fbpx

You-Jane-Me-Mikkel…plus en adventskonkurrence lige om lidt

Forleden kom Jane Fonda op i kommentarfeltet på Beautyspace, og hvor heldigt er det så lige, at min ven og kollega Mikkel Hyldebrandt netop har mødt hende?

Jeg har spurgt til hans tanker, da han sad der face-to-face med damen. Mr. Mikkel svarer:

At møde en personlighed som Jane Fonda ER altså stort. Ventetiden på gangen foran suiten på Hotel Ritz i Paris gjorde mig pludselig bevidst om, at jeg godt kunne droppe den der cool og ’nå-ja-hun-er-jo-sikkert-helt-almindelig’-attitude. For jeg var starstruck! Når du så endelig sidder overfor hende og prøver at slå en afslappet samtale an om, hvordan hun nyder Paris, løber der 1000 tanker gennem hovedet: Er mine spørgsmål gode nok? Er hun i virkeligheden træt af det her? Hvilken øjenskygge har hun på (en smuk gyldenbrun nuance, der virkelig fik hendes øjne til at ’poppe’)? Heldigvis var hun typen, der tænkte før hun talte, så hun svarede nærværende på mine spørgsmål og var en skøn kombination af Hollywoodstjerne-ophøjet og min-bedste-vens-mor-fortrolig.

Hvad – af det hun sagde – gjorde størst indtryk på dig?

Hun fortalte om, hvordan moderne kvinder forstår sig på at få makeup og høje hæle til at virke som afstivere, når det gælder både personlighed og selvsikkerhed. Noget hun selv har gennemgået en lang kamp for at forstå – og først indser i en alder af et par og halvfjerds. Det gjorde indtryk.

NB; Mikkel er skønhedsredaktør på magasinet IN, hvor der sikkert lander flere Jane-ord.

VIND i den store adventskonkurrence, som lander på BEAUTYSPACE i løbet af fredag den 25. november…sorry, det bliver lørdag den 26. november fra morgenstunden.

23/11/2011
Køkkentips fra West Hollywood…hvis du troede recepten var ren creme
26/11/2011
Vind adventsgodter # 1

Kommentarer

 • Ville ikke være dårligt at se sådan ud som 70-årig 🙂

  26/11/2011
 • Katrine holm

  håber jeg vinder:)

  26/11/2011
 • En øjenskygge med et chokoladenavn – Anette, den må vi vidst have fat i 😀
  Og mange tak, Mikkel, for navnet på øjenskyggen. Vil kigge efter den når jeg skal ned i byen.. 😀

  25/11/2011
 • pernille Bølkov

  Jeg er vild med hendes øjne og mund….. 🙂
  Hendes øjne, siger mere end 1000 ord 🙂

  25/11/2011
 • susanne

  har hun simpelthen være på BS ?
  Jeg er helt lige glad hvad hun har fået lavet og hvad der er sket hun er bare super flot ( og gammel 🙂 )
  så længe det ikke er over drevet så er jeg med på det hele:)
  God weekend

  25/11/2011
 • Kira B

  Photoshop og måske lidt nip and tuck hist og pist – but who cares! Hun ser stadig brand godt ud af sin alder. Og har hun fået lavet noget, så er det sku pænt lavet, imodsætning til billedet forleden af Meg R.!

  25/11/2011
 • Dorte Daugaard

  Præcist min pointe fra den anden dag, om at alder var smukt (nå ja, dette er måske nok et særligt smukt eksemplar) 🙂

  25/11/2011
 • Nok er billedet kærligt behandlet, men live er hun stadig utroligt smuk. Vi var flere der vitterligt måtte spørge hinanden og lynhurtigt tjekke smartphones for nu at slå fast, at det var en dame i sine 70ere. Utroligt! Nå ja og øjnene var rammet ind af L’Oréal Color Infallible øjenskygge i nuancen Endless Chocolat – en farve, der åbenbart passer til enhver øjenfarve, hudtone og alder eftersom vidundersmukke Frieda Pinto (som jeg desværre ikke mødte) havde den samme nuance på.

  25/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J – det har hun bestemt. Det er vilkårene og det er gjort på en fair måde. Vil bare gøre opmærksom på, at billedet er behandlet, hvis nu nogen troede…

  25/11/2011
 • Anette J

  @ Anette. Det samme gælder jo de fotografier, vi ser af kvinder, der i 30’erne og 40’erne, så en moden kvinde har vel også lov til at blive photoshoppet?:)

  25/11/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anja & Con9 – Jaaaah, vi vil gerne have pop-fif. Afventer Mikkels input.
  @JK – det er i hvert fald dejligt, når mænd i 30’erne bliver starstruck over kvinder, der strengt taget (næsten) kunne være deres mormor.
  @Kira B, Anette J og Lise – enig, men lur mig om ikke billedet har været bar en lillelillebitte smule via photoshopafdelingen. Men JA – generne er der.

  25/11/2011
 • Hun er da også noget særligt, Jane!

  24/11/2011
 • Kira B

  Sidder stadig mentalt fast i en af de sidste særninger… nogle og halvfjerds…70!!!! Det stemmer slet ikke overens med mit billede af kvinder i 70erne uanset hvor fin øjnskygge de har på…..for pokker nogle gener! Jane Fonda og Sophia Loren, de er levende bevis på at alder er et tal ikke en tilstand, og at det er hvad man gør det til (og vildt uretfærdigt gode gener)!

  24/11/2011
 • Anette J

  aj – hun er da smuk. Tak for det fine billede. Elsker også hendes armbånd.

  24/11/2011
 • Yup, lad os få nogle tips til “pop-eye”-effekt! 😉 I det hele taget kunne man godt bruge et par fif fra damen. Hvilken oplevelse det må have været, at møde hende! 🙂

  24/11/2011
 • JK

  Hvor er det en livsbekræftende blogpost!

  24/11/2011
 • Smuk smuk smuk 🙂 Hvis jeg kan se sådan ud som 50-årig, ja så kan jeg da vidst ikke tillade mig at klage? 😉
  Kan godt forstå Mikkel følte sig lidt starstruck der.. og hvad var det så for en øjenskygge hun havde på? Har selv blå øjne og vil da egentlig gerne have den der “pop”-effekt ;D

  24/11/2011