Vitaminboom

Snup vitaminernes kraft og saft til din hud

Snup vitaminernes kraft og saft til din hud

Smørbar vitamincocktail fra Dermalogica

Smørbar vitamincocktail fra Dermalogica

Vitaminer har kronede dage på skønhedshylderne. Måske fordi de rimer på sundhed og realisme. Men også fordi vi vil væk fra det før så stramme og ydre skønhedsfokus med indblik i stjernernes diæter og dyre Botox-vaner. Sociolog Eva Steensig har netop fortalt mig, at vi samtidig er på vej væk fra mudder-wellness og ren feel-good. Vi stiller nu højere kliniske skønhedskrav – gerne med balance på alle plan (ja,ja,ja) og gerne med dokumenteret effekt – og her passer vitaminerne perfekt ind. Deres effekt kan nemlig ofte bevises og giver derfor mere end bare jeg-har-det-godt-med-mig-sig-effekten.

Af smørbare vitaminer er jeg vild med Dermalogicas multivitamin-kapsler med essentielle olier, A-, E- og C-vitamin (og de dufter fuldstændig som de multitabs, jeg slugte som barn).

Kaster du dig over vitaminer for din huds skyld?

SNUP TENDENSEN: Jeg håber, du har tid og lyst til at læse artiklen ’Powerkick din hud med vitaminer’ i det ELLE, der er ude netop nu. Hvis du nogensinde har overvejet en A-vitaminsyre-behandling, så får du – i samme skriv – fordele og ulemper. 

Du finder artiklen 'Powerkick din hud med vitaminer' i det nye ELLE

Du finder artiklen 'Powerkick din hud med vitaminer' i det nye ELLE

27/12/2009
EnergiGuf
29/12/2009
Balenciaga vinder over vitaminerne

Kommentarer

 • Tak. Jeg kopierer og gemmer dit svar til, der er lidt ekstra penge på kontoen.

  02/01/2010
 • Nu fik jeg læst din gode artikel, Anette 🙂 Lækkert med en sådan behandling. Jeg skal lige høre, om du har nogle bud på, hvilke E-vitaminer i kapselform, man skal købe, hvis man gerne vil starte uden at ruinere pengepungen?

  29/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Linda – undskyld det sene svar. Du kan købe Bio-E-vitamin i kapsler fra Pharma Nord (pharmanord.dk), hvor der ca. er 150 kapsler i en pakke (men det er rart, at det er en lille porions-næringsolie, som du kan presse ud og smøre på huden fremfor en større flaske, som hurtigt kan blive kedelig). Det kan også være ren hvedekimsolie, som fås i kapsler hos Matas og div. helsekostbutikker. God fornøjelse. kh Anette

   01/01/2010
 • Jeg vil snarest læse din artikel 🙂

  29/12/2009
 • lone

  Hvad er fordelen ved kapsler egentlig – altså udover at de ser finurlige ud?

  28/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Lone, fordelene – synes jeg – er det ‘portionsanrettede’ element, hvor du i en kapsel får den den nødvendige mængde og altså undgår at stå med klør fem i en creme. Derudover er kapsler lette at ha’ med sig og endelig er de super hygiejniske og indeholder færre konserveringsstoffer, fordi de er i en lufttæt emballage. kh Anette

   29/12/2009
 • Meget inspirerende – tror jeg vil kaste mig ud i nogle kapsler af en slags, hvilket jeg ikke har prøvet før! Oven på juleræset har man virkelig brug for et skud sundhed – både inden i og uden på!

  28/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Glad for at du blev inspireret. Inden du springer ud i et køb, synes jeg, du skal prøve kapslerne først…spørg efter et par prøver ved en dermalogica-forhandler tæt på dig (se evt. på dermalogica.dk). Det er så ærgeligt at kaste penge efter noget, som måske ikke lige passer til ens hud eller temperament. kh Anette

   29/12/2009