fbpx

Vores bøger plus en kærlig hilsen

Får sådan lyst til at spørge, hvordan det går med sukkerstoppet? Og dig. Om det går overhovedet? Hvis det er en udfordring at holde skansen, så er der gode nyheder lige om nogle linjers tid. Men først et tip om, at jeg har fået en mindre portion bøger hjem, som bliver sendt ud sammen med en Rudolph Care overraskelse i dag. Hvis det var noget, kan der bestilles her:

Kender du ikke bogen, vil jeg nøjes med at gengive et par glade linjer fra mit forlags pressemeddelelse: På få uger ramte bogen Slip Rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus med forord af Ellen Hillingsø flere bestsellerlister – fordi bogens budskab rammer tidens krav om ærlighed… også på skønhedsfronten. Bogen giver en samlet opskrift på, hvad der virker, så det er enkelt og ligetil at fremstå i den bedste og mest velkonserverede udgave af sig selv. (de er søde på det forlag). FOTO: helloanne.com

Ditte deler også ud i dag. Ikke bare af dagens hurra-opskrifter i forbindelse med #thefoodbeautyweek, men også hendes hit af en bog sender hun i dag ud med en lille ekstra gave. Bare sådan fordi hun er en overskudsdame, hvis du spørger mig.

SNUP TIPPET: Vi er vilde med, når du Insta-deler dine udfordringer, tips og tricks med hashtagget #thefoodbeautyweek. Der er morgenmads-smoothie og andre godter på @Beautyspace og @Ditsen. Og jo, det er lige nu.

25/06/2014
Det bliver godt på TV2
25/06/2014
Hvad er der lige med djævlebogstavet S

Kommentarer

 • Jette V

  Æjh, altså…. har eeeeendelig fattet det der hashtag hejs… Det virker jo kun på mobiludgaven af Instagram, ikke på laptop’en. Er normalt ikke IT tungnem, men den her måtte jeg arbejde for… Nåmen hejsa, har lige en del jeg skal have indhentet – på smartphonen, forstås 😉

  25/06/2014
 • Åh, det gik virkelig galt i går for mig… men i dag er en ny dag, og jeg spiser æble 😉

  25/06/2014
 • Kathrine

  Tak, det går ok (er holdt op med at have pletter for øjnene), men har fået helt utrolig uren hud? Det giver da ingen mening – eller hvad?

  Tak, for verdens bedste blog 🙂

  Kærligst Kathrine

  25/06/2014
 • sus bruun

  Det går faktisk ok..droppede honning i den altandyrkede myntete i går, samt fuldkornskiksen til – men jeg spiser stadigvæk 1-2 frugt om dagen..og skal lige holde mig helt fra de tørrede frugter…men jeg er i træning med nul is – på grund af laktoseintollerance, og sodavand og kager er ikke normalt ikke på menuen

  25/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Carla Mickelborg – Lyder godt. Jeg er helt sikker på, at du vil finde tons af god inspiration ovre hos Ditte fra The Food Club (she rocks).

  Stor hilsen Anette

  25/06/2014
 • Jeg er startet på LCHF – fedt er det nye sort!;) Ej, helt seriøst, så er det overraskende hvor lidt jeg savner søde sager, ja endda bare frugt! Jeg var ret træt efter en uge, men nu virker det som om min krop har vænnet sig til det nye brændstof – og jeg kan kun anbefale at prøve den:)

  25/06/2014