fbpx

Vindere plus en olie, du aldrig glemmer nu

Filmklippet varer tre minutter, så jeg håber, du har lidt ekstra tid. Det handler nemlig også om dig og dine favoritter…dem, vi andre gerne vil høre om. Og arrrhhgg altså, der er noget med en olie i det indslag. Produkterne, som er nævnt, er: Eve Lom Kiss Mix (135 kr.), Kjær Wieis Lip Tint (325 kr.), Purely Professional Repair Cream (190 kr.), Herôme negleolie (99 kr.) og Une Matt Minerals Powder Foundation (189 kr.).

VIND & VASK-vinderne blev: MissMuffin, Lise/Walkinrunout, Dorthe K og Bolette Hildebrand. Der er også to hemmelige trøstepræmier til Inger Marie Jessen og Miss Sunflower. Send jeres adresser til open-mind@mail.dk, og i vil få skønhedspakker retur. Stort tillykke.

@Beautyspace på Instagram // Beautyspace på Bloglovin’ // Beautyspace direkte i din indbakke

Musik: Niels Bang Bertelsen, kamera: Kim Vadskær

08/07/2013
Akne-behandling lagde 10 år til Lærkes alder
10/07/2013
Mere hurra-olie

Kommentarer

 • Du er altså en fornøjelse at se på, smukke! Jeg har tidligere skrevet om mine ti yndlingsproduter: http://gt-sanne.blogspot.dk/2012/02/mine-ti-yndlingsprodukter.html

  13/07/2013
 • Jette V

  Kære Anette, jeg har været på opdagelse i blogland de seneste par uger, og jeg synes det er så fedt med den ‘vi-skal-dele-tips-og-erfaringer-osv’ attitude, der er over de fleste blogs :), så nydelsen er gengældt herfra, både dine indlæg og alle kommentarerne!

  11/07/2013
 • lea

  Det gjorde det, Tak:)

  11/07/2013
 • @ Lea – mange tak for dine ord. Du har helt ret i, at soja og tofu sandsynligvis ikke skal overdrives. Jeg har ca. 1 dl sojamælk i mine smoothies – og mht. til tofu, så køber jeg glasset fra Urtekram, som varer til 5 omgange. Håber det giver mening.

  Stor hilsen Anette

  11/07/2013
 • Karina Konrad

  Først… Fedt med lidt video, tak for det.

  Dernæst min ultimative favorit: Læbepomaden fra levevis. Der findes ikke noget bedre end at stå ud af badet, skrubbe sine læber i håndklædet og smøre sine læber ind i den lækre pomade. Man behøver ikke pleje sine læber før næste bad. Uanset om man bruger læbestift, gloss eller andet. Skøn, skøn, skøn!
  Den er beriget med E-vitamin, må jeg skynde mig at sige.

  XXX Karina

  10/07/2013
 • Anja Svendsen

  Min bedste:

  Elisabeth Gierus lip balm til læber og neglebånd.

  Kropsolie enten hjemmeblandet mandel/avocado/argan eller fra Zenz. Bruger også en lille smule i håret.

  Pudder fra Zenz elle Jane Iredale.

  Blush fra tromborg

  Mascara fra Zenz eller Organics

  10/07/2013
 • henrik boysen

  Oliven olie til alt. Indre organer, ansigt, og krop.

  Matas solstift faktor 30 15 g ca 30 kr og Decubal lib balm 30 ml ca 60 kr ( læs anmeldelse her )

  http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/02/en-klasiker-er-fodt/

  Solcreme altid

  Matas fod og hælcreme

  HTH the original universal creme. Nok danmarks, måske verdens billigste kemiske peeling. 🙂 med ca 5% AHA syre uden parfume ca 40 kr for 100 ml

  M.V.H http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk

  Ps altid dejligt at se folk i live 🙂

  10/07/2013
 • Tanya

  Du er så SKØN, Anette! Herligt at du bare fanger en potentiel misforståelse i luften og bruger den til at gøre indlægget morsomt. Tak for tips og dejlighed i lange baner! 🙂

  10/07/2013
 • Nej en god video- var helt opslugt i de 3 minutter den varede 😉
  Rigtig gode favoritter og tip. Især negleolien….

