Weekend-lur

Det er lige så godt, som det ser ud. For real.

Det er lige så godt, som det ser ud. For real.

Hvis du nogensinde står og skimmer en spa-menu og tænker ælle-bælle-hva’-skal-jeg-vælge, så snup en omgang watsu – også kaldet water balancing massage. At hoppe i poolen med sin spa-massør lyder måske en anelse tæt. Og det er det også, indtil vandet skyller den generte følelse væk og beviser, at det her er den mest afslappende treat du kan forestille dig – selv med vandskræk i blodet (som i mit tilfælde). Hjulpet af en skumgummi-snabel under knæene og en vandafvisende pude i nakken OG en forsikring om, at kvinder åbenbart flyder bedst (!), bliver du båret som en baby, trukket og masseret rundt i vandet. Forbered dig på at skulle lave ingenting bagefter, for følelsen af døsig trancetilstand bliver siddende i kroppen.

SNUP TIPPET:
På det fancy Adlon Day Spa i Berlin er der watsu på menuen, men hvis du ikke liiiige er på de kanter, så har Vejlefjord en dygtig vandterapeut, der hedder Charlotte Versteeg – som med garanti styrer behandlingen med sikker, blød hånd. (se mere på vejlefjord.dk)

29/08/2009
Hver duft til sin tid – sådan helt bogstaveligt
31/08/2009
Maleri

Kommentarer

 • Heidi

  Wow hvor lyder det fedt. Der vil jeg hen. NU!

  30/08/2009
 • JOAN

  Ja, du plejer jo at have en god smag, så det vil jeg da helt sikkert overveje. Lyder da bare fantastisk. Mon ikke min mand kan overtales til at tage med? Er der noget der kunne lokke mænd dertil?

  30/08/2009
 • Marianne

  Hej – jeg har prøvet vandterapeuten på Vejlefjord og hun er FANTASTISK. Det kan godt være at watsu er en spabehandling forbeholdt voksne…men det kunne også være fedt med en børne-version (til dem med krudt i rumpetten) – tror det det ville hjælpe. kh M

  30/08/2009