XL og sexet sommerhud

sunblock-copy

Den er god nok. Big er bedst og kvantitet tæller, når det gælder solcreme. Og hurra for dem der har fanget det – som eksempelvis apotekets fornuftige Vichy, lækker-hud-dermatologen Murad og luksus-pusheren Marianne Tromborg. Alle, hælder de deres beskyttende dråber til både ansigt og krop i flasker, der lægger op til at droppe fedteriet (ansigtet kræver en mandelstor portion og kroppen en lille håndfuld).

SNUP TIPPET: Når mængden er på plads så kig efter hudvenlige creme-ingredienser som omega 3 og 6, linolsyre, A-, C- og E-vitamin, granatæbleolie og koffein. Det er også en god idé at kaste sig over mad og kosttilskud, der bremser UV-skader:

@grøn og rød te
@fisk – især fede fisk
@tomater (lycopene), chia frø, avocado, broccoli, gojibær og granatæbler
@soltabletter som Murads Wet Suit kapsler (murad.com), Glisodin og Imedeens Tan Optimezer

Og stay tuned…en solekspert rammer bloggen i morgen – blandt andet på opfordring fra bloglands Lotte B.

16/06/2010
Øjenåbnere
18/06/2010
#Gæsteblogger: Anne-Dorte Mathiesen om KEMI & SOL

Kommentarer

 • Hvor kan jeg købe de givtige gogibær?

  19/06/2010
 • Charlotte

  Fantastisk artikel fra din hånd i Børsen i går 🙂

  19/06/2010
 • ps: sisley`s solcreme er da uovertruffen. Jeg takker så meget for præmien.

  18/06/2010
 • Tak for tippet – og jeg vil skynde mig at læse mere om parabene – jægerne :))

  18/06/2010
 • Lene

  Nu ved jeg godt det ikke er en børneblog, skønne. Men hvilke børnesolcremer kan du anbefale. Kan huske at jeg sidste år havde en fantastisk velduftende blå (ved godt det lyder grimt) creme på spray til ungerne. Den var fantastisk og fedtede ikke og var nem at smøre ud. Tror måske den var fra Nivea!

  17/06/2010
 • Joan

  Hvor tit er det nu man skal smøre sig ind? Åh jeg skal ud og ha’ købt et lager!

  17/06/2010
 • Birgitte

  Åh det var godt at blive mindet om! Tak!

  17/06/2010
 • Nipuni Julie

  Hvad skulle vi dog gøre uden din blog Anette – det er min daglige beautyinsprøjtning, jeg takker og bukker for de mange fine indlæg du laver, som vi andre kan følge godt og grundigt med i 🙂

  Solen kommer forhåbentlig mere og mere frem i Danmark de næste uger, men ellers vil jeg tage solcremen til ansigt, krop og læber med mig til de bulgarske strande 😉

  17/06/2010
 • Britt

  Hej Anette Har en stor tak til dig for at du gentagne gange også minder om sommerhat og solbriller, for til alle jer derude som ikke helt har fanget konceptet med høj faktor…. Kom igang!!! Solskader der ligner leverpletter er så ufedt!! 🙂 Solcreme har nu sin helt egen kolonne i budgettet. 😀

  17/06/2010
 • Yes, yes, yes…du vinder ekstra point hos mig for at sætte billede på hvor alle cremerne har spf30…jeps – 30!! Shit mand…det er højt – men jo desværre nødvendigt. Uhh…nu skal jeg kun sove 1 gang før “mit” indlæg kommer på!!!

  17/06/2010
 • Hej Anette, jeg har lige læst artiklen – den er faktisk rigtig interessant 🙂

  17/06/2010
 • Er virkelig glad for at høre nogen sige højt, at vi måske er for barabendeforskrækkede. Der er bare nogle af mine “parabene-produkter”, som jeg helst ikke vil undvære!

  17/06/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Miss P – er vild med dét spørgsmål. Parabener har intet med virkning at gøre – kun konservering af det produkt, du smører på kroppen. Jeg synes, vi er alt for parabeneforskrækkede og jeg håber, du kan lokkes til at læse den korte artikel ‘PAS PÅ CREMEN – DEN FEDER’, hvor en ekspert i hormonforstyrrende stoffer (fra Riget) giver parabene-jægerne én på cremehatten ;o)Du finder den ude til højre under beauty-artikler. kh Anette

  17/06/2010
 • Miss A. Hvad virker bedst parabenefri solcreme eller ej?

  17/06/2010
 • Jette

  Gogibær i alle udgaver kan anbefales – jeg eeelsker dem! Fantastisk at de også er gode mod solens farlige stråler.

  17/06/2010