig interview, hvor hun sagde: “hvis jeg skulle på en øde ø, ville jeg tage Esté Lauders Night Repair med”. Så jeg har tænkt mig at investere i den lille lækre sag! Hun er mit idol, både som kvinde og som hudidol.
  kh
  Marianne

  11/01/2010
 • Som Peter Frødin sagde det i et tv program “En kop velsignet vand til alle”. Tippet herfra må blive vand, vand, vand.
  Kan ikke lige komme på ét bestemt hudidol, men slutter mig til Marys fanskare.

  11/01/2010
 • Hmmm. det er jo ikke til at vide med sådan nogle berømtheder, hvor meget spartelasse der har været inde over inden de viser sig offentligt…mit bud var nu Audrey Tatou (eller hvordan det nu staves) – men kan nu se hun allerede er nævnt. Men hun har både stil og god hud.
  Selv sørger jeg for at prøve at få en rask trave- eller løbetur udenfor i kulden hver dag. Man ser ihvertfald dejlig frisk ud når man kommer indenfor med lyserøde kinder (ok, når jeg har løbet, ligner jeg måske mere lidt en kogt hummer – men jeg er overbevist om at det hjælper på huden på sigt)
  Kh, Eivor

  11/01/2010
 • Mette

  Mit fif nummero uno er at tage lidt skinnende lys øjenskygge på i øjenkrogene. Det giver åbne, friske øjne. Selvfølgelig sammen med concealer mv. Det giver ikke smukkere hud, men strålende øjne, kan jo overskygge en trist huddag:-)

  Jeg har ikke noget hudidol,men min niece på fire sagde forleden til min søster om Louise Hart fra børneprogrammet Hulter til Bulter, at Moster Mettes hud var lige så pæn og ren som damens – hvad en fireårig end ligger i det?

  Da jeg rammer 35 år næste gang og har fået en herlig knægt med tilhørende søvnløse nætter er der dog en del reparationsarbejde, som jeg tror lidt Mineral Fundation kan afhjælpe:-)

  10/01/2010
 • Stine

  Hej,
  Jeg har et hudidol…nemlig min gamle “tante” på 80 år!!! Hun har den flotteste hud….virkelig glat og flot! Hun bruger stadig penge på gode cremer osv og det synes jeg bare er så skønt!!!!;-)
  Jeg ville elske at vinde det lækre sæt!:-)
  Kh Stine

  10/01/2010
 • Charlotte

  Mit råd er at få renset huden godt af om aftenen og give den masser af fugt. Og give huden en fridag af og til. Dog vil jeg blankt tilstå, at jeg som mor til et par små størrelser af og til – læs i perioder ofte – falder i søvn med makeup på og som ‘belønning’ vågner op med en kæmpe bums…Kunne derfor godt bruge sådan et lækkert sæt, som er lavet på mere ‘sove-venlige’ produkter hvor huden kan ånde 🙂

  Og ja jeg ønsker mig også en strålende hud som Mary.

  10/01/2010
 • Åh … det er svært med hud-forbilleder. I dag aner man jo ikke, om smuk hud blot er et vellykket resultat af Botox, Photoshop og Restylane 🙁

  Jeg er selv begavet med en god hud (kraftigt og hurtigtvoksende hår og negle), så jeg har intet at klage på den front. Men jeg har altid – lige fra jeg begyndte med mine første stribede matas-produkter – renset min hud, inden jeg hoppede i seng. Ikke noget med mascara eller rouge på min hovedpude. Måske det har givet pote?

  10/01/2010
 • Hov – her må jeg absolut være med!

  Desværre har jeg ikke nogle råd, som ikke allerede er nævnt. At få søvn nok, væske nok, og at lade være med at ryge, tror jeg er langt mere afgørende end hvilke produkter man bruger. Specielt det med rygning – det hævner sig godt nok i ansigtet, når man når op omkring de 40-45 år!

  Jeg vil gerne tilføje den franske skuespiller Juliette Binoche på listen over kvinder med exceptionelt smuk hud. Hun er 45 år, og ligner stadig en porcelænsfigur!

  10/01/2010
 • Helle

  jeg kiggede lotte Fris efter i fugerne igar da vi så sportsaften på tv 2, mon klor holder hendes hud smuk og ren 🙂

  10/01/2010
 • Birgit

  Jeg kan varmt anbefale at bruge Mineral Foundation, jeg bruger Bare Escentuals. Men kunne godt tænke mig at prøve Tromborg’s flotte produkter. Husk også at bruge exfoliering og masker 2 gange ugentlig. En professionel ansigtsbehandling med jævvne mellemrum er også vigtig.
  Mvh. Birgit

  10/01/2010
 • Dorthe

  Hej Anette.
  Jeg kan vist ikke komme på bedre ideer til en smuk hud, end dem der allerede er kommet. Men jeg kan helt sikkert bruge det lækre sæt. Min hud trænger vist til et “pift”
  Jeg synes, at kronprinsesse Mary har en utrolig smuk hud, så hun må være mit idol.
  M.v.h. Dorthe.