  Jeg har faktisk også selv lige lavet en indlæg om mine juli-favoritter. Du kan se dem lige her hvis du har lyst:
  http://cathrineurhammer.dk/?p=901

  10/07/2013
 • Susan

  Du er bare SÅ god – :-)Kort, præcis og informativ med et smil på læben! Vi glæder os til at se flere 🙂

  10/07/2013
 • Charlotte J.

  Til den lidt tørre kropshud: Organic Circle Body Cream (i plasticbøtte) fra Rema 1000 til omkring 20-30 kr.

  Den er svanemærket, uparfumeret og efter mere end 20 års søgen efter noget, der mætter min hud på kroppen døgnet rundt – og jeg har både været rundt omkring de dyre mærker, Matas’ fornuftige mærker og apotekets fornuftige og dyre mærker, så står svaret på hylden hos Rema og koster næsten ingenting.

  Tilmed i grøn/hvid bøtte, der efter brug (og vask) kan genanvendes til perler og andet småt på pigeværelserne.

  Det er nu min favorit 🙂

  10/07/2013
 • Helle V

  Jette V: Jeg vil bestemt anbefale at man prøver den! Man kan også få nogle med hhv. ler og kul, men den jeg har er bare helt naturlig, og den er genial 🙂

  10/07/2013
 • Jette V

  @ Helle V: har lige googlet konjac svamp – det lyder helt sikkert som noget der skal prøves :)!

  10/07/2013
 • Helle V

  Min favorit p.t. må være den konjac svamp, som jeg bestilte over ebay til den nette sum af 18 kr. inkl. porto. Jeg kan slet ikke få armene ned over den effekt den har haft på min hud i ansigtet i den uges tid jeg har brugt den. De små knopper i panden er forsvundet, mine porer virker mindre og huden stråler. Jeg er hooked! 🙂

  10/07/2013
 • Anette J

  @ MetteG. Tak for oplysningerne. Nu vil jeg også prøve Eucerin.

  10/07/2013
 • MetteG.

  @Anette J – jeg bruger Eucerin Hyaluron Filler serum og dagcreme. Jeg er ret imponeret og begejstret fordi det faktisk giver en synlig forskel ift glød og spændstighed og det ser ud som om jeg har færre linjer (jeg er 42).

  Serummet kommer i små ampuller, der skulle holde til en uge morgen og aften. Jeg bruger det kun om morgenen og det holder i hvert fald til de lovede to uger, hvis jeg kun bruger i ansigt og hals.

  10/07/2013
 • Lotte

  Eucerin Hyaluron Tag, Eucerin Hyaluron Nacht, Eucerin AQUAporin ACTIVE Hydraterende creme spf 15

  Armani Master Corrector

  MAC Fix+

  Clinique Cream shaper for Eyes i 105 Chocolate Lustre

  Diorskin Nude BB Creme

  09/07/2013
 • Marie

  Åh, god video, Anette (og flot hår…hehe, hvis du forstår sådan en lille én).

  De fem ting jeg for tiden ikke kan leve uden er:
  – Dermalogicas multivitamin power firm
  – Mirenesses mascara
  – MACs studio finish concealer
  – L’oreals hårolie
  – Sabons butter cream

  09/07/2013
 • Maj-Britte

  Aj altså du er så god “live”;-)- mere af det tak!… Favoritter- i skønt miks lært af beauty space- til min kosmetologs skræk;-)))
  Amazing Space Lindenblossom rens, Jurlique rosewater mist, Organic Pharmacy Rosehip Oil, Oskia Bedtime Beauty Boost- oss om dagen, Vichy spf 50- den matte:), Ole H Truth øjencreme m spf- og så alt det andet farveladehalløj;-))

  09/07/2013
 • Lene Østerberg

  Tak for fint indslag! Mine favoritter er BB creme fra MAC, creme blush (sun touched) fra Kjær Weis. Har lige købt bodyscrub og olie fra Karmameju – glæder mig til at prøve det. Sidst men ikke mindst er jeg så glad for min rens fra A-derma, som du har anbefalet. God sommer 🙂

  09/07/2013
 • Dejlig video med nogle gode anbefalinger! Jeg har også lavet en video med mine yndlingsprodukter, og viser også hvordan jeg bruger dem!:) Måske kan du få inspiration til hvordan man kan filme noget, og få nærbilleder med af produkterne:P
  https://vimeo.com/62258276

  09/07/2013
 • Anette J

  @ MetteG. Vil du ikke skrive navnene på de produkter, du bruger fra Eucerin?

