fbpx

Wow Århus…tak altså. Og så det med det unaturligt naturlige

 

audi

I aftes var jeg til en fest sammen med 400 andre kvinder i Musikhuset i Århus. Og vi var godt kørende. Ikke på grund af den fine bar (inkl. en fuldstændig fabulous chokoladebar) men fordi Audi sammen med ELLE og Primetime Kvinder stod bag. Nøj hvor var folk veloplagte, lyttende og glade…og som ekstra bonus var jeg så stjerneheldig at få hilst på mange Beautyspace-læsere.  Udover Pernille Aalunds energiske ord om Primetime kvinder, handlede det i aftes også om beauty-tendenser, hvor jeg lovede at blogge lidt mere om nogle af de UNATURLIGE ting, kvinder kaster sig ud i for at se naturlækre ud. På skønhedsfronten kommer vi nemlig næppe nogensinde tilbage til jordhulerne – derimod vil vi gøre hvad som helst, og jeg mener hvad-som-helst, for at se naturlige ud. I den blide ende er der alle de ultralette, nærmest usynlige foundations inkl. tryllecremen VitaZing fra Origins, som vist fik sig et par ekstra fans i går. I den mere alvorlige afdeling er der bl.a. Botox, fillers og laserbehandlinger. Jeg har testet det sidste…og uha altså. ‘Hvorfor i himlens navn udsætter du dig selv for et skønheds-angreb?‘ spurgte mit private bagland. Ja, jeg skulle jo ligesom skrive om det, ik. Resten af svaret får du i artiklen fra Børsen med et klik her.

SNUP TIPPET: I samme artikel er der også de mere naturlige muligheder for at træne sin hud. Hvis du nu går og overvejer ‘the big B-treatment’, så læs lige et par oplysende/advarende (ikke formanende) ord her først. Og hvad gælder laserstrålerne, så nej, det skal ikke prøves igen…mine cremer og olier gør, hvad de skal! 

NB: Ole Henriksen er rejst tilbage til LA. Jeg lovede i aftes at lægge et weekend-grin på bloggen til nye læsere. Det kommer med et klik her.

FOTO: Dott Ovesen

12/05/2011
Mundgodt
15/05/2011
Noget om overklassefruer, sved og sådan…

Kommentarer

 • Louise (fra Audi arrangementet i århus)

  Hej!
  Så fik jeg endelig taget mig sammen til at kigge på din side, efter et fantastisk arrangement i Århus. Det var en fornøjelse at være med til at stå for arrangementet, og høre jer to inspirerende kvinder tale. Som vi også talte om den aften – så skader det ikke at at lytte lidt – også selvom det varer længe før man når 40+ 🙂

  Rigtig god aften!
  Hilsner fra Louise fra Audi-crewet

  23/05/2011
 • Gitte Trier

  Skønne billeder. Kan forstille mig den fantastiske stemning.

  Fra Origins kan vi fortælle at Matas butikkerne i Århus er i fuld gang med at bestille VitaZing hjem. Den burde være på hylderne næste gang I kommer forbi. Og VitaZing er i den grad værd at vente på.

  16/05/2011
 • Gitte Trier

  Skønne billeder. Kan forstille mig at den fantastiske stemning.

  Fra Origins kan vi fortælle at Matas butikkerne i Århus er i fuld gang med at bestille VitaZing hjem. Den burde være på hylderne næste gang I kommer forbi. Og VitaZing er i den grad værd at vente på.

  16/05/2011
 • Ina BC

  Og tusind tak for svar, Annette. 🙂

  16/05/2011
 • Ina BC

  Til Helle,

  He, he. Det kunne jeg selvfølgelig overveje. Men jeg er jo ikke halvt jysk og gift med en jyde for ingenting. Så lad mig returnere med at sige, at I i stedet kunne gøre som lookfantastic.com og asos.com netop har gjort, nemlig indført gratis international shipping/forsendelse. Det er sådan noget vi jyder kan forstå. Jow jow. 🙂

  16/05/2011
 • Jette

  Hvor er du sej Anette! HuAhh!!

  16/05/2011
 • Jeannie

  Håber at kunne opleve Jer nærste gang – det ligner et verdensklasse arrangement!

  16/05/2011
 • Hej Ina,
  her Helle fra SLOWFASHIONhouse, som har Rich Girl håndcremen. Det koster ikke 15 GBP, for vi handler i euro. Men jo, det koster 15 € i forsendelse. Og det er, fordi vi sender med UPS og ikke bare putter i en kuvert, ingen har styr på om kommer frem.

  Nogle reagerer kraftigt på fragtomkostninger, men det er vores erfaring, at jo mere net-vante folk bliver, jo større accept er der – man er godt klar over, at det koster lidt ekstra at få bragt til døren (og alt andet lige sparer man jo også at starte bilen selv, betale P-afgift i P-huset osv osv – plus man får også noget, som ikke findes på hvert gadehjørne).

