Walk-in beauty crawl

Jeg er lige kommet hjem fra Lyngby….lyder det så som om, det var Paris, London eller Berlin. Men Kgs. Lyngby er nu cool nok.  Anledningen var, at Matas har født en spritny stribe concept stores, der ikke har det fjerneste at gøre med striberne, som du kender dem. Stylebox er derimod navnet på et beautystop, hvor det er muligt at få den helt store tur. Til håret, neglene og ansigtet – dog ingen hudpleje. Bare makeup. Uden at forudbestille flere dage forinden kan du sætte dig i stolen til enten fuld skrue eller hverdagsopgradering (med mindre 25 andre har fået idéen på samme tid, og derfor kan gammeldags tidsbestilling også lade sig gøre). Udover bar-miljøet, sex-me-up-løsninger (det kalder de det) og rigtige makeupartister, hårstylister og neglekloge, så er der mærker som Lernberger Stafsing, Bumble & Bumble og Smashbox på hylderne. Se hele beauty-baduljen her.

SNUP TIPPET: I disse timer har Stylebox slået dørene op i Lyngby Storcenter og Fields, hvor makeupartister fra Smashbox og BareMinerals lægger gratis makeup og der bliver taget billeder, du kan få med dig. Konceptet rulles ud over hele landet i løbet af sensommeren.

Har du været forbi, vil jeg gerne høre din mening. NB: Gratis beauty-bidder fra Beautyspace i din indbakke sker her

11/06/2013
Højde-tips på TV for de morgen-friske
13/06/2013
Andrea-hår og de to eneste makeup-produkter, du behøver

Kommentarer

 • Jeg glæææder mig til at sætte mine ben i en af dem… Super nice koncept!

  http://www.chanie-beline.blogspot.com – En blog om bl.a. hårpleje 🙂

  13/06/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sidste – det er ikke glemt. Det lover jeg. Fik mail fra Ole i går aftes…og info er på vej. I promise.

  Stor hilsen Anette

  13/06/2013
 • Jeg er simpelthen NØDT til at prøve en sex-me-up!!! 😉 Det lyder superlækkert og på tide at der kom sådan noget i lille DK.

  12/06/2013
 • maria

  Og du besøgte mig ikke? Jeg må i Lyngby Storcenter så

  12/06/2013
 • Rie

  næhh HELE landet – hvor skønt – tak for info 🙂

  12/06/2013
 • Metteline

  Det lyder altså superfedt – det vil jeg helt sikkert benytte mig af, fx til quickie-manicure o.l.

  12/06/2013
 • Sidse

  Heej AK.
  Du nævnte for noget tid siden at ville lave et indlæg omkring mælk og intolerance – har siden da ventet i spænding. Har du lavet dette indlæg endnu? Eller er det på trapperne?
  Kh Sidse

  12/06/2013
 • Hvor ser det bare cool ud 🙂

  12/06/2013
 • Lyder interessant! Det er i hvert fald noget jeg gerne ville prøve! Forhåbentlig kommer næste butik/salon i Århus (i stedet for at plante det hele ovre på Sjælland, ligesom Sephora).

  12/06/2013
 • Jeg kiggede forsigtigt derind igår, da jeg alligevel var i Lyngby Storcenter, åh hvor jeg dog havde lyst til at gå ind og fortabe mig i al lækkerheden og give migselv min første rigtige manicure. Desværre var jeg alt for bevidst om de to mænd, den voksne og den pre-teen, der sad nede i en bil i parkeringskælderen og ventede på min retur.
  Men jeg skal helt sikkert forbi, overvejer at det skal være i forbindelse med min fødselsdag lige om lidt.

  12/06/2013
 • Det lyder som en dejlig idé. Håber jeg kan nå forbi Fields i løbet af sommeren.

  12/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Det lyder som et HIT! Ser frem til at de kommer til Smilets By 😉

  12/06/2013