fbpx

Work hard. Rest hard

Egentlig et meget godt råd. For tingene – arbejdstingene – kan hurtigt flyde sammen og blive en grød af alt og ingenting på samme tid.  Jeg behøver bare at se hos mig selv, hvor overspring og koncentrationstyve lurer overalt. Det er derfor pinenødvendigt for mig med en stram to-do-liste, hvor der kan vinges af. Ellers holder idéerne og lysten hurtigt deres egen fest uden disciplin og styring. Og SÅ er det, at arbejdsdagen bliver længere end lang, fordi der også er rugbrødsarbejde, som skal klares. Min skolelære-søster har nærmest fået et nyt liv efter reformen, hvor ’work hard – rest hard’ nu også gælder. For pludselig kan hun holde fri til et bestemt tidspunkt. Helt fri. Før var der altid noget, der skulle læses, stile der skulle rettes eller opgaver, der skulle forberedes.

Rest hard er også en opfordring til det med sengetiden. Spørger man topmodeller (og det gør vi jo af og til), sundhedsspecialister, søvneksperter og ja, hudlæger, så lyder anbefalingen i runde tal på kl. 22.00. Jeg kender folk, der har fået glansen tilbage i huden, folk der er blevet kureret for stress og folk, der har fået deres overskud tilbage. Ved at investere i klokken 22.

SNUP (ET HELT ANDET) TIP: Flere har spurgt til, hvordan jeg spicer min hudpleje op med kosttilskud. Svaret er kort, for der er tre, faktisk fire hudkærlige kosttilskud, som jeg er fan af, fordi de alle har dokumentationen i orden. Det gælder Imedeen (antioxidanter og maritimt kollagen), Beauté Pacifique (rooibos og hajbrusk), Vitaviva Wrinkles Away (resveratrol, liponsyre, DMAE) og Skin Care Collagen Filler (maritimt kollagen, astaxanthin og C-vitamin). Jeg tager ikke alle på en gang, men kombinerer Imedeen og Vitaviva, og holder lejlighedsvis pause for at gøre plads til de andre to.

Stay tuned: jeg sidder og tripper, for i morgen skal du høre om en tendens, der holder mig vågen om natten. SÅ spændende er den. Du får også hudkærlige ord fra Codage-testerne og så sætter vi den strøm til huden, som du lige nu kan se på @beautyspace på Instagram.

17/10/2014
Mød Julia
21/10/2014
Livsvigtig tendens

Kommentarer

 • Jamen, så er jeg for en gangs skyld med på trenden, jeg får det nærmest dårligt hvis jeg ikke kommer i seng kl 22. Glæder mig til strømmen, selvom jeg allerede ejer et apperat. 🙂

  21/10/2014
 • @ Birgitte B – Det er også først på dagen, 5.45.

  @ Tina N – Ja, faktisk bliver det værre at at bruge weekenden som sovepude. Det med den kedelige regelmæssighed virker.

  @ Helle A – Der er INTET galt med os A-mennesker.

  @ Sanne – Sov Sanne, Sov.

  @ Gitte N – Du ‘lever dit brand’, fordi du jo altid servicerer netop ved at påpege det negative, såvel som det positive (Gitte er en fabelagtig stylist).

  @ Louise T – Jeg ved alt om, at det er svært.

  @ Ann – Tak for tip.

  @ Kathrine – Du kan sagtens bruge Time Perfection, men lycopen vil du også få ved dagligt at opvarme et par tomater. Har du prøvet Vita Vivacious Wrinkes Away? De er altså også et sindssyg godt valg med både A, C, E-vitamin, Niacinamid, resveratrol og alpha liponsyre.

  @ Tanya – Køb Nuface – og købt evt. bare deres nye mini. Du vil få samme effekt. NYD Chicago.

  @ Vibeke – Det er nemlig det.

  @ Christine – Og jeg hylder din skepsis. To ting, der imidlertid beroliger mig her, er dokumentationen på, at det ER en spisehaj og så er der det med hajbrusk, at det (også dokumenteret) hjælper på at booste vores kollagen. Endelig har jeg stor tiltro til Beauté Pacifique.

  KH Anette

  21/10/2014
 • Christine

  Åh, Anette, jeg er glad for at du har undersøgt det nærmere. Visse hajarter er selvfølgelig ikke noget problem, men der er ved gud tale om et fåtal. Jeg forholder mig skeptisk til hele større-havdyr-i-produkter-konceptet – havmiljøet er i forvejen under alt for stor belastning.
  Om fiskeriet af netop denne hajart er okay, skal jeg ikke kunne udtale mig om, men jeg synes at hele ideen er lidt i en gråzone. Jeg kommer i hvert fald nok aldrig til at købe det produkt.