  Måske du bare skulle købe lidt mere, nu du er på besøg hos os, så du får mere for dine fragtpenge 😉

  Bedste hilsener
  Helle

  15/05/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Bliver helt misundelig 🙂
  var i frredericia dagen før, hvor vi desværre ikke fik fornøjelsen af at høre dig :_(((

  15/05/2011
 • Ina BC

  Jeg har efter eventen i torsdags (super fed aften) også lige været forbi nogle af de “gamle” artikler. Blandt andet den om powerføn. Skal en god touperingskam være af stål? Eller kan man bruge plastic? Og er der så ikke et sted, man kan få den der håndcreme af Deborah Lippmann, hvor man ikke skal betale 15 GBP for at få den sendt? 🙂
  Ellers bliver den jo pæn dyr uden noget for moneterne. 🙂
  Fortsat god søndag.

  15/05/2011
 • AnneGA

  Tak for et super godt, sjovt og informativt arrangement i torsdags! Og tak til Audi for mad, chokolade og generel lækkerhed! Og selvfølgelig også til Aller. Dejlig måde at bruge torsdag aften på! Tak tak!

  14/05/2011
 • ej hvor ser du godt ud – sådan! Go girl

  14/05/2011
 • Dorthe

  Det lyder (og ser) vel nok ud til, at det var et storartet arrangement jeg gik glip af.. Så skøn du ser ud Anette! Dejligt du deler lidt af aftenen i Musikhuset med os, der ikke kunne være der.

  14/05/2011
 • Tinna

  Wauw …sikke flotte kommentarer, gør mig jo bare endnu mere ærgerlig over, at jeg desværre ikke kunne få det passet ind …og ja Anettte, de har jo fuldstændig ret – du ser so fantastic ud!!!!

  14/05/2011
 • Birgitte

  Æv at det ikke lykkedes mig at komme. Kan se jeg virkelig er gået glip af noget. Bliver der mon mulighed for det en anden gang? Har I planer for en ny omgang?

  13/05/2011
 • Lene

  Åh lækre Søs – I klæ’r hinanden du og Pernille. Ville gerne ha’ været der….

  13/05/2011
 • Jamen Anette, hvilken hårkur? og hvilken olie? Jeg skal gerne have noget konkret ellers forstår jeg det ikke…
  Og hvad med produktet til at holde pandelokken?

  13/05/2011
 • sus

  Du var virkelig smuk i går- på den fede måde 🙂 Jeg er lige begyndt, at læse med- og glæder mig vildt til at læse mere…beauty er jo min hobby!
  Ps. jeg snuppede den sidste Origins i min matas- og da var klokken kun 10.15!!
  Kan du anbefale en rigtig god fugtmaske- er 43 år og måske ikke den mest velhavende i byen….men vil jo gerne ofre på min hud!!

  13/05/2011
 • Jeg skal altså i gang med at trykke og klappe, skal jeg! Og så er gavekort til Dr. Rosenberg kommet på ønskesedlen! For jeg er sgu nok for meget kylling til både Botox og laser.. Billedet for mit indre øje – af dig ved middagsbordet iført solbriller – skræmmer mig! På samme niveau som kvinden fra Botox-klinikken, hvis pande overhovedet ikke bevægede sig (virkelig overhovedet ikkke!!!) selvom hun gestikulerede med både arme og ben – og som jeg forlod igen på trods af både messepris og vennetilbud og alt muligt.. Jeg er til quick-fixes – men når det kommer til mine panderynker, så ved jeg jo egentligt godt at der ikke findes en quick-fix, som jeg tør lægge ansigt til:-) Tak for inspiration og super information!

  13/05/2011
 • I gjorde alle sammen lige min dag virkelig god. Tak for det. Det var fantastisk at møde både velkendte og nye ansigter (som jeg jo føler jeg kender fra bloggen…bl.a. Kiss og Ann Cathrine).
  @Hulemor – ja, jeg kunne jo se i går, at du har laaaaang tid endnu til den primetime alder altså…
  @Rikke – laser er det mest effektive til præcis det formål.
  @Dorthe K – håber du har lyst til at læse artiklen om the big B. Og fortæl mig så bagefter, hvad du har lyst til.
  @Marie G – altså du skulle ha’ givet dig til kende! Si, det er lidt toupering bagi (hov det lyder forkert), og tak for dine ord.
  @Onkel Anne – Først tager du en hårmaske el. kur og går i sauna el. wrapper en plastpose omkring lokkerne og sætter varmt blæs på. Når håret er færdigtørret krammer du spidserne med en anelse olie el. alm. bodylotion (ultra lidt).
  @Charlotte K – ham Kenneth kan lære en et par fif el. to. Og ja, den bar var for vild.
  kh
  Anette

  13/05/2011
 • Gitte Salling

  har været i 3 Matas forretninger i Århus i dag,- Origins creme.. UDSOLGT 🙂

  13/05/2011
 • Kiss Jacob

  Den dejligste aften med dig Anette. 1000 tak for et inspirerende og meget humørfyldt indlæg. En aften jeg sent vil glemme !! Flotte flotte billeder af dig…

  13/05/2011
 • Kors du blænder med din personlighed, og er du da tosset hvor var du lækker, total iorden stil søster.

