ANETTE KRISTINE POULSEN

Skønhedsredaktør på Børsen, forfatter til bøgerne Slip Rynkehysteriet, Superhud, Seriøst bedre hud, Bedre hud med årene og fast tilknyttet TV2.

Min filosofi er, at hudpleje skal være konkret og med fokus på veldokumenterede ingredienser – uden at lade nogen tale ned til huden med anti-age-snak. Noget, jeg ivrigt holder foredrag om og uddyber herinde på Beautyspace og på Instagram under @beautyspace. Jeg har brugt det meste af mit liv på at endevende skønhedsprodukter, dels som indkøber hos DFDS og SAS, salgsmæssigt for LVMH-koncernen og nu i en anmeldende rolle. Formelt har jeg en HD(A) fra Aarhus Universitet.

OG DEN LANGE VERSION:

Anette, 13 år, vil være stewardesse.

Anette, 14 år, vil være stewardesse.

Anette, 15 år, vil være stewardesse.

Og sådan fortsætter det, til jeg er 19 og får et nix-brev fra Sterling. Jeg kan ikke komme ind – ikke engang som ferieafløser. I stedet bliver jeg eksportelev på et Glostrup-kontor og kommer senere til DFDS som indkøber af parfume & kosmetik. Pludselig en dag har Givenchys sælger (som ellers har siddet med tårer i øjnene og fortalt, at han finder DFDS svinehårde at forhandle med) anbefalet mig til Dior – muligvis for at få mig af vejen. Så jeg rykker fra den ene side af skrivebordet til den anden side hos Dior. En tid med vidunderlige kollegaer, chef-visitkort, hjørnekontor på Chr. Havn, bonusguldkort og firmabil. Men så får jeg børn, og pludselig bliver Dior, de mange rejsedage og budgetterne mindre interessant. Ingen forstår det. Slet ikke min far, som kalder mig til en kammeratlig samtale. Jeg tror, han mener, at børn og det at skrive (som jeg vil) er noget, man kan bruge tid på efter arbejde. Men jeg siger op, og min lille familie flytter til Jylland. Ud i skoven. Jeg færdiggør min HD på Aarhus Universitet og begynder at skrive klummer for Jyllands-Posten, hvor jeg efter tre år rykker til Børsen og får skønhed som stofområde. Resten er senere kommet til, men jeg lover dig, at vejen til mine platforme (jamen, det hedder det) har været fuld af bump, døre der blev smækket hårdt i og heldigvis også gode grin.

Med kærlig hilsen
Anette
open-mind@mail.dk

PS: Beautyspace er en uafhængig blog, som betyder, at ingen kan købe sig til indhold. På Beautyspace er banner-annoncer og indhold derfor skarpt adskilt. Dog er konkurrencer, læser-anmeldelser og beautyboxe eksempler på aktiviteter, der sker i samarbejde med mit forlag og leverandører.