  20/10/2014
 • Virkeligt godt tip! Det burde jeg nok bruge noget mere. Det kan simpelthen være så trist hvis man føler at man hele tiden arbejder – uden rigtigt at få lavet så meget. Jeg er også ret glad for to-do lister og har i øjeblikket næsten gang i en hver eneste dag!

  20/10/2014
 • Tanya

  Uhh, kommer der nyt på strømområdet? Jeg skal til Chicago i morgen (yes!) og satser på at få købt et NuFace-apparat af en slags. Hører meget gerne efter nye råd i den retning 🙂

  20/10/2014
 • Kathrine Christensen

  Her kommer måske et lidt fjollet spørgsmål: Giver det mening at købe Imedeen Time Perfection (40+) når jeg lige er fyldt 30? Eller burde jeg finde et andet supplement der passer bedre til min alder? Jeg er umiddelbart ret vild med at Time Perfektion også indeholder lycopen, hvilket Imedeen Derma One (30+) f.eks. ikke gør. Jeg har meget lys og meget lys følsom hud og i den forbindelse tænker jeg at lycopen er godt. Eller findes der måske et kosttilskud der ville være endu bedre?

  20/10/2014
 • Ann

  Er selv rigtig stor fan af BioCorrex – dyre men indeholder alt undtagen Omega 3
  xxx

  20/10/2014
 • Louise L

  Jeg kan ikke så godt finde ud af at gå seng. Selv hvis jeg rent faktisk går i seng kl. 22 (den bliver som regel altid 23), så kommer jeg jo til at ligge og læse eller rode med smartphone (skrev hun med skammens røde farve i kinderne….).
  Jeg SKAL have minimun 8 timer (helst 9 – sindssygt nok), så min sengetid burde nok også hedde 22 SHARP! :-).

  20/10/2014
 • @ Christine – Du kan være helt rolig. Der er tale om en spise-haj (Prionace Glaucalinnaeus). Alt andet ville selvfølgelig være frygteligt.

  Stor hilsen Anette

  20/10/2014
 • Christine

  Jeg er chokeret (DYBT chokeret faktisk) over at Beaute Pacifique indeholder hajbruskekstrakt. Jeg mener: hvad sker der lige for at vi i vesten har travlt med at fordømme Østens og Japans rovjagt på bl.a. hajer og så selv anvender det i sådan et produkt. Så er jeg altså ligeglad med hvor store underværker det kan gøre for mig og min hud, det vil jeg på ingen måde støtte..

  20/10/2014
 • @ Marie Rasmussen – Haha, du ved, at jeg aldrig har lovet, at JEG hænger sammen. Ikke hver dag jo i hvert fald. Mht. til kl. 22, så vil jeg så gerne se film fra 21.30 til 23 (ELSKER film), men står så op kl. 6.30 frem for tidligere 5.50.

  20/10/2014
 • ihhh, nu sidder jeg jo også og tripper efter at høre om den nye spændende tendens.

  Det med søvnen kan mærkes på egen krop (og hud!!!), når sengetiderne ikke passes. Rammer selv madrassen omkring 22.30, så helt skævt er det nok ikke 😉

  20/10/2014
 • Marie Rasmussen

  Hvordan hænger “rest hard” sammen med, at du lige om lidt vil præsentere os for noget, der holder dig vågen om natten? Nu kan vi andre jo heller ikke falde i søvn af bare spænding …. 🙂

  Angående kl. 22:00 … bob bob bob. Kl. 22:00 forbereder jeg mig på, at gå i seng. Men der er altid liiiiige et eller andet der skal ordnes, så klokken bliver nemt +23:00 inden jeg finder hovedpuden 🙁

  20/10/2014
 • Sanne

  Her bliver klokken alt for ofte mellem kl 24:00-01:00, inden jeg ser dyner, og det holder jo slet ikke, kan jeg læse, når uret ringer igen 06:15…Synes faktisk også, at jeg over de seneste to – tre år pludselig ser markant ældre ud…suk!

  20/10/2014
 • Helle Andersen

  Kl. 22, er også mig. Er altid blevet kærligt smådrillet med at jeg går i seng samtidig med hønsene, men efterhånden er det tit at jeg falder over dokumentation, der holder med mig.

  20/10/2014
 • Det med sengetiden er stærkt undervurderet, ja!!
  Alt bliver nemmere og humøret bedre, hvis vi passer vores sengetid hver dag – faktisk også i weekender og ferier, selvom det kan være svært:-)

  20/10/2014
 • Jeg er på kl. 22 holdet. Ellers hænger min dag slet ikke sammen, når vækkeuret ringer kl. 5,45 🙂

  20/10/2014