  10/01/2010
 • Hej Anette,
  Dejlig blog med gode tips og triks – jeg giver mig straks i kast med at få de der flotte lår:)

  Teint-wise så stemmer jeg på Audrey Tautou. Hun har sådan en helt fantastisk og misundelsesværdig naturlig glød. Gid det var mig:)

  //julie

  09/01/2010
 • Tine Køppen

  Hej Anette.
  Tromborg er bare en af mine favoritter, så jeg håber også at lykkens gudinde vil tilgodese mig 🙂
  Kh Tine

  09/01/2010
 • Britt

  Hej Anette 🙂 Åhhh hvor jeg håber at vinde dette sæt, hun er nemlig bare altid så flot og misundelsværdig akkk 😉

  09/01/2010
 • Lad os så få nogle mænd på banen!:
  Sam Worthington, der er hovedrolle i den nye Avatar-film har flot, maskulin hud – og det er altså, når han ikke er den blå Avatar 😉
  Daniel Craig har sund udstråling på trods af enkelte linier i huden omkring øjne og mund.
  Og endelig holder George Clooney sig fantastisk på trods af at han snart runder 50-års-mærket.
  Jeg tror, de har god hud, fordi de bruger tid på deres barbering, sørger for at eksfoliere huden grundigt (især fordi de er mænd), og at de ikke er bange for at bruge øjen- og natcreme!
  Kh Mikkel

  09/01/2010
 • Jeg har altid været benovet over Susse Wold´s næsten gudelignende skønhed. Både som ung og nu i ældre udgave. Hun er umanerligt heldigt disponeret genetisk, og har en hud der synes at være upåvirket af tid og omstændigheder, vejr, vind etc.

  Personligt er jeg holdt op med at gøre en masse med/for min hud, og har erfaret at de dyre cremer ikke gjorde nogen forskel ift. aldersbetinget rynker. Jeg har altid haft en ren og ensartet tonet hud, og det har heller ikke ændret sig, ved at jeg gik over til vand og (billig)fed creme kun.
  Jeg kunne godt finde på at eksperimentere med olie natten over, ifm til sol og hård vinter fx.
  Kh Odile

  09/01/2010
 • Annette

  Cecilie Frøkjær har en pæn hud og en “sund” udstråling ( i hvert tilfælde på tv :-))
  Selv anbefaler jeg masser af frisk luft en dag og natcreme med masser af fugt og en MAC pudder til at skjule dagens “udfordringer” 🙂
  kh Annette

  09/01/2010
 • Gitte Salling

  De bedste tip jeg har er nul røg, og masser af vand. Rens af morgen og aften, og brug derefter en dejlig creme.
  /Gitte

  09/01/2010
 • Elisa Lykke

  Mary ER et hudikon…har set hende tæt på et par gange og hendes hud LYSER af perfektionsisme. Ellers MÅ jeg fremhæve Cecilie Stenspil fra den aktuelle ‘Livvagterne’- mage til porcelænshud med sundt skær skal man lede længe efter. Mit bedste tip til smuk hud er FUGT- OGSÅ indefra. Min mor gacv mig det bedste tip da jeg var helt ung. Når du har kogt grøntsager (i usaltet vand) så drik vandet…smuk hud og vitaminbombe.

  Kh
  Elisa

  09/01/2010
 • Rense & fugte og masser af frisk luft og vand! Men jeg er ked af mine tiltagende mørke rande under øjnene, godt med Hr. Hedegaards tips!

  Louise

  09/01/2010
 • Ida

  Delta Goodrem. Så et interview med hende forleden. Hendes hud var læææækker!

  Og så si’r jeg lige det samme som Mette B. ovenover – Jane Iredale er mit bedste skønhedstip!!

  09/01/2010
 • Susan

  Tilslutter mig at Didder Rønlund har en hud der er drømmen når man når den alder! Mit eget bud er Kiera Knightley der har en hudtone og en hud der ser ud til at være fantastisk smuk og velplejet. (Men som vi alle ved, kan makeup og computere jo gøre meget 😉
  Og den hurtigste vej rygeren kan få til en smuk hud er at droppe smøgerne, det virker på 1-2 dage!

