Weekend-reklame

untitled

Har du hørt om Eco-tainment? Hvis ikke, er ordet heldigvis ret lige ud af posen og kræver vist ikke den store forklaring. Endelig, endelig, endelig er der nemlig et officielt modtræk til a-r-o-m-a-t-e-r-a-p-i (kan du mærke, der er indbygget træthed i dét ord) og al det overkorrekte grønneri. Og misforstå mig ikke. Jeg er vild med økologi og produkter, hvor ambitiøse og nørdede cremekokke kræser for indholdet. Men verden har bare pludselig taget sådan en NEJ-drejning. Nej til dit, dat og dut-indhold. Og hvem vil ikke også gerne også vide, HVAD der er i.  Derfor håber jeg sådan, du vil spare på fredagsslikken og i stedet liste det nye ELLE ned i tasken og læse mine ord om ECO-TAINMENT. Der er guf fra en sociolog og en trend-ekspert plus lidt om dåsekærlighed, rød-løber-olie, gnavne køer i løbetid, grøn (dejlig) overnatning og luksusreperation. Hvis jeg kunne, ville jeg sende dig hele magasinet. I dag.

SNUP TIPPET: HVIS nu mit reklameindslag virker, vil jeg også anbefale Mikkel Hyldebrandt & Søren Hedegaards foto-beautyserie (i samme magasin). Siden jeg så den, har jeg nemlig øvet mig i at blande to læbestifter på samme måde, som de gør.  Og jo, så er der jo liiiiige en sidste sag, som jeg tror vil interessere dig, fordi vi jo allerede sidder i cyberspace …nemlig artiklen herunder. PS: Lur lige hvad Urtekram siger om deres bloggere. Én af dem er dette skønne menneske.

untitled

28/04/2011
Hvis jeg nu siger seriøst kraftigere hår…
02/05/2011
Flotte Lotte – og et par opløftende ansigtstricks

Kommentarer

 • Susanne Jensen

  Skøn læsning 🙂

  02/05/2011
 • HURRA!!!!
  JA til LIVET og JA til DUFTE;-)

  02/05/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Julia Kim….ahhhh you make me smile. Og det er jo store ord fra en af landets opkvikkende aromaterapeuter.
  @Sveta – du har ret, der er flere og jeg synes de mest af alt gør irriterende ondt på læberne. Og faktisk er det udnødvendigt,for en alm. lipgloss (de meget blanke) vil altid give synet af større læber. Prøv også med en fersken/hudfarvet læbestift at køre den helt ud til læbekanten og en anelse over (0,1 mm) og fyld op med masser af gloss midt på munden. Så VIL du se løjer. kh Anette

  02/05/2011
 • JA Anette. Jeg synes sgu osse ordet a r o m a t e r a p i lyder lidt træt (aromaterapeutiske essenser af rosmarinolie afhjælper dog enhver træthed;0).
  Glæder mig til at læse din artikel i ELLE!
  Opkvikkende 1. Maj hilsner, m noter af grape, bergamot og sort peber fra duftdesigneren;-)

  01/05/2011
 • Sveta Broch

  Tusind tak Anette!
  Tak for svaret. Den MÅ jeg bare eje :o))
  Jeg glemte at spørge dig om du har prøvet eller måske kender du nogen som har prøvet gloss/balm som maximere ens læber? Hvad er din erfaring med dem? Er det fup eller er det noget om det? Jeg ved dior laver en og jeg mener der er flere…
  VH Sveta

  29/04/2011
 • @Sveta – tak og jamen det er Youngbloods gloss i Champagne Ice. Kh Anette

  29/04/2011
 • susanne

  Elle skal der til i solen

  29/04/2011
 • Uh ja det kan da være at man skal hygge sig i solen med Elle 😉

  29/04/2011
 • Ah tis! Var faktisk gået over i centret for at købe det men blev distraheret af Matas og glemte alt om det på hjemvejen 🙁 Men skal nok få det købt ;D

  29/04/2011
 • God weekend reklame….haps! Elle skal med hjem idag efter arbejde : ) Kh fra Jo

  29/04/2011
 • Mette

  Tager da bare forskud på mors dag næste lørdag…

  29/04/2011
 • Sveta Broch

  Hej Anette!
  Tusind tak for en dejlig blog! Dejligt at kunne finde mange tips til hverdagen!
  I artikel: Når makeup forvandler – med og uden hjælp fra Photoshop, fortæller du ikke hvad er det for en læbestift/gloss eller hvad er det nu er , blive brugt på Ida. Jeg blev så forelsket i den….kan du give et navn på den :o))????
  Tuuuuusind tak
  Sveta

  29/04/2011
 • Sejt! Så hårolie og Elle til mor og en lillebitte slikpose til ungerne. Så kan vi vist godt holde happy fredag 🙂

  29/04/2011
 • Lene

  Tror den reklamer b´virker big-time – i hvert fald på mig. Dåse-kærlighed. Er det bare mig eller får man spændende billeder på nethinden?? :O) God weekend.

  29/04/2011
 • Dorthe

  Kunne ikke være mere enig i din lille reklame Anette.
  Denne måneds ELLE er bestemt et must have, der bør blive prioriteret langt højere end fredagsslikken eller de røde bøffer til grillen.
  Elsker de mange gode beautytips PLUS interviewene med henholdsvis Christian Louboutin og Audrey Hepburn, og ikke at forglemme; den fabelagtige fortælling om Hermés modehus. Køb det – det er alle pengene værd! 🙂

  29/04/2011
 • jamen så ryger slikken lige nederst på indkøbslisten – Elle skal det være!

  29/04/2011
 • Lone M

  Bliver også irriteret over alle de nul parabener, nul det ene og det andet.

  29/04/2011
 • Marie

  ELSKER nye tendenser….takker.

  29/04/2011
 • Tak for anbefalingen – jeg er SÅ glad og stolt af den skønhedsserie. Min anbefaling til samme blad går på netop artiklen om eco-tainment, for den oplyser med et glimt i øjet – eeeelsker din stil, Anette!

  29/04/2011
 • line

  Så må jeg hellere smutte ned efter det nye ELLE;-)

  29/04/2011