fbpx

Vindere og nominerede beauty banditter

Så tror jeg nok, det blev lidt af en afsløringernes dag.

24 hæsblæsende timer var alt, hvad der var afsat til at vinde Julia Kims ekspertise. Som lovet har hun lukket lidt op for (rabat-)godteposen til os, der ikke vandt. Men først vinderne. Tillykke til Anja fra It’s a Place og Julie fra Fairshionista. De 3 goodie bags løber Marie Louise U.M., Marie Lassen og Regitze med. Hvis I sender adresse til open-mind@mail.dk, ryger der guf retur. Julia Kim skal kontaktes direkte på: julia@juliakim.dk

Alle konkurrencedeltagere vil få gratis adgang til Helle Thorups Spa (Kbh) sammen med en duftdesign-session inkl. olie hos ms. Kim til en særpris af 500 kr. Kontakt hende direkte og sig Beautyspace, hvis du er interesseret i dealen, der gælder frem til 10. april.

Og taaadaaahhh. De nominerede i Danish Beauty Award blev afsløret i går. Du finder alle de heldige beauty-banditter her.

SNUP TIPPET: Vil du have komplimentmagneter, skønhedsfif og beauty updates direkte fra Beautyspace i din indbakke uden at betale en krone, så meld dig til her (med mindre du allerede er på listen).

20/03/2012
VIND skræddersyet duft eller goodie bag deluxe
22/03/2012
Foroven og forneden kan alle vel have brug for?

Kommentarer

 • Anette, jeg tror, at jeg levende kan forestille mig det 😀

  22/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Katja – uha, du skulle bare vide, hvilke blodkampe,der ligger bag.

  @Anja – jeg lover dig, at du ikke er glemt – og tak fordi du hænger på.

  @Susanne og Marie – I KAN glæde jer. Og hurra for f-dag, Marie.

  Stor hilsen Anette

  22/03/2012
 • susanne

  tillykke … til vinderne Øv at man ikke vinder hver gang 🙂
  fantastiske produkter der er taget ud til DBA glæder mig meget til at se resultatet

  21/03/2012
 • Marie Rasmussen

  Der er forår i luften – og jeg er forelsket ! Forelsket i ALLE beauty-banditterne. Hvor heldigt er det lige at jeg snart har fødselsdag … ved ihvertfald godt hvad jeg skal ønske mig 🙂

  21/03/2012
 • Forresten: har du husket den der rougeguide? Venter spændt 😉

  21/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for alle jeres kommentarer.

  @ Anja – fantastisk at kunne være glamour-bidrager.
  @ Regitze – coming up.
  @ Kira B – hvis du vidste, hvad jeg sidder og laver netop nu, vil du klappe (tænker på dine forslag) – så bare vent! Mht. Garnier’s BB er den fin til prisen og giver et let dække (no more). Der er ikke noget krads i, men generelt er det jo en god idé at tage noget med SPF af om aftenen. Laver snart en BB-guide. Mikkel Hyldebrandt havde BB cremer med i morges på TV2.

  @Dorthe (og Pia) – jamen det sørger jeg da lige for så 😉

  @Joan – forbrugerprisen på danishbeautyaward.dk

  @Sanne – åh, det er også rigtigt. Det skrev du jo. Sorry. Du er ALT andet end gammeldags (I’m sure) og skal nok lære dem at kende.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2012
 • Birgitte

  Glæder mig til at se hvem der vinder af de nominerede! Wow

  21/03/2012
 • Joan

  Vi får da bare så meget viden lige ned i inderforet. Hvordan var det nu vi kunne være med til at stemme?

  21/03/2012
 • Pia

  Shit hvor spændende med de nominerede…. Hepper på hårolien!!!!

  21/03/2012
 • Lene

  Stort tillykke til vinderne! Åh jeg gad godt det var mig….

  21/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Guapizimo – du ved, hvor du finder den. Lad mig vide, hvad du synes.

  @Anja – ak, ja, navne-søstre er ikke altid det bedste i verden.