  09/01/2010
 • Lotte Mortensen

  Sikke en skøn konkurrence! Og jeg kan kun tilslutte mig koret: Mary har en smuk, smuk hud! Det samme har jeg desuden tit tænkt om Scarlett Johansson…

  Mit tip til at opnå en flot teint er at bruge en primer under din foundation eller mineralpudder (Smashbox har fx lavet nogle gode af slagsen). Det giver et flot, ensartet grundlag for resten af din makeup – lidt ligesom at grunde et lærred…

  Og et mere forebyggende tip er at bruge solfaktor hver dag året rundt.

  09/01/2010
 • Anette W

  Det er uhyre vigtigt at ansigtet udstråler sundhed og veltilpashed. Ansigtet er noget af det første folk lægger mærke til, og det ses tydeligt hvis ikke man har det godt med sig selv. Mary er jo et kæmpe stilidol, og jeg beundrer også hendes fine porcelæn hud – hvis bare kunne få det samme.
  Hvilke produkter du bruger er selvfølgelig meget vigtigt, for det skal ikke gå ind og skade, men med sund kost, glæde og de rette produkter kan det kun gå den rigtige vej – mere nemmere sagt end gjort.

  09/01/2010
 • Louise Meng

  Hej Anette 🙂

  Giver helt klart ret i kronprissens hud er skøn..!! Derud over tænker jeg Vickie Jo Ringgaards hud er super samtidig med hun er en kvinde med en ualmindelig dejlig udstråling og hendes selvtillid virker til at være i top.

  Godt tip til en træt vinter hud;
  1. stk æg.
  Æggeblomme og æggehvide hver for sig.
  Pisk æggeblommen lidt og “smør” den i ansigtet. Lad det sidde i 10 min. og skyld derefter.
  Pisk så æggehviden let, og “smør” den i angsigett – skal sidde i ca 6-10 min og vask af.
  Resultat : skøn, smuk og blød hud.
  Kan gøres en gang om ugen.

  MAnge hilsner Louise *

  09/01/2010
 • Mia Rosted

  Man får den bedste teint ever ved at have en hel lørdag for sig selv, og fylde den med følgende: en god løbetur, masser af vand, karbad med duftolier, ansigts/body-scrub, OG en spændende DATE om aftenen. Giver med garanti “sund” kulør – Altid.

  09/01/2010
 • Sofie

  Mit bedste tip er indimellem at bruge Weledas mandelolie på hel ren hud om aftenen og intet andet. Jeg har altid oplevet at vågne med en hud, der var helt fugtmættet og fin (og nej, man får ikke fedtet hud).

  Hmm…Jeg elsker Kate Winslets ansigt, men tror ikke, hun har specielt fejlfri hud. Tror det er hendes øjne og smil, der gør det – så måske mit bedste tip også er et stort smil og smukke øjne?

  09/01/2010
 • Tak for din forståelse, Anette 😉 Jeg tror helt sikkert også, at hendes hud får lidt hjælp. Men mon ikke lækre økologiske hudplejeprodukter hjælper bare en smule? Har nu aldrig prøvet hendes egne, men måske du har?

  09/01/2010
 • Pinligt og tegn på stress. Jeg glemte at læse hele konkurrencen;) Jeg vender lige tilbage, når jeg har fundet på et bedre fif til smuk hud end masser af vand. Men jeg synes, at Andrea Elisabeth Rudolf har en smuk og misundelsesværdig hud, der strutter af energi. Mon det skyldes hendes egne økologiske produkter?

  08/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Helt OK, Linda – 2010 må ikke begyndes med stress ;o) Jeg er enig i, at AD Rudolph har en smuk, smuk hud…tror også at der er lidt Bobbi Brown-hjælp ind over, når hun er på skærmen ;o)

   09/01/2010
 • Ida Plovdahl

  En jeg altid har syntes så fantastisk ud var Michelle Bellaiche. Hun har altid en del make up på, men de få gange jeg har set hende naturel så hun også skøn ud. Smuk og frisk i huden og i hele fremtoningen.

  Jeg selv kunne godt bruge lidt rigtig god make up, pleje og tips, da jeg i den grad mangler en teint man kan tillade sig at være stolt af. 🙂

  Fantastisk blog, Anette.

  08/01/2010
 • Rikke

  Min dejlige kæreste på 35 har hud som en 25-årig. Jeg er sikker på, at det er kærlighed og forelskelse, der holder den så smuk!!!

  08/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Kære Rikke – kærlighed og forelskelse slår alverdens cremer ;o)

   08/01/2010
 • Jane C

  Det ville da bare være den bedste fødselsdagsgave jeg kunne få( jeg bliver 32 i dag)
  Mit skønhedstip må være masser af vand og søvn, det sidste kan dog være lidt svært med en lille dreng som ikke er så god til at sove om natten 🙂

  Derudover synes jeg at Ellen Hillingsø er så fin og har en smuk teint.

