@beautyspace & dig

Written by Anette Kristine Poulsen on september 5th, 2017

IGipad

Hvad holder du allermest af at se på, når det gælder Instagram? Altså generelt. Og hvad får du hurtigt for meget af?

Det vil jeg utrolig gerne vide.

Når det gælder @beautyspace, pønser jeg nemlig på nogle forandringer.

beautyspace on tablet beautyspace
 

10 Comments so far ↓

  1. Heidi Bertelsen Jespersen siger:

    Jeg har for nyligt opdaget dit beautyspace, og jeg er virkelig stor fan af det, især book’n’box, hvor man får mulighed for at afprøve nogle forskellige produkter.

    I den forbindelse har jeg et spørgsmål. Nogle personer siger, at man gerne skal bruge de samme hudplejeprodukter og mærker kontinuerligt. Er det korrekt?
    Jeg er ellers normalt stor fan at prøve forskellige produkter for at finde ud af, hvad der fungerer for mig, men selvfølgelig har jeg mine favoritter, som jeg gerne bruger rimelig fast.

    Jeg ser frem til dit svar 🙂

  2. Anette Kristine Poulsen siger:

    1000 tak for fantastiske ord. TAK. KH Anette

    @ Rie – hahahaha, det spørger min søster også altid om, det betyder at du kan klikke ind på forsiden af @beautyspace, hvor der er et link til bloggen.

    Stor hilsen Anette

  3. Louise T. siger:

    Elsker blandingen af beauty til huden og beauty til sjælen ❤

  4. Eva siger:

    Jeg vil have beauty!
    Mad og rejsebilleder giver ikke mig noget, men det gør det for de andre, kan jeg læse. Jeg er sær, jeg kan nærmest blive irriteret over for mange ‘tourist’ billeder. Beautyprodukter, beautyprodukter i et interiør set-up, dig fx i TV2 og dig m andre B-eksperter synes jeg også er sjovt at se, men gulerødder og bare tæer på et dæk siger mig ikke noget. Det skal på en eller anden måde være beautyrelateret for mig.

  5. Lene Jespersen siger:

    E L S K E R Insta, jeg bruger meget mere tid på Insta end FB, da der typisk er lækre billeder på Insta – Du har nogle dejlige billeder som viser her og nu hvad der rører sig.. om det er dig privat eller på beauty fronten.
    Det er så typisk – du pønser på et eller andet, vi bliver jo SÅ nysgerige.
    Stort weekend kram til dig 🙂

  6. Helle Rick siger:

    Billederne på din iNST profil er varieret og altid med super flotte fotos 🙂 Jeg nyder hvert et foto du poster, om det er neglelak, tulipaner eller Go’ morgen TV. Jeg mangler ikke noget (tror jeg ikke).

  7. Pernille Sparsø siger:

    IG er det perfekte sted til at følge specifikke interesseområder, som for mit vedkommende primært omhandler have- og øko inspirerende profiler. Sekundært, er det profiler med akvarelmaling og udvalgte profiler med skønhed/makeup; som dog primært også er dem jeg også følger på blogs.
    IG er en hurtigt inspirationskilde, som for mit vedkommende er et springbræt til at gå i dybden på emner jeg ønsker at vide mere om. Her er det så fysiske bøger, Facebook grupper samt udveksling af erfaringer/ideer ansigt til ansigt med mine medinteresserede. Når jeg på IG har lært en person mere at kende, er det hyggeligt at få et kig ind i deres dagligliv.
    Jeg har det dog lidt ambivalent mht “likes” og kommentarer.
    Oftest giver jeg blot en tilkendegivelse, da jeg ikke har tid til at svare alle. Ellers ville jeg ikke have tid til job, venner, have og maling. Det er ikke af ond vilje, men en benhård prioritering for at beskytte mig selv. Omvendt, har jeg ingen forventning om at andre responderer på mine IG billeder, men det glæder mig altid at vide, hvis jeg kan glæde andre med især blomsterbilleder, som står mit hjerte nært 🙂
    Kh Pernille

    Kh Pernille

  8. Sanne siger:

    Og PS, så elsker jeg flotte og smagfulde billder – og det har du altid. Solsikkerne, gulerødderne, tit tulipaner, den slags. Det bliver jeg lidt glad af indeni. 🙂

  9. Sanne siger:

    Nu er du faktisk den eneste beauty konto jeg følger på IG. Jeg fulgte tidligere BeautyBay, men blev ret træt af deres ikke særligt sjove makeup vittigheder og beundring af kvinder med utroligt meget makeup. Jeg er jo halvtredser-/vintagenørd, så jeg følger ret mange andre vintagenørder. Både for at føle mig som en del af et fællesskab, men især også for at få inspiration til at sætte tøj og accessories sammen. Jeg synes ellers at jeg er ret go’ til farver, men der er nogen som er vilde og meget inspirerende. Derudover følger jeg en del årstidskonti. Jeg elsker efterårs- og julebilleder. Jeg følger også en del neglekonti, igen for inspirationens skyld. Jeg følger faktisk ikke ret mange på IG, fordi jeg virkelig følger dem jeg følger, dvs ser alt hvad de poster, og jeg er ikke særligt tit på. Er jo meget gammeldags, ved du. Rigtig go’ aften, smukke. 🙂

  10. Rie Dyrnes siger:

    Jeg syntes du er meget varieret i dine billeder, og elsker at følge med. Nu spørg jeg altså… Hvad betyder bio i link, syntes aldrig jeg kan trykke på noget. Er altså heller ikke så teknisk :O)

Leave a Comment