  09/07/2013
 • MetteG.

  Dejlig video. Dem må du godt lave nogle flere af fordi det nu engang giver noget ekstra at se dig fortælle i stedet for “kun” at læse:-)

  Favoritter:
  Læberne får Tromborgs Lip Cure hver morgen og det gør en kæmpe forskel.

  Ansigtet får hyaluronsyre efter anbefaling fra dig og det gør virkelig underværker. Jeg har brugt Eucerin fra apoteket i form af serum og dagcreme.

  Øjenen får creme fra Beauté Pacifique – genialt.

  Makeup – meget forskelligt, men min favorit som jeg har brugt i årevis er Clarins “double Fix Mascara” som er en slags regnfrakke men tager på oven på mascaren og som gør den vandfast. Jeg kan godt lide farvede mascara og de er sjældent vandfaste så hvis jeg ved det bliver en lang dag eller at der kommer regn så bruger jeg den. Genialt!

  Hænder og negle – negleolie fra Seacret eller CND og creme fra La roche-Posey.

  09/07/2013
 • Tak for gode tips. Her er min uundværlige. Den har jeg brugt til børnebørns små sår og andre pludselige opståede problemer. Til mine hænder efter flere timers sandslottebygning, til mine tørre hårdspidser og neglebånd når jeg har glemt alt andet. Her er den = Smith’s ROSEBUD SALVE. 🙂

  09/07/2013
 • Så fin video, Anette… og ja negleolie er et super hit 🙂
  Jeg bruger én i en stift, men også fra Herôme. Foruden den, er mine favoritter dagcreme fra IS Clinical, Pressed powder fra Jane Iredale, makeupfjerner fra Avéne og endelig bodylotion fra Balance Me 🙂
  …. og så tror jeg da godt, at jeg kunne få et par ekstra, med den skønne præmie, jeg nu modtager….. YEAHHH
  TAK!

  09/07/2013
 • Hihi nu kender jeg godt olien i forvejen, men nu glemmer jeg den helt sikkert aldrig igen 😀 Den er nemlig rigtig god, det var den første af slagsen jeg købte da jeg begyndte at lege med lakker 🙂 PP cremen er i øvrigt også rigtig god hvis man et blevet solbrændt 🙂 Jeg er i hvert fald helt med på vognen med de to favoritter, teint, mineral Foundation og læbe dimsen må jeg nok springe over. Mine øvrige favoritter pt er La Roche Posay thermal spring water, til min førnævnte solbrændte hud og så må de sidste to gå til et par lakker fra henholdsvis Essie, Sunday Funday og Loreal Color Riche Island in the sun 🙂

  09/07/2013
 • Ann

  Fem favoritter jeg får svært ved at vende mig fra 😉
  Clarins Håndcreme
  Beauté Pacifique Bodylotion til tør hud
  Morrocan hair oil
  Bioderma make-up remover (face and eyes)
  Creme de la Mer – The cleansing foam
  xxx Ann

  09/07/2013
 • sus bruun

  Super video – og haps jeg snuppede lige tippet med Purely Professional Repair Cream
  Mine favoritter lige for tiden og som med sikkerhed skal med på ferie er:
  Mandelolie fra urtegården til hele kroppen , negleolie fra cdn (jeg har nemlig også fået det gode råd)og nordisk birk superfugt håndcreme giver de fleste andre håndcreme baghjul. Tromborg lip cure og nars satin lips pencil..

  09/07/2013
 • Hvor er du bare god – forneden…! Min favorit lige nu er Dermadoctor Wrinkle Revenge3 antioxidant enhanced glycolic acid facial cleanser – lidt af en mundfuld, men hold op, hvor den goer noget for huden!