  08/01/2010
 • Tanja

  Hej,

  har lige opdaget denne fine blog og kan allerede se det bliver en af de faste jeg skal følge.
  Hvis jeg skal finde en jeg synes har en fin hud – ud over Mary, som jo må have den absolutte drømmehus- så må det være Lise Rønne. Synes altid hun stråler så fint.

  08/01/2010
 • AD

  Hej Anette
  Tjek lige Didder Rønlunds teint. Helt fantastisk!
  http://www.danishbeautyaward.dk/billeder/1/dbca-2008-5/
  KH AD

  08/01/2010
 • kenneth

  Som makeup-artist er jeg kritisk og kan sagtens se forskel på flot makeup og flot hud – og Mary har faktisk en helt fantastisk hud. Så hun er mit forbillede.

  08/01/2010
 • Louise

  Jeg skynder mig lige at smide mit navn… Ih, hvis jeg dog kunne være så heldig 🙂 Og jo, hende Mary er bare altid flot.

  08/01/2010
 • Charlotte

  Ja, jeg synes jo at Nicole Kidman ser helt fantastisk ud og har en meget flot porcelænsagtig hud. Nu har jeg ikke set hende i virkeligheden, så jeg ved ikke hvor meget fotomanipulation der bliver brugt ved billeder af hende, men det, der er ved hende, er, at det ikke kun er huden i ansigtet, der ser fejlfri ud, men også hele kroppen (eller det af den, som hun viser frem).

  08/01/2010
 • Umiddelbart tænker jeg på Kate Blanchet og Merril Streep, samt Susse Wold. De tre kvinder stråler og har en særlig renhed over deres ansigter. De er lyse, måske lidt som jeg selv er, og derfor ser jeg også som forbilleder

  08/01/2010
 • Vivi Lollesgaard

  Ja en ældre model som jeg på 47, er stor fan af lige dele godt humør, botox og rødvin! Hjælper også på hudtonen, hvis der stadig er lidt liv i ens bedre halvdel, hvis I lige forstår..
  KH Vivi

  08/01/2010
 • Britta

  Et godt tip er daglig ansigtsmassage/zoneterapi, det virker afstressende på huden og er ikke uden grund kaldt “ansigtsløftning uden kniv” – man kan lige give ansigtet en omgang, når man smører natcreme på. Der findes bøger, der giver rigtig gode tips til hvordan 🙂

  08/01/2010
 • susanne schultz

  Hej Annette,
  Jeg syntes altså at min egen hud er super lige for tiden. Jeg har altid passet på den og selvom jeg nu er rundet 49 år kan man se at jeg har levet 🙂 levet et sundt liv, uden for meget sol og uden cigeratter. Det er en dejlig følelse at være tilfreds 🙂
  god weekend
  hilsen Susanne og Tak for denne super fantastiske blok

  08/01/2010
 • Jette Rasmussen

  Kære Anette,

  Udover søvn, masser af vand og fysisk samt mental træning, er mit bedste råd til en smuk ansigtshud: Facial oil fra Rurolph Care samt bareMinerals fra i.d.

  Derudover har jeg sammen fascination af Kronprinsesse Mary -hun er bare smuk!

  Knus Jette

  08/01/2010
 • Nico

  Min tidligere kollega og veninde, Anne Kring 🙂

  08/01/2010
 • JOAN

  Sikke en fed konkurrence! Et godt og billigt tip mod mørke rande under øjnene: Nilens Jord duo concealer. Den er rigtig god (og jeg har også prøvet rigtig mange fra de dyre mærker – så jeg har noget at samligne med :O))
  For hvis man har mørke rande kommer man let til at se træt og usund ud…

  08/01/2010
 • Jeg skriver straks her og håber, jeg kan vinde det fantastiske sæt. For jeg mangler altså flot teint;)

  08/01/2010
 • Hej Anette,
  Jeg har en dejlig veninde, Randi, hvis hud altid stråler – også selvom hun næsten aldrig bærer nogen form for makeup. Friske røde kinder, strålende øjne med glæde i og så huden der aldrig belemres med en bums!

  Jeg døjer med røde områder på kinderne lige ved siden af næsen og anvender dagligt Jane Iredales mineralske pudder, som jeg fordeler med en kabuki-børste.
  Det virker meget bedre og bliver meget flottere, end hvis jeg bruger concealer på området og dernæst bruger en flydende makeup.

  Var lige et smut forbi vores Troborg- forhandler igår for at se om de havde rispudderen. De havde den ikke lige i den nuance, jeg skal bruge, men den skal helt sikkert prøves, når de får den hjem igen 🙂

  KH Mette

  08/01/2010