Dråberne du VIL dufte

Written by Anette Kristine Poulsen on februar 24th, 2012

Jeg er vild med Narciso Rodriguez. Ikke så meget tøjet (hvem har råd?), men duftene. For ingen kan dreje musk på en frisk måde som netop Rodriguez. Eau de Parfum Delicate er netop landet på hylderne – selvfølgelig i en limited edition. Cremet, let og med en snert af hvidt træ. Få dig et pift ude i byen og lad mig vide, om du også er hooked.

beautyspace on tablet beautyspace
 

5 Comments so far ↓

 1. Ragga siger:

  Umm, har også været i byen og prøve. Jeg syntes også at den var lidt overvældende i starten men duftede dejligt når jeg kom hjem. Som min mand sagdt, den duft er lige dig. Så jeg heller ud og investere liddt:)

 2. Kære Metteline,

  Hvor er du bare hurtig. Og sikke da en blandet oplevelse, du har haft. Faktisk er det flot at være fan, når førstehåndsindtryk inkl. busoplevelse var lidt i overkanten. Den har fået plads hjemme hos mig.

  Stor hilsen

 3. Metteline siger:

  Nå – men jeg måtte jo simpelthen prøve med det samme..ned i Matas efter arbejde og konklusionen må være UHM, Narciso 😀
  De første par ‘whif’ er næsten for overvældende, synes jeg. Måske fordi jeg umiddelbart efter ‘indsprayning’ hoppede på en bus – faktisk fik jeg kvalme og blev lidt køresyg. Så kan man lære at lade være med at sniffe som en gal til sine håndled, mens man kører bus.. Duften blev dog mere og mere ‘rund’ og efter en times tid er den blevet frugtagtig, dog stadig sød, krydret og intens af musken. Uhm, den er lækker – jeg er fan 😀

 4. Metteline siger:

  Cremet? Hvidt træ? Limited Edition? Whats not to like? Jeg må ind i byen og tjekke med næsen – og ikke mindst håndled.. Jeg forstår nemlig ikke de der irriterende papstykker, der får alle dufte til at dufte sådan cirka ens – og ret grimt, efter min mening..Man bliver jo nødt til at teste hvordan den enkelte duft udvikler sig på huden over tid, jo 🙂 Uhm, Narciso, vi duftes ved!

Leave a Comment