fbpx

Vis mig, hvor du er ramt

canadainsta

Jeg er tilbage i min stol. Gennemvarm af at se, hvor godt I har taget i mod gæsteindslagene de forløbne tre uger. Kommentarfeltet har glødet både her og der. Men nu er jeg sindssyg spændt på din sommer – spændt på, hvad du har oplevet, set, smagt og smurt på. Så derfor:

Sæt et @beautyspace på dit lækreste wow-sommer-foto på Instagram. Gerne ét eller flere der fylder dig med ro, energi, bølger af glæde, sus i maven eller noget helt andet. Vinklen må gerne være skønhed, men det er intet krav for at blive udtrukket blandt de 10 (ja, du læste rigtigt) 10 heldige Instafoto-vindere, der vil få en generøs øko-goodiebag tilsendt fra Dr. Hauschka. Eneste krav er, at det er et sommerfoto, der rører dig plus et tagget @beautyspace ved billedet, så jeg kan se det. De 10 heldige afsløres allerede her på bloggen mandag den 27. juli.

GØR SOM LISE, der er både skælder (lidt) ud og samtidig tager noget op, naturen kan. Men som kan være vanvittigt svært at tage imod. Læs hende.

16/07/2015
Så kjolen passer
21/07/2015
Derfor holder kvantitet

Kommentarer

 • Helle Rick

  Som altid fantastisk flotte billeder. Skøn ferie og fantastisk natur. Vi følger dig hvor i verden du er. Hurra for Instagram 🙂

  21/07/2015
 • @ Tina Nymann – Det giver i hvert fald mere spændende læsning.

  @ Amaja – Du kan sagtens være med, da det ikke partout skal være feriebilleder, bare hvad der gør/har gjort dig sommerglad.

  @ Kirsten V & HeLene – 1000 tak. Jeg mærker jer på Instagram, tak for det.

  @ Maiken C – 1000 tak.

  @ Marie R – Og et godt råd jo. Det sidste.

  @ Pernille S – Så er du også tilbage i arbejds-mode – og juli er en god måned at starte igen, for alt er lidt langsommere.

  Stor hilsen Anette

  21/07/2015
 • Sikke en masse gode kommentarer, altid skønt når folk har en holdning til tingene;-)

  21/07/2015
 • Velkommen tilbage, håber du har haft en fantastisk ferie i Canada. Det har set sådan ud. 🙂

  20/07/2015
 • HeLene

  Velkommen tilbage, jeg har nydt at følge dig og dine smukke billeder på instagram! Og af gæsteindlægen sæføli´!

  20/07/2015
 • Maiken Charlotte

  Hej Anette! Velkommen tilbage fra ferie 🙂 Sikke flotte billeder, du har fået taget 🙂 kh Maiken

  20/07/2015
 • Marie Rasmussen

  Velkommen tilbage ☺
  Heldigvis er sommeren ikke slut endnu. Ferien er måske, men ikke sommeren. Faktisk har jeg lige i dag hørt at sommervejret først melder sin ankomst i august og september. Og så er det bare med at huske på alle dine gode råd om solcreme, skygge, solhat og masser af drinks (hov … det sidste er vist et af mine egne råd)

  20/07/2015
 • Pernille Sparsø

  Skønt du er tilbage Anette. Min ferie slutter i dag, så hvad kan være bedre end et glædeligt genkig

  20/07/2015
 • amaja

  godt du er tilbage ,jeg har ikke holdt ferie så jeg kan jo desværre ikke være med i konkurencen

  20/07/2015
 • @Superheltemor – Det er jeg SÅ glad for, at du synes.

  Stor hilsen Anette

  20/07/2015
 • Du tager så fine billeder! Velkommen tilbage!

  20/07/2015
 • @ Christina K – Stor tak, det er godt at være tilbage.

  @ Jette V – Sofa-Frankrig lyder nu heller ikke værst.

  @ Rie Dyrnes – Jeg er sikker på, at du sørger for at få en masse ud af Danmark.

  @ Birgitte B – SÅ GODT Birgitte – og jeg har set dine fine billeder. Godt med smøre-smøre.

  @ Lise – Det er skam mig, der takker dig, og ja, håber snart vi ses.

  Stor hilsen Anette

  20/07/2015
 • Christina kragh

  Dejligt du er tilbage fru Poulsen billeder er tagget @beautyspace på instagram

  20/07/2015
 • Velkommen hjem kære Anette :)! Det ser ud til at du har haft en fantastisk ferie! Jeg er ‘bare’ herhjemme, men det er nu ikke så tosset endda. Er dog – fra sofaen – på vej Frankrig rundt 😉

  20/07/2015
 • Rie Dyrnes

  Skønne billeder, som jeg har fulgt på Instagram.Selv har jeg måtte nøjes med små ture i Danmark, men her er nu også skønt 🙂

  20/07/2015
 • Jeg har præsteret at være den eneste på ferien til Kreta som ikke blev det mindste rød! Og jeg indrømmer gerne (nu), at det var en lettelse at stå op i morges og ikke skulle iføre sig 4 liter solcreme før jeg gik ud af døren… Tænkte på dig så mange gange under ferien. Smøre, smøre og smøre… det virker! Og ikke en eneste herhjemme har sagt til mig ‘hvor er du blevet brun’ – og helt ærligt, det er faktisk ret så tilfredsstillende. (jeg er dog blevet ‘brun’ – så meget som jeg nu kan med lys, sart og fregnet hud). Håber du har stor-nydt Canada. kh. Birgitte

  20/07/2015
 • LIse

  Jamen, det er da godt, at jeg blev ‘ramt’ af din overskrift (dem er du pokkers dygtig til), så jeg fik set, at du sender dine læsere på besøg hos mig. Tak kære Anette….og efter dagens fotos at dømme, så er det vist noget af en fantastisk ferie, du har haft. Jeg håber, vi snart ses til ‘noget i byen’, så jeg kan få lidt fortælling ude fra verdens store smukke natur.

  20/07/2015