fbpx

Vindere og andre heldige beauty-kartofler

Kender du det med, at ting sagtens kan være sorthvide? Jeg æælsker sort og hvidt. Og inden vi går til Tromborg-vinderne, så se lige en flig fra Børsen Weekend i fredags. Her fik jeg lov til at svælge i sorthvide skønhedsherligheder, fordi det monokrome hitter netop nu. Tjek i øvrigt den lille FNUG-sag ud. Der er tale om et dansk brand, som suser ud over stepperne i udlandet, og i øvrigt netop er nomineret til årets neglebrand af svensk ELLE.

Nu til vinderne.

Okay. Det var ikke let med 968 rekordmange Beautyspacere, der bød ind på Tromborg-konkurrencen. De  heldige hovedpræmiere-vindere blev: Lina Filtenborg, Sofie Bindslev, Danielle Bang Jespersen, Helene Lund Hansen, Louise Krebs, Kira Bjørnestad, Ulrika Landström, Julie Meyer, Katrine Brøndum. De 8 heldige trøstevindere blev: Pia Hvenegaard, Lotte Sørensen, Anette J, Lene Jespersen, Camilla K, Mia H, Henriette W. Nielsen og Lene Frederiksen. Send fluks jeres adresse til open-mind@mail.dk og skriv gerne i emnefeltet, om det er hoved- eller trøstepræmie (og det ER kun en lille trøstegevinst).

SNUP TIPPET: Hvis du vil nyde flere af Tromborgs lækkerier, så sker det med et klik her. Derudover kan jeg love dig, at der er nyt på vej (hver dag, hele ugen), som hverken du, din hud eller makeuppung vil undvære at vide. Tror jeg. Stay tuned via Bloglovin’ eller direkte i din mailboks.

@Beautyspace på Instagram

28/03/2014
Der skal hår på
01/04/2014
Fat nu det med fugten

Kommentarer

 • Henriette W Nielsen

  @Anette Beautyspace
  Jeg hentede en pakke fra Tromborg på posthuset igår og vil bare sige tak. Du havde nævnt at man som trøstepræmie kun vandt en lille ting, så jeg var overrasket over, at pakken vejede 1,1 kg. Altså har jeg faktisk fået tilsendt en hovedpræmien med spray, bodylotion og bodywash. Ret lækkert og tak for det 🙂

  10/04/2014
 • Vesna

  Stort tillykke 🙂

  10/04/2014
 • @ Henriette W – Du må vente i spænding…

  02/04/2014
 • Henriette W Nielsen

  Uh, tak, jeg vandt en trøster, men hvad er det mon for en lille ting? 😉

  01/04/2014
 • Æv mand 😉 Men kæmpe tillykke til de heldige! 🙂

  01/04/2014
 • Tanya

  Enig med Sanne, det der link til Tromborg får mig da slet ikke til at ærgre mig 😉
  Men hey, budgetløsningerne er jo heller ikke at kimse af, så tilbage til den billige mandelolie og carbamidcremen fra apoteket 🙂

  01/04/2014
 • Hmm, jeg havde jo alligevel ikke brug for det der Tromborg-noget, nå! 😉
  Monokromt – det er lige mig, må holde skarpt udkig.

  31/03/2014