Vindere og koks i pigmenterne #2

Der er helt sikkert både makeup og Photoshop indover foto nummer to – alligevel giver sammenligningen et godt billede af, hvor meget lys pigmentpletter kan sjæle fra ansigtet. Og der blev da også gået til pletterne i går. Her lige en ekstra forklaring på den rullerutine, jeg synes, der fungerer bedst: Rul og smør derefter din hudforbedring på med det samme – det vil sige typisk et frugtsyre- eller A-vitaminprodukt. Eller EGF (epidermal growht factor) eller peptider. Gør det om aftenen og bare tre gange om ugen (evt. i et kurforløb) og vigtigt: Hold øje med huden i et zoomspejl, så du finder din balance mellem reparation og irritation. Der kan være pigmentpletter (som mine egne), der kræver mere at få bugt med. I mit tilfælde krævede det for fire år siden to IPL-behandlinger og en A-vitaminsyrecreme-kur at komme af med pletterne.

HVEM VANDT CAUDALIE: Tillykke til Frederikke S, Mette Møller, Lisa Maria Phil, Rikke Olsen, Laila Madsen, Tanja Maria Laursen, Pernille Iris, Lisbeth V, Lise R. Send gerne jeres adresse til open-mind@mail.dk. Så kommer der rødvinspleje retur.

NB: Der er flere julegave(chancer), events og skønhedshemmeligheder på vej. Du er som sædvanlig med ved at være hooket op HER.

18/11/2014
Til kamp mod pigmentpletter
20/11/2014
Foredragsfest og et yndlingsstop

Kommentarer

 • Britta

  Hej
  Jeg fik for 3 uger siden en kemisk peeling, og alle mine – og jeg mener virkelig ALLE – pigmentpletter er væk.
  Det er en krads behandling, men godt nok effektiv.

  21/11/2014
 • Vesna Barbu

  Stort tillykke 🙂

  20/11/2014
 • Helle Rick

  Dejligt at se, at C.D. ligner alle os andre. Nu er jeg helt rolig. Godt der er kommet fokus på alt det photoshop. Ikke så sært alle spæner af sted og vil være så perfekte, når medierne viser alt andet end det der er sandt og virkeligt.

  19/11/2014
 • Helle Andersen

  Hej Anette tak for super gode indlæg om pigment, lige hvad jeg har brug for. Er bare lidt ked af at jeg ikke fik set dig live i morgentv, men jeg tænker bare aldrig på at tænde for tv om morgenen. Er i virkeligheden ikke så vild med at se tv, men så er jeg til gengæld rigtig vild med at vide MERE om skønhed. Så søde Anette kan du ikke fortælle mig HVILKE dage er du i morgentv og kl. ca. hvad??? så er du rigtig sød
  Stort tillykke til de heldige vindere.

  19/11/2014
 • Susanne Lang Pedersen

  Hej Anette. I ca. 1 år har jeg brugt en 0,5 mm “ruller” ca. 3 gange om uge. Når jeg har brugt den bruger jeg skiftevis at påføre hyaluronsyre fra Dermaroller, serum 8 og Pure Active serum. Derefter venter jeg ca. en time og påfører alm. natcreme eller Bio Effect. Jeg er også begyndt at anvende Sisleys Black Rose oil og den er virkelig god 🙂 Mit spørgsmål går på, om den “ruller” jeg har købt er god nok. Jeg har købt den på nettet til ca. kr. 350,00.

  19/11/2014
 • Christina Hansen

  Har man lov at være henrykt? 🙂

  Et indlæg, der giver svar på alle mine spørgsmål. Det kan jeg lide!
  Mette Bang Hansens forklaring i kommentarfeltet er også guld værd.

  Og så jubler jeg over, at du har tænkt dig at forklare nærnere, samt sammenligne de forskellige mærkers (bl.a. BP’s) indhold af A-vitamin.
  Det bliver da v i r k e l i g interessant.

  Og så lige et stort tillykke til vindrue-vinderne.
  🙂 ♥ ♡ ♥

  19/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – Tak, rettet ;o) Godt nogen er vågen.

  Stor hilsen Anette

  19/11/2014
 • CharlotteK

  Der gik vist også koks i overskriften:-)

  19/11/2014
 • Hvor blev jeg glad for at læse at rulning tre gange om ugen er nok, så gør jeg da noget rigtigt. 😉 Jeg bruger også strøm tre andre dage om ugen, og synes faktisk jeg kan se en bedring på mund-furerne. Dejligt, når ens møje bærer frugt. 11-tallet er mere genstridigt.

  19/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Castor – Nej. A-vitamin uden recept er bestemt også aktivt. Mht. dine andre punkter, vil jeg gerne henvise til min bog, som du kan låne på biblioteket eller købe: https://beautyspace.dk/?page_id=12576

  Stor hilsen Anette

  19/11/2014
 • Castor

  Hej,

  Jeg har et spørgsmål. Har hørt så meget godt om a-vitamin nu, men har også hørt at det “rigtige” gård kun ved henvisning hos lægen? Passer det, og hvad er det bedste “urigtige” a-vitamin så? Det er godt mod de første rynker ikke?

  Jeg er ligeledes rundt på gulvet over peptider, røde druer og andet godt. Aner ikke hvad jeg skal vælge er der ikke et serum eller crem som har alt det gode i, så man ikke skal købe 100 forskellige?

  Mht til min hudtype er den kombineret med tendens til urenheder (hormonelt). Og de første rynker på panden samt næsefløjen har meldt sin ankomst, lovede mig selv jeg ikke ville blive skræmt!!!! Men det er jeg…

  Håber du vil hjælpe en skræmt kvinde 🙂

  19/11/2014