En anbefaling

Written by Anette Kristine Poulsen on april 12th, 2019

Vi ser det overalt. At der skal bruges op. At spild er blevet et bandeord og noget, som vi vil gøre mere og mere for at undgå. Vi vælger at lægge vores penge hos dem, der viser, at de gør en reel indsats på området.

I AM TRASH fra Etat Libre D’Organge har vi været omkring tidligere på Beautyspace, men den tåler gentagelse. For det er resultatet af en sympatisk oprydningsproces, hvor der bliver brugt allerede udnyttede kronblade, allerede destilleret træflis og endda rester fra fødevareindustrien. For der stadig – åbenbart – er saft og duft i det, vi ellers smider ud.

Hvis du kan lide Escentric Molecule, vil du være begejstret, tror jeg. Den er svagt blomstret – ikke sød (tak for det) – tilsat grønne mandariner, krydret sandeltræ og en undertone eller nærmere en sart fornemmelse af noget metallisk.

Nærmeste forhandler: brandsofbeauty.dk

beautyspace on tablet beautyspace
 

3 Comments so far ↓

 1. Louise T. siger:

  Jeg er faldet helt og aldeles for I AM TRASH – både tankerne bag – og duften ❤

 2. Signe Op. siger:

  Den er så skøn, den duft! Er virkelig glad for, den var med i beautyboxen, for ellers havde jeg sandsynligvis aldrig opdaget den.
  Jeg havde den dog med i min taske en dag, og siden da har jeg ikke kunnet få så meget som en dråbe ud af den. Der sker bare ingenting, når jeg trykker den ned – udover at den vist giver lidt ekstra modstand. Nogle fifs?

 3. Lena Riis siger:

  Den er skøn! Er glad for den var med i denne måneds beautybox 🙂

Leave a Comment