  09/07/2013
 • lea

  Kære Anette,

  Tak for en fantastisk lærerig og givende blog, min hud stråler simpelthen efter jeg har taget flere af dine råd i brug.
  Jeg har tilføjet soymælk til min kost, laver en fantastisk “drik” som min mand kalder det (han elsker det også, og det siger ikke så lidt, for han er vestjyde :-)) af soyamælk, skyr, bær eller vindruer, kokosolie og chiafrø, og min hud elsker det. Jeg døjer med gennemsigtig hud, men efter at soyaen er er kommet til er min hud blevet mere fyldig:)

  Mit spørgsmål drejer sig derfor om soya, for jeg har læst i en af dine egne kommentarer til et af dine blogindlæg at du blander både soyamælk og tofu i din smoothie, hvor meget af hver kommer du ca. i? Jeg kunne nemlig godt tænke mig at prøve tofuen, men synes at have læst at man kan overdrive med soyaen?

  Håber du har et godt råd?

  Alle de smukkeste HUD-hilsner, Lea

  09/07/2013
 • Meget mere video med Anette – TAK…
  Herôme olien bruger jeg også under negle spidsen – i enden! – om man så må byde ind med…
  Favorit lige nu APIVITA wine serien og EVOLVE’s nye AHA maske <3

  kram til dig
  vi vil ha' wienerbrød – skriger Karius og Baktus, med samme ihærdighed råber jeg – flere videoer TAK

  09/07/2013
 • Mette Holmgaard

  Ved godt at Video Killed the Radio Star. Men sådanne indslag kan du godt lave flere af. Det er ren Læs og Forstå for os i den lidt tungere ende!

  09/07/2013
 • Susanne

  Fantastisk video – det kan du godt gøre noget mere !!

  09/07/2013
 • Katrine Reher

  Super video, må ud og købe den negleolie! Du giver altså nogle af de bedste tips!

  Mine favoritter lige nu er

  Vichy Capital Soleil Sollotion til ansigt og krop faktor 50+ – jeg ved godt at nogen påstår at man aldrig har brug for mere end faktor 15 i DK. De har med garanti aldrig været rødhåret fra naturens siden!

  Raps olie og en vaskeklud – min go-to ansigtsrens lige for tiden. Jeg smører lidt olie ud på huden, hopper i bad, bruger vaskekluden i ansigtet, og vupti, blød og lækker hud, der ikke skriger på fugt!

  Clarins Super Restorative Replenishing Comfort Mask – fordi nogle gange skal der ekstra fugt og kærlighed til huden.

  Orifludio – til mit hår, der også skal have ekstra fugt som sommeren.

  Omelet med grønt til morgenmad – proteiner gør noget for min krop og mit humør jeg ikke var klar over. Og det holder mig væk fra sukkerfælder, så som morgenmadsprodukter i pap-pakker, fra morgenstunden.

  09/07/2013
 • Fin video, og dejlig at høre dine favoritter 😉
  Purely Professional Repair Cream er min evige favorit. Jeg bruger den til alt, også ansigtet, når der er tørhed eller stress på spil.
  Jeg er også ret glad for Zinobels ansigtsolie, som fugter uden at fedte.
  Dr. Scholls creme til hælrevner er den bedste fodcreme om natten.
  Neglene plejes af SpaRitual Cuti-cocktail og Dr. Scholls negleolie-pen. Hænderne forkæles af Bodyshops Hemp hand protector, som godt nok ikke lugter så godt, men som bare er effektiv.
  Til læberne er Tromborgs Lip Cure og Eucrins Acute Lip Balm lige nu mine favoritter.