  You go girl.

  13/05/2011
 • susanne schultz

  Jeg er bare så stolt over at jeg kender dig det er simepelthen fantastisk hvad du udretter

  13/05/2011
 • CharlotteK

  Hej Anette,
  Jeg må give de andre ret: du så fantastisk ud i går! Var det Kenneth der havde været på spil?
  Og det var et forrygende arrangement med spændende foredrag af jer begge og noget super lækkert mad. Og Axoco’s chokoladebar var helt formidabel- lige til at blive afhængig af.
  (synes nu ikke det ser ud som om du tæller på andet sidste billede – det ser mere ud som om du har fået nyt job som prædikant:-))
  Håber meget på et snarligt og lignende arrangement, for det var da helt bestemt flere besøg værd:-)
  KH Charlotte

  13/05/2011
 • birgitte linstow

  Kunne man forestille sig et lignende arrangement i Hovedstadsområdet; evt. Nordsjælland – jeg kommer 🙂

  13/05/2011
 • Fuuuuccckkk hvor er du lækker! Hvis bu jeg ikke var hemmeligt forelsket i Maren U så ville jeg tage en bid af dig 😉
  Og tillykke med succesen , det er dejligt at læse og se!
  Har lige et par spørgsmåll til dig.
  Mit hår er ret tørt i spidserne, what to do?
  Og mit lange pandehår er tungt, så det falder ned, selv om frisuren er til at det skal bagover. Hvad pokker skal jeg gøre ved det? For det er træls at være afhængig af en mormor-klemme!
  KH
  A

  13/05/2011
 • Marie G

  Ja, jeg kan kun være enig – det var et fremragende arrangement! Tak! Glæder mig allerede til at blive 40+ 😉

  Må altså også lige kommentere på dit hår Annette – hold nu op, hvor sad det godt – også selvom du havde hovedet nedad! Vil du afsløre dit trick til det fine “puf” dit hår har til mere fladpandede eller i hvert fald fladhovede medsøstre? Toupering, si?

  13/05/2011
 • Hvor ser du dog lækker ud, Anette! Og jeg sparker igen mig selv for ikke at kunne få alt til at gå op i en højere enhed så jeg ku ha været der! Det ville altså ha slået min aften i går med adskillige længder – med tanke på klæbende-baby-med-tænder-på-vej, klæbende-jeg-synes-det-er-hårdt-at-være-startet-i-børnehave-2-årig og den 4-årige-som-synes-det-altså-snart-må-være-ferie-tid-og-hvor-mange-gange-er-det-nu-jeg-skal-sove-mere-inden-vi-skal-afsted.. Og selvom det er et fy-ord, så er jeg nu alligevel lidt nysgerrig når det kommer til botox.. For de der panderynker der – de er altså dyyybe, har været der siden jeg var 17 og blir siddende selv når jeg trækker håret stramt tilbage.. Og det ku jo være sejt at blive 36 uden helt så dybe rynker!

  13/05/2011
 • Skønne Anette. Du ser fabolous ud! Og sikke et arrangement. Godt gået – du er for sej!

  13/05/2011
 • Spændende at få lov at være lidt med gennem din blog. Thanks for sharing!

  13/05/2011
 • pernille

  Kunne desværre ikke deltage, men det er altid en fornøjelse, at læse, disse sider og Q.
  Knus Pernille

  13/05/2011
 • Æv for at man bor i den ‘forkerte’ ende af Danmark 😉

  Hvad med laser til at fjerne blodsprængninger. Virker det?

  13/05/2011
 • Ann Cathrine

  Hej Anette. Det var et super arangement i går, og hyggeligt at møde dig i real life 🙂

  13/05/2011
 • Ida N

  Vil bare sige tak for en dejlig aften, det arrangement ville jeg ikke sige nej til at deltage i to gange!

  /Ida N

  13/05/2011
 • Det er altid så inspirerende at læse dine ord, Anette, så tak for links til flere gode ord. 🙂

  13/05/2011
 • Deeeeejlig aften. Skønt arrangement – hvor vildt med så mange smukke og engagerede kvinder på ét sted! Wow, både du og Pernille er et par kvinder, man længes efter at blive som. Når man altså lige bliver gammel nok, ha ha – det var virkelig super tip top. Tak. Og ps. fede billeder…

  13/05/2011
 • Du er en gude-smuk kvinde Annette.Det øverste billede er virkelig godt!

  Tak for tippet om Origins, jeg skal en tur forbi Matas senere i dag 😉

  KH

  13/05/2011