Køb hos hudlægerne

HVAD DE ANDRE SIGER OM A-VITAMIN ANSIGTSCREMEN FRA BEAUTYSPACE

CECILIE BANNEBJERG: Fantastisk creme. Jeg har rosacea, og siden jeg begyndte at inkludere Ansigtscremen i min aftenrutine, er min hud faldet til ro.

NEEL RØNHOLT (i Alt for Damerne): Den bedste natcreme, jeg har prøvet. Med A-vitamin på den helt rigtige måde. Den burde stå i alles badeværelsesskabe.

SUSANNE LUNØE: Min rosacea-hud profiterer virkelig af Ansigtscremen. Ingen opblussen overhovedet, bare en fugtmættet og fin hud (og jeg har virkelig prøvet meget).

VIBEKE LENZ: Uden sammenligning den bedste A-vitamincreme på markedet efter min mening.

ELSEBETH MOIRITZEN: Min redning. Har fået min hud up to speed, så selv bekymringsrynkerne mellem brynene er på retur.

NIPUNI JULIE: Vildeste creme, jeg længe har prøvet. Bruger den som natcreme og er virkelig glad for den. Har fået tydelige resultater hurtigt med en mere farvejævn hud, som er glattere i strukturen.

STINE BRAMSEN Har været seriøst tæt på at bruge to timer på at køre hjem igen fra mit sommerhus for at hente den her afhængighedscreme. Hermed min varmeste anbefaling.

CHRISTINE EIDESGAARD ESBENSEN: Vidunderlig til både den sarte, stramme og rødmende mor-hud og teenagerens udbrud. Genial creme.

TINA VAD: Vi har en aftenrutine, hvor jeg smører min mand ind under øjnene. Det virker og er faktisk ret hyggeligt.

LOUISE ENGMAN: Den er SÅ god. Jeg er på 5. tube nu.

ANNE FUNCH: Elsker Ansigtscremen. Har både en i sommerhuset og en hjemme. Har prøvet at glemme den, og det føltes helt forkert at gå i seng i sommerhuset uden.

BIRGITTE MYGIND: Vil gerne rose Ansigtscremen. Min hud er sart og fintfølende, men den har ikke været pænere i flere år – fyldig og frisk. Jeg siger bare TAK.

SÅ INTET NEGATIVT? Jeg er tydeligvis ikke et større menneske, end at det er et udsnit af de (for mig overvældende mange) positive ord, du først får. Om der ikke har været negative? Jo, det har der. For der er dem, der gerne vil have deres creme med duft. Jeg har også fået tre tilbagemeldinger fra folk, som ønsker sig mere fedtstof i, og som derfor selv tilsætter en ekstra oliedråbe. Og to tilbagemeldinger på et ønske om en anden tube. Og vigtigt: Netop i forhold til rosacea som flere nævner ovenfor, så er min anbefaling altid at søge hudlægehjælp, for det ER en hudsygdom.