  09/07/2013
 • Mie Skriver

  Dejligt med en video!:-)
  Nogle af mine yndlingsprodukter er dr. Schellers orange calendula håndbalmsam; jeg tanker altid op i Tyskland, fordi den koster 13 kr. og er virkelig god. I DK koster den mellem 60 og 70 kr. i fx. Matas! De har dog ændret formularen, men den er stadig god. Generelt kan man købe lækre billige ting i Tyskland med fin ingrediensliste.
  Derudover æææælsker jeg dermalogicas moisture hydrating et eller andet maske!:-)
  Volume million lashes mascara fra Loreal.
  Opi neglelakker!
  Og guerlain terracotta bronzer<3
  Nok snak! Tak for dælig blog:D

  09/07/2013
 • Nanna Friis

  Fin video Annette!! Og når du spørger om man lige har 3 ekstra minutter tænker jeg altid: Bare hun dog ville blive ved med at snakke – det er nemlig så interessant. Jeg har netop købt den bog, og den ligger stadig upakket op, fordi jeg vil have ordentlig tid til at sætte mig ned og læse.

  Tror du, at man kan købe Kjær Weis billigere i USA (eller hvordan hun staves), den bliver rost meget alle steder.

  Jeg skal snart til New York, og tænkte om du nogensinde havde lavet en guide over ting man kunne købe skønhedsmæssigt? Ville jeg super gerne høre.

  Mine 5 favoritter (jeg er hudplejefreak): Emma Hardie Cleansing Balm, Kielhs serum til sensitiv hud, Make Up Forever HD foundation, MAC lightscape highlight og carmex lipbalm. Undskyld for den lange mail:) Ren kærlighed, Nanna

  09/07/2013
 • Jette V

  Jeg går ud fra vi snakker all-time faves? – så bortset fra Ole H og MAC kommer mine her:

  Helosan salve (I ved, den blå kopattesalve…?). Bedste fodcreme EVER! Men er lidt fedtet så det er noget med at smøre fusserne ind lige inden man smækker dem op i sengen ved sengetid. Til gengæld har man de blødeste fusser dagen efter, og det holder et par dage, så man behøver ikke engang at gøre det hver aften 🙂

  Elisabeth Ardens Eight Hour Cream – god til næsen når man har en generalforkølelse og kan gøre Rudolf Rensdyr rangen stridig som julemandens yndling. Giver både luft i næsen og dæmper den røde tud :). Desuden bruger jeg den som læbepomade hver aften lige inden jeg går i seng. Det er kæresten ikke så vild med, men han vil jo også gerne have bløde kysselæber, ikke ;)?

  Matas’ øjenmakeupfjerner (den hvide med striberne) – det er bare aldrig lykkedes mig at finde en der var bedre (og billigere)!

  Silikonefri shampoo/balsam (har fundet den i Holland sidste vinter, kan ikke lige på stående fod huske hvad den hedder… noget med kokos, i hvert fald) – Hennafarvningen bider så meget bedre fast i håret, og man kan faktisk ikke se udvoksningerne før efter 4-5 uger.
  Hennafarve til håret (farven er så meget flottere end kemisk farve). Kan ikke huske mærket, men vi køber en pose til 7 euro i Holland, der rækker til to bundfarvninger. Er kæreste med jordens største handyman, og det inkluderer også at han gladeligt farver mit hår ca. hver 4. uge – det var faktisk hans egen ide, og han synes oven i købet det er sjovt! Og så sparer vi jo en masse penge, det kan han også godt li’ 🙂

  Kunne godt fortælle videre om noget hårkur og hårolie, men har vist så rigeligt overskredet nu, hvad andre gider læse… 🙂

  09/07/2013
 • Dorte Daugaard

  Forresten kan jeg godt huske, du fortalte om det med at vaske håret bagvendt for lang tid siden. Jeg prøvede det dengang, men startede med en omgang olivenolie som hårkur, og derfor blev resultatet lidt fedtet og tungt, så jeg fik aldrig gjort det igen.
  Har nu afprøvet det siden din reminder – og det er super fedt! Håret får den der gode 2. dags-feeling 🙂 Altså det der med, at håret ofte føles bedre 2. dag efter det er blevet vasket.
  Tak for reminderen!
  Jeg er nu officielt en copycat! 🙂

  09/07/2013
 • Dorte Daugaard

  Den er stadig privat – hvad mon den olie skal bruges til…?? 😉

  Tillykke til vinderne!

  09/07/2013
 • A. Rosager

  Man kan ikke se videoen Anette… Der står at den er privat;)
  Tillykke til de heldige vindere!

  09/07/2013

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!