Tea-time efter klokken 14

Written by Anette Kristine Poulsen on december 9th, 2016

Rooi_Example

Faste læsere ved, at jeg er kaffeglad. Men heldigvis udelukker det ene ikke det andet, og for mig gør grøn te godt. Især når den er køleskabskold og tilsat citron. Smagsmæssigt er lakridste noget af det bedste efter kl. 14, som er det tidspunkt, jeg indstiller kaffedrikkeriet. Og måske husker du denne krydrede hurra-te, ligesom jeg heller aldrig bliver træt af den her. Pukka har i øvrigt peppet to andre varianter op, og som altid er jeg glad for indholdet af bl.a. fennikel.

beautyspace on tablet beautyspace
 

5 Comments so far ↓

  1. christina kragh siger:

    jeg tænkte jeg vil prøve den der amazing space te da jeg ikke er ret vild med grøn te fordi jeg syntes det smager besk ? men det er da vanvittigt at amazing space vil ha 75 kr for at sende teen syntes ellers den lød lækker men 75 kr det vavittigt haha

  2. HeLene siger:

    Smile-jeg har også sat klokkeslæt på mit kaffe og matcha indtag.
    Så gør jeg kun en undtagelse hvis jeg skal til fest, fordi så kan jeg bruge at jeg ikke kan falde i søvn ellers… Så hvis det står party i kalenderen er en espresso ved tretiden virkelig godt, så jeg holder øjnene åbne også efter 22… 😉

  3. Louise T. siger:

    Tror jeg snart skal prøve med den kolde te 🙂
    Jeg er allerede ret glad for Mint Refresh – faktisk netop fordi fennikel-lakridssmagen er mere rund end almindelig lakrids.
    Yummi 😀

  4. Rie Dyrnes siger:

    Har prøvet Pukka, men uden den helt store smags oplevelse. Er nu bedst til kaffe. Men du skrev engang om en lidt dyr te, som du mente man kunne lide hvis man kun var til kaffe. Tror den hed noget med jam???
    Kh Rie D

  5. Nanna siger:

    De nyheder ser spændende ud – er ret vild med Pukka også. Lige nu er min favorit dog Autumn fra NuTe. Elsker simpelthen kvæde te når kaffedrikkeriet indstilles – her er det til middag.

Leave a Comment