  @Heidi – tak skal du have! Jeg synes du skal skrue lidt op for din solfaktor, så den rammer 15. Derudover synes jeg du skal prøve dermalogicas Redness Relief spf 20 og evt. deres Barrier Repair, når det er koldt (tjek dermalogica.dk -og se om du kan komme til at prøve inden du køber). Hvis det er begyndende rosacea du har, så vil et lægemidlet Rozex hjælpe (hos hudlægen).

  @Birgitte B – jeg har prøvet begge og kan ikke mærke den store forskel i mit hår (som jo så er langt). Brug kun ultra lidt og kram det ind før du gir’ gas med blæs…og wow (men brug den lejlighedvis pga. silikoneindholdet, som kan tyngde hvis du pøser den i hver dag. Olay er en fugtcreme med et meget højt indhold af vitamin B3, som er en KONGEINGREDINS (rangerer nr. 2 på ingredinsoversigten på dette produkt). Du husker sikkert mine skåltaler for B3.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2012
 • TILLYKKE!!! OG FANTASTISK med kompliment-magneter i min indbakke!

  21/03/2012
 • ÆV!
  Jeg skrev altså at jeg VILLE vinde! Læser du ikke mine kommentarer!?! 😉

  Føler mig frygteligt gammeldags, kender ikke en eneste af beauty-banditterne, men det lyder som om jeg burde prøve.

  21/03/2012
 • CharlotteK

  Hip hurraa, tillykke til vinderne og til de nominerede:-)

  21/03/2012
 • Birgitte B, din frisør har ret. De er stort set ens. Der er ikke megen forskel.

  Kira B. Vi har anmeldt den. Der er også mange af vores læsere, der har skrevet deres erfaringer.

  Og Anette, godt arbejde! Respekt for at I på en eller anden måde bliver enige hver gang!

  21/03/2012
 • Dorthe

  SÅ lækkert. Moroccanoil’en er jo nødt til at vinde en præmie.

  21/03/2012
 • Kira B.

  Forslag til emner på bloggen: non-kirurgiske ansigtløft/foryngelses metóder, syntes det er en jungle.

  21/03/2012
 • Kira B.

  ihhh hvor har jeg glædet mig til at se de nominerede!!! Har hørt meget om Garnier BB creme og var spændt på om den var på listen over populære makeup produkter, stoler ikke på anmeldelser fra producenten og er mistænkelig ved at de skriver at den skal tage af (det må indikator på at der noget kras i den), har du/I hørt noget godt om den som man kan stole på?

  21/03/2012
 • Argh hvor vildt, hurra hurra hurra! TAK! Ih hvor jeg glæder mig til at modtage den:)

  21/03/2012
 • WHAT? Jeg vandt! Hvor fantastisk! Hurra, så er det endelig slut med komøgslugten, glamourliv here I come!
  TAK Anette!

  21/03/2012
 • Moroccanoil har jeg overvejet (har den ‘originale’ udgave). Min frisør siger dog, at der ikke er den store forskel på de 2 produkter og da jeg har kort hår, så vil jeg ikke kunne mærke nogen forskel mht. tyngde…
  Den der Olay – er det en foundation eller creme? (eller begge dele)

  21/03/2012
 • Heidi

  Hej Anette,

  tak for en super fin og nyttig blog! Jeg skriver fordi jeg har brug for et af dine gode råd!

  Jeg døjer med lette karsprægninger og rødmen på kinderne.
  Jeg cykler 1 time hver dag i stort set al slags vejr, og tror at det er pga. vind og vejr, at mine kinder er blevet røde.
  Jeg bruger en ganske almindelig dagcreme fra Nivea med solfaktor 8 både vinter og sommer.
  Kan du give mig et råd til en creme, som måske kunne mindske rødmen?
  Og måske også et foreslag til en creme, som kunne være en bedre beskyttelse for kinderne i hvert fald om vintereren?

  Hilsen Heidi

  21/03/2012
 • uha..så lige mit navn og var lige ved at blive glad… men ak..det var ikke mig :/

  21/03/2012
 • Spændende med nomineringerne og endnu mere spændende at se hvem der vinder! Skal i øvrigt lige have duftet til den Bvlgari Man, deres BVL II er nemlig min egen favorit 🙂

  21/03/2012